Hát, a véleményem nem nagyon egyezik a tiéddel. Bár vannak részek, ahol igen, de sokkal inkább nem. Az alapszakasz utáni prémium jó ötlet. Bár az igazat megvallva a fejlesztők így is sokat törik a fejüket azon, hogyan lehetne több pénzt kivenni a játékból. Lásd a személyzet fizetésének heti 1,5%-kal való emelése, vagy pl. a 9. szezon előtt bevezetett módosítás a stadionokkal kapcsolatban. Szóval ez a prémkó dolog szerintem eleve halva született ötlet. Bár nem rossz gondolat. Ezzel talán meg lehetne oldani azt a problémát, hogy az 5. csapatok kb 3 héten keresztül nem jutnak meccsbevételhez. És talán pont itt van az eb elhantolva, hogy miért is nem vezették még be a prémkót. Az első 4 csapatnak ott a rájátszásbeli prémium, míg a 6.-7. csapatokat fenyegeti a kiesés réme.
Másik ötlet a bari meccs. Szerintem ez abszolút nem életszagú, a barimeccsekre örülnek a csapatok, ha mennek ki nézők. És akkor mindenki otthon akarna játszani, hogy neki legyen bevétele.
A részvényekről. Ez is eleve holt ötlet. Mégpedig nem is egy okból. Az első, hogy azokat juttatná előnyhöz, akik többet tudnak foglalkozni a játékkal. Másik, hogy rögtön megjelenne a bunda a játékban. Mert ha én kereskedhetek a saját részvényeimmel, akkor, ha tudom, hogy ki fogok kapni, akkor eladom őket, majd a következő mérkőzés előtt, amikor teljes erőbedobással játszom, akkor olcsóbban visszaveszem. És mint már említettem, a szervezők éppen ki akarnak venni pénzt a játékból, nem pedig betenni.
A sztárokról pedig annyit, hogy a hirdetési bevételek és a TV-s bevételek ezért nőttek meg, hogy ezzel díjazzák a sztárjátékosokat. Lehet, hogy te nem emlékezhetsz még rá, nem tudom, de talán a 8. szezon közepén emelték ezeket a bevételeket.
Tudi