Чак сега стигам до повечко свободно време, сори.
Всъщност правилата са всичко, което движи света. Измислени са така, че да са полезни на хората и ако всички ги спазват, вероятно биха вършили точно това........
Първо и най-важно: не съм мажоретка, за да създавам активност.
Знаеш ли, че в Правилата има забрана да дискутираш решения на персонала във Форума? Което ние с теб правим в момента, но го намирам за продуктивно и в интерес на точно онова, за което настояваш :) Дяволът не е толкова черен, даже сивее на моменти :)
няма проблем за забавянето :)
правилата може и да движат света, но са нещо променливо... правата е добре да служат по най-добрия начин на хората, а не да ги възпрепятстват :) ще ти дам пример с това, че всички се оплакват колко трудно се случват нещата в Бг като искаш да направиш фирма или нещо друго - много администрация, много чудо навсякъде ....докато при правилата в други страни това се случва бързо и лесно, някъде по електронен път и така :) говорим, за да постигнеш една и съща цел ....и тук има правила и там има правила... само дето нашите промотират малко повече корупцията и бумащината, отколкото да промотират потребителя както би трябвало да бъде и е на запад, където уж сме от известно време :))))
аз също искам да се спазват правилата и да ги има ...обаче искам да са смислени :))) навсякъде, където говорим за правила ...би трябвало да има някакъв контекст в цялата работа :))) за мен поне де.... в смисъл - глобъл правилата са писани вероятно от китайците или американците.... американците са 1000 човека ...китайците не ги знам ама сигурно и те толкова... ние тук сме 100 човека примерно, 50 активни ....45 се знаят от 40 години ...и остават 5 човека, от които да речем 2 са спамери като мен и още някой друг ако се намери :))) в глобъл форума се пише и влизат всякакви хора ...тук не се пише и повечето се знаят и т.н. - контекста е различен къде се намираме...
примерно защо сега да не спазваме правилата от комунистическо примерно?! правилата за движение отпреди 30 години и т.н.?! ами различен е контекста ....колите са по-бързи да речем и прочие :) правилата могат и се променят.... и не пречи да бъдат по-ефективно направени и измислени :)
ще ти дам пример с това правило, че само националния селекционер може да пуска играч...... добре, съгласен съм, че аз няммам много опит и не би трябвало да правя нещо подобно, обаче може правилото примерно по тоя начин да се измисли - право да пуснат реклама на бъдещ национал на пазара да имат възможност да пуснат потребители, които са били национални или у21 треньори :) все пак ако са били избирани за такива би трябвало да знаят за какво става дума ...докато аз примерно не съм много наясно и не е мн редно да пускам :) ето, пак е подобно правилото, но оптимизирано бивши национални селекционери да имат право да пускат евентуално...
защо примерно не пуснем една дискусионна тема да се опитаме да ги оптимизираме правилата, където да видим какъв е консенсуса относно това или онова правило и да бъдат оптимизирани нещата конкретно за българската част на форума ? :)
хахаха. ..във повечето форуми май има забрана да се коментират действията на модераторите, не е само в тоя ...не ме питай откъде знам, но да речем от личен опит :))) просто ми е трудно да спазвам толкова стриктно правила в които просто не вярвам и не виждам смисъл... ако виждах щях да ги спазвам ...и където виждам се мъча да спазвам, но за другото ми е трудно 8)
иначе понеже може да се каже, че съм религиозен ..или дори вярващ - не бих си позволил никога да те сравнявам с дявол колкото и да не те харесвам да речем :) но виж мажоретка ако беше нямаше да е лошо :))) щеше да се вдигне малко активността наистина във форума...
иначе знам, че можеш и по-строго да действаш :) ама виж това примерно, че я премести тая дискусия в Говорилника вместо да стои в у21 темата беше супер решение... ето това ми се вижда смислено да речем, за да не се цапа там темата :) но други неща не ги намира