Πράγματι το σπρώξιμο μας ταιριάζει σαν σύστημα. Και πέρυσι το καλύτερο παιχνίδι μας με σπρώξιμο το κάναμε.
Άσε που 46 assist δεν πετυχαίνεις εύκολα.
Αλλά και στην Εθνική περιμένεις από τους χρήστες να κρατάνε τους παίκτες σε υψηλή αγωνιστική κατάσταση και να τους βελτιώνουν.
Φέτος το έχω αυτό. Ένας λόγος για τα παιδιά που φύγανε ήταν ακριβώς επειδή δεν τους κρατάγανε σε καλή αγωνισιτκή κατάσταση, είχαν χαμηλή αντοχή και οι χρήστες τους δεν έδειξαν καμία διάθεση συνεργασίας.
Με μερικούς άλλους όμως η συνεργασία μας φαίνεται και στις επιδόσεις των παικτών τους.
Ανέκτησα τις σχέσεις μου με τον χρήστη του Φιλιπακόπουλου και συνεργάζομαι άψογα με το χρήστη του Αγγελίκου, του Πολυμενάκου (αν και Κινέζος), του Καρότση και του Κοκκαλίδη.
Κάλεσα τον Καλλίτση χθες ως επιβράβευση στην προσπάθεια του χρήστη του, έστω και σε μία πιο προχωρημένη, αλλά όχι απαγορευτική ηλικία, να τον φτάσει παίκτη επιπέδου Εθνικής.
Τον είχα προσεγγίσει το Φεβρουάριο όταν πρωτοέβλεπα παίκτες και του είχα ζητήσει να του φτιάξει τα δευτερεύοντά του. Όλη τη σεζόν 11 τα έφτιαχνε και φέτος ξεκίνησε τα πρωτεύοντα.
Έτσι κρατήσε χαμηλά το μισθό του, μάζεψε χρήματα και την επόμενη σεζόν, αν όχι από την αρχή της, κάπου στη μέση θα είναι σε θέση να καλύψει και εκείνος τη θέση 4.
Την επόμενη σεζόν επίσης μας έρχεται ο Πρίγκας από την Εθνική Νέων και ήδη μαζί με τον Λύγκα έχουμε βάλει παιδιά να δουλεύουνε παίκτες για τις επερχόμενες σεζόν.
Αυτό δηλαδή που έκανα και κάνω δεν φαίνεται ούτε στην περσινή αποτυχημένη σεζόν μου, ούτε στη φετινή ως τώρα πετυχημένη. Θα αρχίσει να φαίνεται από τις επόμενες, ανεξάρτητα με το αν θα είμαι εγώ στο τιμόνι ή όχι.
The secret of communication lies in defeat...