Ez Szepiznek ment
Úristen! Dzsevasz elérte a magyar U21 egyik legnagyobb buktáját.. -27 pont... A valóságban úgy meglincselnék, mint anno 1986-ban történt Irapuato után Mezeivel - szerintem még nem is éltél, fogalmad sincs miről beszélek. Én is gyerek voltam, de emlékszem pontosan milyen nemzeti tragédia volt a 0-6 - és Mezeit csak azért nem dobták ki, mert magától lemondott a súlyos kudarc után.
Nem akartam eddig felnagyítani a bukta nagyságát, mert összességében kihozta dzsevasz a keretből 90%-ot vagy többet is. Az utolsó meccs viszont szégyenfolt és súlyos kudarc, ami nagyot ront a szitun.
Szerinted ki az a hülye, aki leáll tapsikolni és díszsorfalat áll a -27 után? Én biztosan nem, maximum ti vagytok szemellenzősen, csukott szemmel, akik az állítják: ez über jó volt és elismerően hátba kell veregetni dzsevaszt a -27 miatt!
Nem értelek titeket,minek ujjongani és védeni, amikor 10000000000000000000000000000000000 csillió %, hogy nincs igaza! Mert a taktika sem őt igazolta meg az eredmény sem a török meccsen.
Akkor meg miért gáz, ha véleményt írok? Anno tucatjával megtették Irapuato után is Cikksorozatok, könyvek jelentek meg a témában.
Szoktál újságot olvasni? Abban is megjelennek politikáról, gazdaságról, kultúráról, sportról újságírói vélemények.
Nem azt mondom, hogy egyet kell minddel érteni, és így van, akad aki még nevét sem tudja leírni. Őket ne olvasd, viszont akad egy-két normális véleményre képes író is.
Szóval ez nem sértegetés részemről hanem egy olyan jellegű vélemény, ami ilyen méretű bukta után általános szokott lenni. Dicséret semmiképpen nem jár a török meccsért, de összességében elmondható, hogy maxot értük el idén.
Többre ez a csapat csak akkor lett volna képes (+1 forduló, ha a törökök lazáznak, s mi motsot tolunk. Talán, akkor juthattunk volna 4-be.) De ez nem történt meg és szikráját sem láttam, hogy igazából el akartuk érni ezt.
Miért nem? Szerintem dzsevasz olyan, mint a szarka a mondásban: sokat akar, de nem bírja el. Vagy sokat markol, keveset fog... Túl nagy célt állított a csapat elé és ez volt a bibi. Ha beéri azzal a reális céllal, hogy 4-be jussunk el MINDENÁRON (értsd akár motsolva) vagy JOBB taktikával, akkor az látom, hogy mindent megtett a sikeres szezonért. 4-be jutás, max ez volt a realitás, nem több. Ezt miért nehéz megértenetek?
Tényleg igyekeztem nem bántóan hanem realistán véleményt formálni.
A török-meccs az akár tetszik, akár nem a magyar u21 egyik legnagyobb kudarca lett függetlenül a körülményektől.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/16/2015 4:48:46 AM