BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η ωραια αιγα Νο V

Καφενειο η ωραια αιγα Νο V (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
176683.516 in reply to 176683.515
Date: 5/16/2011 3:55:37 PM
Overall Posts Rated:
150150
εγω δεν μπορω να πω οτι καταφερα κατι παραπανω απο το να διαπρευσω στα μαθ. κατευθυνσης(το διαπρεπης ειναι το 10 και εγω εγραψα γυρω στο 11-12)...ασε μας εχουν σκοτωσει οι μ@@@@ες φετος...δεν φτανει που εβαλαν δυσκολα στατιστικη εβαλαν και μαθ. κατευθυνσης δυσκολα...τ να γινει δεν ανησυχω γιατι αν ειναι γενικως δυσκολα πεφτει ο μεσος ορος(τουλαχιστον ετσι ελπιζω να ειναι)...

This Post:
00
176683.518 in reply to 176683.517
Date: 5/17/2011 4:56:07 AM
Overall Posts Rated:
150150
και εγω 16 εγραψα στατιστ. τωρα περιμενω να γραψω καλα φυσικη και προγραμ.τη δευτερα...

This Post:
00
176683.520 in reply to 176683.519
Date: 5/17/2011 2:29:18 PM
Overall Posts Rated:
22
paides kartes paysafe pou vriskoume??? gia sundromhth lew -.-

This Post:
00
176683.521 in reply to 176683.520
Date: 5/17/2011 3:57:40 PM
Overall Posts Rated:
44
Στο περιπτερο της γειτονιάς σου θα έχει λογικά φίλε μου..αλλιώς στο site της paysafe μπορείς να βρείς τα περίπτερα που πουλάνε ανάλογα με τη περιοχή σου!

This Post:
00
176683.522 in reply to 176683.521
Date: 5/17/2011 4:17:08 PM
Overall Posts Rated:
22
polu swstos!!! euxaristw polu!!!

This Post:
00
176683.523 in reply to 176683.522
Date: 5/18/2011 4:19:03 PM
Overall Posts Rated:
150150
να ρωτησω κατι ασχετο...δεν βρηκα καποιο σχετικο νημα και δεν ηθελα να ανοιξω καινουριο για να μην επιβαρυνω αλλο το φορουμ...νομιζω εχουμε ηδη αρκετα κλειδωμενα η αχρηστα θεματα που σου σπανε τα νευρα οταν θες να βρεις κατι και κανεις 1 ωρα.....τελος παντων σε αυτο που ηθελα να ρωτησω....
εγω προπονω καποιους παιχτες και μπηκα στο μπαζερ-μανατζερ για να υπολογισω το μισθο που θα εχουν πανω κατω την επομενη σεζον(στο salary estimation που βαζεις τα στατς και σου βγαζει το μισθο αναλογα με τη θεση)....τωρα παρατηρησα κατι πολυ περιεργο...το μπασιμο ανεβαζει το μισθο ενος παιχτη σαν PG αλλα οχι σαν SG...δηλαδη τι εννοω???εχω ενα SG βαζω τα στατς του και μου βγαζει οτι ας πουμε θα εχει μισθο 35κ αν ειναι SG και 15 αν ειναι PG..οταν εγω αυξησα το μπασιμο αυξηθηκε ο μισθος που θα ειχε σαν PG, πηγε ας πουμε στα 25κ αλλα σαν SG εμεινε με τον ιδιο μισθο...επειδη ισως δεν πολυκαταλαβαινετε τι λεω θα σας δειξω σελιδα και 2 παραδειγματα...http://www.buzzer-manager.com/en/estimation_salaire/
την πρωτη φορα βαλτε 14 σουτ και εμβελεια και αφηστε τα αλλα αθλιος...θα εχετε ενα SG με 11κ μισθο...αν τωρα σε αυτο τον παιχτη προσθεσετε και μπασιμο 20(στην πρωτη δοκιμη θυμιζω ειχε 1 μπασιμο) θα εχει πιο ανεβασμενο μισθο σαν PG αλλα σαν SG ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΣΘΟ 11Κ!!!!με αυτη τη λογικη συμφερει να εχουμε all around παιχτες αφου θα πληρωνουμε λιγοτερα αναλογικα με το ποσο καλος ειναι ο παιχτης..επειδη βεβαια δεν ειμαι σιγουρος θα ηθελα την συμβουλη καποιων πιο εμπειρων που εχουν ψαξει το συγκεκριμενο θεμα γιατι μπορει αυτη η μηχανη προβλεψης να εχει πολλες ανακρυβιες!!!αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι επηρεαζονται οι παρακατω θεσεις απο τα παρακατω στατιστικα:
PG:και απο τα 6 περιφερειακα skills, ριμπαουντ
SG:σουτ, εμβελεια, περ. αμυνα, ριμπαουντ
SF:σουτ, εμβελεια, περ αμυνα, μπασιμο,εσ. αμυνα, ριμπαουντ, ταπες...ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣ.ΣΟΥΤ...
PF:σουτ, και τα 4 μεσα skills
C:απο τα 4 μεσα skills
ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ Η ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΣ!!!!
προσοχη!!!αυτο δεν σημαινει πως μπορειτε να εχετε ενα σεντερ να εχει χαμηλο μισθο και φοβερα εξω skills ο οποιος να παιζει φτηνος περιφερεικος αφου η βασικη του θεση θα αλλαξει και μετα θα τον πληρωνετε κανονικα σαν SG....ομως σημαινει οτι αν εχετε εναν ηδη καλο σεντερ ο οποιος δεν μπορει να γινει ευκολα περιφερειακος και του ανεβασετε σουτ με αλμα στο 20 θα συνεχισει να εχει τον ιδιο μισθο σαν σεντερ!!!!!

ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΡΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΕ ΣΕΝΤΕΡ ΣΟΥΤ ΜΕ ΑΛΜΑ!!!!!!ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΕΙΝΑΙ GM ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...αν το συγκεκριμενο θεμα εχει αναφερθει ξανα στο παρελθον συγγνωμη αλλα δεν το ειδα πουθενα, αν οχι δωστε κανενα μπαλακι γιατι εκανα 1 ωρα να τα γραψω ολα αυτα!!!χαχαχαχαχα

Last edited by GIANNIS.K. at 5/18/2011 4:51:57 PM

This Post:
00
176683.524 in reply to 176683.523
Date: 5/19/2011 2:51:25 AM
Overall Posts Rated:
150150
βρηκα ενα καλο παραδειγμα για την περιπτωση που σας ελεγα.....ας πουμε αυτος ο SG εχει μισθο 22κ

Εβδομαδιαίος μισθός: $ 22 166
Ύψος: 6'5" / 196 cm
Προοπτική: σούπερσταρ
Αγωνιστική Κατάσταση: δυνατός

Σούτ με Άλμα: διαπρεπής Εμβέλεια Άλ.: συγκλονιστικός
Περ. Άμυνα: διαπρεπής Χειρισμός: απαίσιος
Μπάσιμο: απαίσιος Πάσες: απαίσιος
Εσ. Σούτ: αξιοσέβαστος Εσ. Άμυνα: μέτριος
Ριμπάουντς: φυσιολογικός Τάπες: αξιοσέβαστος
Αντοχή: απαίσιος Ελ. Βολές: αξιοθρήνητος

Εμπειρία: αδέξιος

ενω αυτος εχει 25κ μισθο...

Εβδομαδιαίος μισθός: $ 25 021
Ύψος: 6'2" / 188 cm
Προοπτική: αιώνιο ταλέντο
Αγωνιστική Κατάσταση: φυσιολογικός

Σούτ με Άλμα: πελώριος Εμβέλεια Άλ.: τρομερός
Περ. Άμυνα: αξιοσέβαστος Χειρισμός: διαπρεπής
Μπάσιμο: συγκλονιστικός Πάσες: διαπρεπής
Εσ. Σούτ: αξιοσέβαστος Εσ. Άμυνα: αδέξιος
Ριμπάουντς: άθλιος Τάπες: αξιοθρήνητος
Αντοχή: αδέξιος Ελ. Βολές: φυσιολογικός

Εμπειρία: αδέξιος

καταρχην ο 2ος ειναι αρκετα καλυτερος και θα περιμενε κανεις να εχει μεγαλη διαφορα μισθου απο τον πρωτο..ΟΜΩΣ ο 2ος εχει καλυτερο χειρισμο, πασα, μπασιμο στατς που δεν αυξανουν το μισθο ενος SG συμφωνα με την παραπανω μηχανη..ομως εχει χειροτερα ριμπαουντ στατιστικο που ανεβαζει το μισθο σε ολες τις θεσεις!!!!στο συγκεκριμενο παραδειγμα βλεπω να επαληθευετε η παραπανω θεωρια που εγραψα αλλα σιγουρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΑΠΟ 1 ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!το μονο σιγουρο ειναι κατι που ηδη ξεραμε, δηλαδη οτι ο μισθος δεν δειχνει απαραιτητα ποσο καλος ειναι ενας παιχτης...

This Post:
00
176683.526 in reply to 176683.525
Date: 5/19/2011 7:59:30 AM
Overall Posts Rated:
150150
οσο για τη θεση που βαζεις εναν παιχτη να παιξει ξερω οτι αυτο θα γραψει στο φυλλο αγωνα.....θα θεσω το ερωτημα μου πιο ξεκαθαρα:εχω εναν SG και αυτο το προγραμμα μου λεει οτι αν του προπονησω 3-4 φορες πασες ο μισθος του δεν θα αλλαξει ουτε ενα δολλαριο!!!!αυτο δεν νομιζω να ισχυει ετσι δεν ειναι????

Advertisement