Amúgy nem érem fel ésszel, hogy mit zavar téged az, ha 10-15 ember csinál egy föderációt aminek a szövkap is tagja, és beszélgetnek bizonyos dolgokról? Senki nem írta se Dominak, se Ciminek azt, hogy innentől ne írjon a kinti fórumra. Nem hiszem, hogy bárkit zavarni fog ez rajtad kívül, a szövkapok meg nem fognak belehalni szerintem, ha kintre és bentre is olvasniuk kell. Az a 3 üzenet amit átlagban kint el kell olvasni nem vesz el 5 percnél több időt tőlük a héten. Hatalmas az aktivitás és tömérdek a háttéranyag ott tényleg

! Ha van igény erre, ki kell elégíteni ezt is. Ilyen kis apró dolgokkal lehet több embert ide csábítani, és talán nagyobb aktivitást elérni! Ha csak deakdzso +1-2 ember ötleteivel leszünk okosabbak, mert szívesebben használják az itteni dolgokat, akkor már megéri, és ezt remélem Cimi és Domi is így fogja látni! Aki meg nem tud előfizetni, vagy nem akar, az továbbra is mehet a kinti fórumra, mint írtam a kettő egyáltalán nem zárja ki egymást. Én ha időm engedi ide is oda is írni fogok!