BUZZERBEATER INTERVJU
Liga III.2 je uvek bila interesantna. Ove sezone, na celu karavana se nalazi ekipa Andjeli, koju predvodi menadzer kluba Dongale. To je bio dovoljan povod za jedan intervju sa menadzerom kluba.
Cestitamo na dosadasnjim pobedama. Ove sezone nemate ni jedan poraz. Da li ste iznenadjeni dosadasnjim rezultatima?
- Rezultati su plod dobre selekcije i temeljnog rada. Ocekujem jos bolje rezultate posle dolaska dva pojacanja.
Planovi u kup takmicenju?
- Pokusacemo da idemo sto dalje, a svaka nova pobeda puni klupsku kasu i poboljsava status kluba u Srbiji.
Otisli su nosioci igre?
- Da, otisli su Enrico Razzante, Lu Ruizhi koji su imali preko 35 godina i Karl Oscar Kvalvik sa 30 godina. Za Kvalvik-a je stigla ozbiljna ponuda u odnosu na njegove godine. Stigli su Milinko Poledica i Frodebert Pichler kao zamene. Uzurbuna radimo na dovodjenju dva velika kosarkaska imena.
Plan je ulazak u visi rang?
- Da. Imamo u klupskoj kasi dovoljno para da mogu sa sigurnoscu da kazem da! U okviru te ideje prosirili smo kapacitet dvorane 16916 sedecih mesta a odmah nakon prosirenja razmatramo da prosirimo kapacitet na neverovatnih 30000 mesta.
Za kraj, sta porucujete svojim protivnicima?
- Pre svega, imam veliku privilegiju da igram sa nekim menadzerima ove sezone... Ali... Ja sam sampion No1!!!!