Samozřejmě, že je to na každém NT trenérovi, jako spousta jiných věcí. A zbytek manažerů tady je, aby NT trenéra chválil, když si myslí, že si to zaslouží (a tady rovnou napíšu, že celkový dojem z Tvého dosavadního působení u NT je vysoce pozitivní) a naopak, aby kritizoval, když si myslí, že si to zaslouží (když jsem zatím kritizoval, tak to byly jen drobnosti, které by se daly vypiloval, holt se všichni zatím učíme).
Už se moc těším, jestli lidi zveřejní ty skilly hráčů, protože podle dostupných parametrů se mi zdá, že Žácek by v repre mohl být a nebyl by po počtu. Což o to, mně je to jedno, já budu jen rád, když se nebude vysilovat, nebude pořád cestovat do Chorvatska a bude se soustředit na ligu a pohár. Ale Zdeněk (Žácek) každou neděli "brečí v šatně", když se Gustáv (Teplanský) balí na sraz a ptá se, co má dělat více, aby mohl příště taky :-) Už jsem mu vysvětlil, že musí počkat minimálně na novou sezonu, že dříve nemá šanci, pokud nebudeme ze hry venku.
O té druhé šanci apod. jsem to chtěl vědět, abych měl kompletní informace, do budoucna se můžou hodit, i když teď je pro nás druhá skupina asi maximum, čeho reálně můžeme dosáhnout.
Sám si chtěl, aby se lidi více zajímali o repre, tak se snažím :-) I když spíš si asi chtěl, aby se zajímalo více lidí a ne, aby se jeden konkrétní člověk zajímal více :-D