BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Hvaaljenje, cuganje i jos po nesto ...

Hvaaljenje, cuganje i jos po nesto ... (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
99308.516 in reply to 99308.515
Date: 10/17/2009 1:58:13 PM
Overall Posts Rated:
427427
bajo...ja necu ispasti iz trece...a da imam tim koliko ga imas ti ne bih igrao drugu ligu...G-dine Laimbeer...ja bih barem drzao repku u prvih dvadeset na svetu...a slicnosti izmedju mene i Martinenka ces videti uskoro...rado bih nastavio ovu diskusiju ali moram da ucim posto imam kont iz trigonometrije i zelim da postignem nesto vise u zivotu od zajebavanja na forumu...tako da deda cujemo se...

This Post:
00
99308.517 in reply to 99308.516
Date: 10/17/2009 2:00:47 PM
Overall Posts Rated:
740740
bajo...ja necu ispasti iz trece...a da imam tim koliko ga imas ti ne bih igrao drugu ligu...G-dine Laimbeer...ja bih barem drzao repku u prvih dvadeset na svetu...a slicnosti izmedju mene i Martinenka ces videti uskoro...rado bih nastavio ovu diskusiju ali moram da ucim posto imam kont iz trigonometrije i zelim da postignem nesto vise u zivotu od zajebavanja na forumu...tako da deda cujemo se...

e dete moje, nije tebi lako.

This Post:
00
99308.518 in reply to 99308.516
Date: 10/17/2009 2:02:09 PM
Overall Posts Rated:
178178
ali moram da ucim posto imam kont iz trigonometrije i zelim da postignem nesto vise u zivotu od zajebavanja na forumu

Srecno na kontrolnom...sine...))))))))))))))))

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
99308.519 in reply to 99308.516
Date: 10/17/2009 2:05:04 PM
Overall Posts Rated:
5757

ajde ne preteruj

This Post:
00
99308.520 in reply to 99308.516
Date: 10/17/2009 4:57:52 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142

Jel ovo sto pises tvoj spisak zelja???
Jel malo sam te analiziria, ti bre nemas pojma:)
Ne moze da se provali sta ti treniras, ako su bekovi, onda svaka cast, isplativo je trenirati igrace sa potencijalom 2, mogu dosta da napreduju:)
A tvoja prica se svodi na to kao da se neki menadzer iz engleske konferncije objasnjacva celoj englskoj javnosti kako je on ustvari bolji menadzer od ferusona, ali eto kreno je kasnije i ima losiji klub, zar nemislis da bi mu se ljudi smejali kad bi to procitali u novinama, ili da on objasni svima kako je on bolji trener od kapela.
Znaci prvo se ti nama pokazi sa rezultatima pa posle nam pricaj kao si najbolji.

Message deleted
This Post:
00
99308.522 in reply to 99308.520
Date: 10/17/2009 9:34:09 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
266266
Second Team:
Mount Doom
tebi ocigedno bas i nije najbolja konekcija sa najvisim delovima tela... cim si ostavio takav komentar a i taj potpis... pa, i mojoj pokojnoj babi da daju budzet kao fergusonu i da joj nacrtaju sta znaci 4-4-2 nije iskljuceno da bi imala bolje rezultete od njega, kao i to da bi 87% igraca bb-a imalo bolje rezultate od tebe da su poceli da igraju pre zilion godina. alo, samo malo realnosti! sta pravite nauku od ove igre kada u njoj imaju da se shvate 4 stvari - da postoji vise verovatno vi najglasniji ne biste bili u mogucnosti da je u potpunosti savladate, jer da imate vece sposobnosti verovatno vam bb ne bi bio glavno merilo vrednosti u zivotu. za moj vecerasnji izgled pobrinulo se jelen pivo...

This Post:
00
99308.523 in reply to 99308.522
Date: 10/18/2009 4:12:00 AM
Overall Posts Rated:
178178
tebi ocigedno bas i nije najbolja konekcija sa najvisim delovima tela... cim si ostavio takav komentar a i taj potpis... pa, i mojoj pokojnoj babi da daju budzet kao fergusonu i da joj nacrtaju sta znaci 4-4-2 nije iskljuceno da bi imala bolje rezultete od njega, kao i to da bi 87% igraca bb-a imalo bolje rezultate od tebe da su poceli da igraju pre zilion godina. alo, samo malo realnosti! sta pravite nauku od ove igre kada u njoj imaju da se shvate 4 stvari - da postoji vise verovatno vi najglasniji ne biste bili u mogucnosti da je u potpunosti savladate, jer da imate vece sposobnosti verovatno vam bb ne bi bio glavno merilo vrednosti u zivotu. za moj vecerasnji izgled pobrinulo se jelen pivo...

Taj potpis je preuzeo od znalaca poput tebe! A smesno je da od svih ovde bas TI dovodis u pitanje tudju inteligenciju. Bez uvrede brate ali ti kad kazes - kazes malo ali glupo! Premda, ruku na srce uocava se promena polako...poceo si da pises sve vise...ali je "kvalitet" i dalje isti.
Dalje, ako vec marginalizujes nesto, sta si onda zapenio da objasnjavas drugima kako nisu u pravu.
Tvoj problem batice je sto te zderu kompleksi kao i gohluba i slicne "reformatore" i donosioce "preporoda"...i svi ste po istom kljucu: te vas ovo ne interesuje, te to nije mudrost, te su drugi pre poceli, visi su i plavi...a dupe bi dao da te neko nesto pita i jedva cekas da se neko osvrne na tvoj komentar pa da se vratis iz nekog "glavnog merila" tvog zivota ovde u BB i da das svoj "komentar"...

Sto mi rece jedna od legendi ovde...sta se bre i sa kime raspravljas...

This Post:
00
99308.524 in reply to 99308.518
Date: 10/18/2009 5:20:00 AM
Overall Posts Rated:
00
ali moram da ucim posto imam kont iz trigonometrije i zelim da postignem nesto vise u zivotu od zajebavanja na forumu

pametno.. smao vezbaj matu.. :)))

Srecno na kontrolnom...sine... :)))))))))))))))))

a ovo ne razumem, ti njega sad tu kao zajebavas sto ide da uci za kontrolni???

This Post:
00
99308.525 in reply to 99308.522
Date: 10/18/2009 5:20:49 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142

Decko ti si sve smesniji i smesniji, opet nisi shatio pricu.
Ferguson je 20 godina trener, i napravio je (ili ti u buzzeru istrnirao ) vecunu tih igraca koji igraju za njega, pa tek onda naporavio rezultate.
Tako i ti, javni se za jedno 20 godina, da razmisljamo o tebi.
Ustvari kako te bre nije sramota da lupas takve gluposti, usao si u III ligu botifikacijom i sad si u istoj 2 odpozadi, i ti nama popujes nesto.
Sto se tice nauke, pogledaj proslu utesni turnir reprezentacije, pa ces videti da ima nauke, da nije sve u budzetu i jacini igraca.
Ali mislim da je uzaludno tebi da to objasnjavam, imap ti mislis da je ovo jednostavnije nego sto jeste(tvoji rezultati pokazuju ispravnost pve tvrdnje)

This Post:
00
99308.526 in reply to 99308.524
Date: 10/18/2009 5:23:54 AM
Overall Posts Rated:
178178

Srecno na kontrolnom...sine...))))))))))))))))

a ovo ne razumem, ti njega sad tu kao zajebavas sto ide da uci za kontrolni???

A ko si ti da nesto razumes ili ne razumes i da tebi neko nesto objasnjava?

Advertisement