Oyuna telefondan giriyorum ve ilk kez uzun yazacağım, yazım yanlışlarım çok olursa kusura bakmayın.
Hocam geçmiş olsun öncelikle. Umarım hatalarından ders çıkartırsın ve mevcut olanın yanında, alternatif bir kadro yapılanmasına girersin.
Bence sezon içi taktiksel olarak en büyük handikapın, önlem alınabilecek tek bir sistemle yola devam etmen oldu. Bence ilk 4 haftadaki rakiplerin kolay oluşu rehavete neden oldu.
Bunlardan da önemlisi, en başa dönersek eğer; bir mt seçimi gerçekleşti. İranlı bir rakip geldi. Adamı topluca aday olduğuna bin pişman ettik. Öyle bir raddeye geldi ki iş, MT sayfasında BBEİ atışmasına döndü olay. Keşke BBEİ'de gösterdiğin taktiksel ters köşeyi MTde de gösterebilseydin.
Dünkü maçtan sonra İspanyol hocaya Türk hocaların yetersizliğinden dert yanmanı da anlayamadım. Mt kadrosundaki oyuncuların ℅20sinden fazlası senin takımında zaten. Kendine mi laf söyledin tüm Türk kullanıcılara mı anlayamadım açıkçası.
Rusya maçındaki etik dışı yazışmalar ve sonrasındaki yapılanlar yazıldı zaten, o yüzden o konuya girmiyorum.
Macaristan son 3 maçına çz çekmiş. Onlardan herhangi birine normal çıksa belki de biz 2.tura çıkacaktık, onlar elenecekti. Onda da adamlar üst tura çıktı diye neredeyse suçlu ilan edeceksin. Biz 10 istekliliği hazırlık maçında kullanacakken, onlar 1 isteklilikle üst tur mücadelesi verecekler. Hangisi daha iyi?
İyi oyunlar.