BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > NT III

NT III (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
196358.514 in reply to 196358.513
Date: 3/18/2012 3:24:53 PM
Overall Posts Rated:
13811381
Sve stoji kaj si rekao u svezi uloženog truda sa tvoje strane, i ostalih, to nitko nije ni negirao, i nadam se da ćeš i dalje biti uključen u rad repke...

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
22
196358.515 in reply to 196358.514
Date: 3/18/2012 3:45:54 PM
Overall Posts Rated:
22452245
pa o tome sam i pisao...

nadam se da nas choda nebu sad kaznil jer nismo glasali za njega na izborima ..

i jer smo bili u drugom taboru::)))

zato se nadam da bu choda prihvatio , nas i da bumo nastavili dalje ko i sa starostom..

da se konačno plasiramo na to prvenstvo i da odemo korak dalje:::))

a i da dođemo bar među prvih 20 u svjetu jer mislim da nam je tu i mjesto

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
From: garge
This Post:
33
196358.516 in reply to 196358.514
Date: 3/18/2012 3:46:58 PM
Overall Posts Rated:
8484
Dečki, ja uopće ne vidim razloga zašto se vi toliko opterećujete oko ove igrice. Pa ipak je ovo samo igrica i nema razloga da se tu živciramo i svađamo oko po meni banalnih stvari. Ja vjerujem da je vas mnogo sa ozbiljnim godinama i vjerujem da neki od vas imaju već i zasnovane obitelji i stoga nema razloga da se tu živciramo kada znamo koliko imamo problema u pravom životu. Mislim da je to i preveliki problem kod nas. Previše si stvaramo pritiska i previše se opterećujemo ovom igrom i onda kad se dogodi loš rezultat bezveze se svi razočaraju. Pa da li je stvarno toliko važno da se ulupa ne znam koliko sati kako bi se pokušao osmislit plan za repku ili treniranje nekog igrača? Pa zar nije bolje da te sate provedemo sa svojim bližnjima, pritom mislim na svoje djevojke, supruge, djecu, braću, sestre, roditelje, prijatelje? Ova igra bi trebala služiti prvenstveno za opuštanje od svakodnevnog života, a mi smo se postavili kao da je ovo nekakvo opterećenje. Evo, kada budu svi ovako razmišljali kao ja, mislim da ćemo tek onda ispunjavati svoj maksimum i puno ćemo se ljepše zabavaljati na ovoj igrici. I onda nam neće biti bitno hoće li nam se seniorska repka plasirati na Euro, hoćemo li ispasti u prvom ili drugom kolu utješnog turnira, hoće li nam igrač koji nam je važan u reprezentaciji otići u Kinu, Afganistan ili neku treću zemlju. Tada će nam to biti svejedno. Zezati ćemo se na forumu, chatu, a rezultati kakvi budu. Evo, to je sve od mene

From: ibarix

This Post:
11
196358.517 in reply to 196358.516
Date: 3/18/2012 4:17:54 PM
Overall Posts Rated:
706706
Dečki, ja uopće ne vidim razloga zašto se vi toliko opterećujete oko ove igrice. Pa ipak je ovo samo igrica

Igrica? IGRICAAA???? OVO JE LIFESTYLE! Jao, gargomile, zbog ovakvih izjava nikad nećeš biti izbornik. :)))))))))

Pa da li je stvarno toliko važno da se ulupa ne znam koliko sati kako bi se pokušao osmislit plan za repku ili treniranje nekog igrača?

Ma kakvi. Ubaciš skillove u coachparrot i voila. Trening režim napravljen. :)

Pa zar nije bolje da te sate provedemo sa svojim bližnjima, pritom mislim na svoje djevojke, supruge, djecu, braću, sestre, roditelje, prijatelje?

Ne. Kako ne shvaćaš? Mi kroz ovu igru bježimo od bližnjih. :)

Ova igra bi trebala služiti prvenstveno za opuštanje od svakodnevnog života, a mi smo se postavili kao da je ovo nekakvo opterećenje.

Ja se opuštam u svakodnevnom životu, a pošto je prelagano, onda se dođem opteretit na buzzer. :)

I onda nam neće biti bitno hoće li nam se seniorska repka plasirati na Euro, hoćemo li ispasti u prvom ili drugom kolu utješnog turnira,

Meni i nije bitno. Nisam pratio repku sve dok me nisu pozvali u stožer. :)

Tada će nam to biti svejedno. Zezati ćemo se na forumu, chatu, a rezultati kakvi budu.

Upravo to stalno radim. Zamisli onda koliko mi je svejedno. Presvejedno. :)))

PS dam ti tuć, daš ti meni? "I'll show you mine if you show me yours." ;)

From: ibarix

This Post:
44
196358.518 in reply to 196358.517
Date: 3/18/2012 4:18:55 PM
Overall Posts Rated:
706706
Fuck! Slučajno sam marijohu dao tuć :)))))))))))))

This Post:
00
196358.519 in reply to 196358.518
Date: 3/18/2012 4:24:24 PM
Overall Posts Rated:
22452245
ja ga tebi nedam ni pod razno:::::))))

nema šanse:::)))

From: DeonX

This Post:
00
196358.520 in reply to 196358.518
Date: 3/18/2012 4:53:43 PM
Overall Posts Rated:
395395
Evo dat ću ti ja tuć ;)

From: choda
This Post:
11
196358.521 in reply to 196358.520
Date: 3/19/2012 5:36:18 AM
Overall Posts Rated:
155155
sve je spremno za danasnju tekmu.
uglavnom, idemo na pobjedu... pa nek nam je sa srecom.
bolji smo od njih duplo i za ocekivati je da cemo ih pregaziti.

From: biro

This Post:
22
196358.522 in reply to 196358.521
Date: 3/19/2012 8:40:15 AM
Overall Posts Rated:
222222
Dal si spreman ponudit svoj mandat na raspolaganje u slucaju poraza ? Bas sad gledam, ako se tebi nesto desi kormilo repke preuzima Atila Bic Bozji iz IV.10 :) ja sam se zezao misleci da je treci u nizu garge, first second il neko, al ne :))) to je atila :)

From: choda

To: biro
This Post:
00
196358.523 in reply to 196358.522
Date: 3/19/2012 9:00:12 AM
Overall Posts Rated:
155155
o cemu ti pricas... kakvo pobogu raspolaganje, kome ?!
postoji opcija ako ja nekim slucajem nebudem vise mogao, zbog raznih psiho-fizickih problema kojih imam u zadnje vrime, da me zamjeni treant.
odma cu sad dok sam jos pri zdravoj pameti ostaviti oporuku dezurnom GM-u :)

This Post:
00
196358.524 in reply to 196358.523
Date: 3/19/2012 4:19:38 PM
Overall Posts Rated:
22452245
evo javio se Starosta pa je ovo napisal i mene zamolio da to objavim na ovom forumu:::

evo da i tu nesto napisem, a marijh ce stavit na NT forum reprezentacije:

prije otprilike 4-5 godina sam naravija ekipu KK Starosta (s e-mailom serkan_erdogan), živija sam u zagrebu i ima cimera kojeg je buzzer zainteresira i tija je počet igrat. kako je to bilo vrime kad nisu svi imali laptop, e-mail, facebook, itd, ja sam uzea svoj privatni mail (marin0901@hotmail.com) i njemu napravija ekipu. neko vrime je igra, ja sam mu pomaga oko fatura i oko troskota, al naravno, gubija je interes ka i dosta managera koji nisu manijaci ka ja i nekolicina. tad je postajala opcija odbacit taj klub, ili napravit od njega "popularnu farmu". mislim da svi znaju o čemu se radi, nećemo se pravit sad ludi. šta se tiče mog cimera, to nikad nije bila tajna, neki od vas su čak i pričali s njim, a posli sam im reka da on više ne igra i da sam ja to preuzea. moja greška je šta to nisam prijavija da mi to igra brat, mater, otac, dida ili ko već.
činjenica je, da smo tili nešto muljat, jednostavnije je bilo napravit drugi e-mail tad, i nikad ne spomenit da imam veze s tim klubom. mislim da je baš tu očito da to nije bila namjera, jer stvarno nisam toliko glup da imam 2 kluba, koji imaju jednaki username i e-mail.

nadalje, dobija sam copy paste od ovoga sta piše kakadu. neznam kako opisat moj odnos s reggijem(verbom/kakadom), niti znam o koliko se osoba tu stvarno radi..
al samo ću napisat činjenice, reggie je redom sve vriđa po forumima, chatovima, svima je dilija savjete iako ga nikad nista niko nije pita. iako smo se par puta svađali na kraju smo se ajmo reć sprijateljili i jednom ostali sami na chatu, tad me pita neke savjete u vezi druge ekipe koju ima (new york), čiji je manager sad verba, čak mi je da username i password da malo pogledam ekipu. al naravno, reggie govori da to nije on priča sa mnom, nego da mu je neko provalija u klub albona globtrotters. posli je on bija izbačen, neznam točno radi čega, al da se razumimo nikad ne bi nikog prijavija, jer je ovo ipak samo igra. također sam njemu reka da ja sad vodim stomorsku jer je cimer odusta. od toga je valjda došlo do osvete, nije moga istrpit šta sam napisa par postova na temi verbine lige.. neka, ako je sritan šta je nekom uspija otet 4-5 godina mučenja i stvaranja ekipe, čak sam i bacija 250
kn na supporter super, drago mi je radi njega (njih). jasno, nije mi svejedno, tužan sam radi ovoga, al šta se može, steka sam tu dosta prijatelja i nekih neprijatelja to mi je bila glavna okupacija u slobodno vrime

žaj mi je šta je tako završilo, al valjda je takav život, nekom pokušaš pomoć i evo šta se dogodi, vrati se na takav način. al ajde, to su još mladi dečki, neiživljeni, pa neka im je.

šta se tiče reprezentacije nadam se da ce choda bit dobar nasljednik i da neće bit bezvoljan i nemotiviran kako je napisa kad su bili izbori ako napravim novi klub imat ce moju podršku u svakom smislu
čua sam da smo izgubili od češke i nadam se da je laganica odigrana. latvija mora past

eto ljudi, pozdrav svima koji me vole i ne vole, žaj mi je šta je drugi dio ovog posta totalna dječja posla, al eto, mora sam to napisat. nije da se pokušavam opravdat, svjestan sam da nisam smija zadržat stomorsku nakon cimerovog odustajanja, al to je bilo jače od mene
ispričavam se svima koje sam iznevjerija, iako takvih sigurno nije bilo puno )

živili Starosta

Advertisement