BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενείο η Ωραία Αίγα X

Καφενείο η Ωραία Αίγα X (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
241958.516 in reply to 241958.515
Date: 10/13/2013 12:45:33 PM
Overall Posts Rated:
13091309
Ποιος την μαμεί και την βαλίτσα και το πόσο μακριά πάει, εδώ βγήκα τρελλός μέσα σε μισή σελίδα

This Post:
33
241958.517 in reply to 241958.516
Date: 10/13/2013 6:24:40 PM
Overall Posts Rated:
419419
Ένα μεγάλο αντίο στον Φίλιππο Συρίγο που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια μας (με Γκάλη, Γιαννάκη και λοιπούς ήρωες) και μας έκανε και αυτός να το αγαπήσουμε...

This Post:
00
241958.518 in reply to 241958.517
Date: 10/14/2013 2:03:43 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Ένα μεγάλο αντίο στον Φίλιππο Συρίγο που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια μας (με Γκάλη, Γιαννάκη και λοιπούς ήρωες) και μας έκανε και αυτός να το αγαπήσουμε...

από εσένα το έμαθα μόλις. ήταν ο αγαπημένος μου και από τους ελάχιστους που γνώριζαν όντως το άθλημα πραγματικά. είχα δει ότι είχε αδυνατίσει επικίνδυνα και είχε πάει το μυαλό μου στο κακό. κρίμα...

η φωνή του όμως θα μείνει αθάνατη!

καλό ταξίδι να έχει!!!

From: fd97

This Post:
00
241958.519 in reply to 241958.518
Date: 10/14/2013 7:23:50 AM
Overall Posts Rated:
6262
Με προλαβατε...τα λογια ειναι περιττα...Ο ανθρωπος που αλλαξε το μπασκετ στην δημοσιογραφια, ηξερε τοσα πολλα
Ευχαριστουμε για ολα Φιλιππε καλο ταξιδι να εχεις και σιγουρα θα υπαρχει καποιος να συνεχισει το εργο του, οχι ομως με τον δικο του ξεχωριστο τροπο που το εκανε!

This Post:
00
241958.524 in reply to 241958.523
Date: 10/21/2013 4:53:51 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Πρωινό καφεδάκι είναι must με διάβασμα πρωτοσέλιδων εφημερίδων.
Ο μεσημεριανός καφές είναι άλλο πράμα όμως, με διάβασμα δελτίων τύπου στο ΒΒ ;)

This Post:
44
241958.525 in reply to 241958.524
Date: 10/21/2013 6:53:40 AM
Overall Posts Rated:
231231
Και γιατί να το περιορίσουμε μόνο στο δελτίο τύπου?

Ένα copy paste στο καφενείο το κρίνω επιτακτική ανάγκη.

ΘΡΗΝΟΣ στο Ελληνικό ΒΒ!

http://www.youtube.com/watch?v=3IBKgA8H9W8

Αν διαβάσετε το παρακάτω πόνημα, αξίζει να το κάνετε με την παραπάνω μουσική υπόκρουση να ακούγεται χαμηλά στα ηχεία σας...

Από σήμερα τα ξημερώματα δύο εξαιρετικοί μάνατζερ, δύο σπάνιοι άνθρωποι, δύο θεματοφύλακες της τάξης και της ηθικής δεν είναι πια στον κόσμο του ΒΒ, τουλάχιστον με την αρχική τους ομάδα!

Ο Μπάτμαν κι ο Ρόμπιν, κατά κόσμον Μάνος και Στάθης μετά από πολυετή παρουσία στο ελληνικό ΒΒ «αποχώρησαν», θέλω να πιστεύω για να μεταλαμπαδεύσουν τις σπάνιες αξίες που πρέσβευαν σε νέους τόπους.

Κλείνω τα αυτιά μου στις κακιές γλώσσες που είπαν πως απλά «αλλάξαν ρούχα» και τους αφήνω απλά να δαγκώσουν τη γλώσσα τους και να γευτούν το ίδιο τους το δηλητήριο με το οποίο τόλμησαν να σπιλώσουν τη μνήμη τους.

Αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω ένα σεμνό επικήδειο, αντάξιο του ήθους και των ικανοτήτων των δύο αυτών μάνατζερ, που τους κέρδισε? το πραγματικό νόημα της ζωής και τους έδιωξε το σάπιο κατεστημένο του Ελληνικού ΒΒ, το οποίο τόσες σεζόν πολεμούσαν με αυταπάρνηση.

Και μιας και το δεκανίκι του Μπάτμαν είχε γράψει και κείνος τον δικό του επικήδειο για μένα κάποιες σεζόν πριν, με αναφορές στην πανέμορφη Βενετία και τον Ιερό Καθολικό Ναό του Σαν Μάρκο, νομίζω πως είμαι υποχρεωμένος να του ανταποδώσω την τιμή.

Για τον Μπάτμαν τι να πρωτογράψει κανείς. Μακράν ο καλύτερος day trader της εποχής του, χρησιμοποίησε ότι μέσο διέθετε για να ενδυναμώσει την οικονομία της ομάδος του, ακόμα και να αναλάβει Εθνικός προπονητής ξένης χώρας για να μπορέσει να υπερτιμήσει τους νέους διεθνείς που είχε τότε πάρει και να τους πουλήσει με το σημαιάκι στην κούτρα τους.

Πολέμησε την ανομία όσο μπόρεσε και είναι ο κύριος λόγος που έχουμε με διαφορά την πιο καθαρή υποδομή Εθνικής ομάδος ανάμεσα στις υπόλοιπες ανεπτυγμένες χώρες του ΒΒ, με τα αποτελέσματα αυτού να φάινονται κάθε χρόνο και να κάνουν τη δουλειά του εκάστοτε Εθνικού μας προπονητή ακόμα πιο challenging!
Δυστυχώς η αγωνιστική του συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη.

Ακόμα θυμάμαι σαν χτες τις ευχές του όταν επέστρεψα στο παιχνίδι και το ραντεβού που μου είχε δώσει τη σεζόν... 30 στην Α1. Δυστυχώς εγώ θα προσπαθήσω να είμαι, αλλά χωρίς εκείνον θα είμαι μισός...

Ο Ρόμπν από την άλλη είναι άλλη ιστορία. Κοινός γνωστός φίλων μου, γνώρισε το ΒΒ από μένα και αποφάσισε να δοκιμάσει και εκείνος. Από νωρίς διέγνωσα το ταλέντο του να αφήνει δικούς του παίκτες να κηνυγούν το όνειρό τους σε ομάδες της Αγγλικής λίγκας, έναντι ευτελών ποσών, αλλά για άγνωστους λόγους εκείνοι οι σύλλογοι να κλείνουν και τα ταλέντα να χάνουν το όνειρό τους.

Έκτοτε αφοσιώθηκε στην δημοσιογραφία και ξεμπρόστιασε πάμπολλες φορές τον Νεκτάριο με τα «αρχαία» του μαθηματικά, τη στιγμή που ο ίδιος πάλευε να φτάσει το γήπεδό του πάνω από τις 7.000 θέσεις, ώντας στη ΙΙ, αλλά μη μπορώντας να ξεπεράσει τα προβλήματα με τον Δήμο, που δεν του επέτρεπαν την επέκταση του γηπέδου.

Συντάχθηκε στο πλευρό του Μπάτμαν κι αποτέλεσε το φερέφωνό του για αρκετό καιρό, κυρήττωντας το λόγο Του, σαν γνήσιος απόστολος.

Είναι λυπηρό πραγματικά που δεν είχα την τύχη να αγωνιστώ αντίπαλός του.
Προσωπικά εύχομαι να είναι όλα αυτά ένα κακό όνειρο και σύντομα να είναι πάλι κοντά μας, γιατί τους περιμένω και τους 2 τη σεζόν 30 να εκπληρώσουν την υπόσχεσή τους και να με αντιμετωπίσουν στην Αρένα του ΒΒ,

γιατί Οδυσσέας χωρίς Σκύλλα και Χάρυβδη δεν έχει γούστο.

ΥΓ. Το αρχικό post ήταν πιο γουστόζικο, αλλά ίσως θεωρούνταν πιο συναισθηματικά φορτισμένο και έτσι το ξαναμαγείρεψα λίγο πιο ανάλατο...

Last edited by kajabbar at 10/21/2013 6:53:59 AM

This Post:
00
241958.526 in reply to 241958.525
Date: 10/21/2013 8:40:20 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Επειδή στα τέλη του 2011, αρχές του '12, ήμουν αγέννητος μπαζερμπιτικά, θα πω μόνο ότι τα δύο πιο διδακτικά νήματα που έχω διαβάσει στο φόρουμ, είναι με διαφορά το "Λίγα Μαθηματικά" και το Καφενείο 7...

Advertisement