evo da i tu nesto napisem, a marijh ce stavit na NT forum reprezentacije:prije otprilike 4-5 godina sam naravija ekipu KK Starosta (s e-mailom serkan_erdogan), živija sam u zagrebu i ima cimera kojeg je buzzer zainteresira i tija je počet igrat. kako je to bilo vrime kad nisu svi imali laptop, e-mail, facebook, itd, ja sam uzea svoj privatni mail (marin0901@hotmail.com) i njemu napravija ekipu. neko vrime je igra, ja sam mu pomaga oko fatura i oko troskota, al naravno, gubija je interes ka i dosta managera koji nisu manijaci ka ja i nekolicina. tad je postajala opcija odbacit taj klub, ili napravit od njega "popularnu farmu". mislim da svi znaju o čemu se radi, nećemo se pravit sad ludi. šta se tiče mog cimera, to nikad nije bila tajna, neki od vas su čak i pričali s njim, a posli sam im reka da on više ne igra i da sam ja to preuzea. moja greška je šta to nisam prijavija da mi to igra brat, mater, otac, dida ili ko već.činjenica je, da smo tili nešto muljat, jednostavnije je bilo napravit drugi e-mail tad, i nikad ne spomenit da imam veze s tim klubom. mislim da je baš tu očito da to nije bila namjera, jer stvarno nisam toliko glup da imam 2 kluba, koji imaju jednaki username i e-mail. nadalje, dobija sam copy paste od ovoga sta piše kakadu. neznam kako opisat moj odnos s reggijem(verbom/kakadom), niti znam o koliko se osoba tu stvarno radi..al samo ću napisat činjenice, reggie je redom sve vriđa po forumima, chatovima, svima je dilija savjete iako ga nikad nista niko nije pita. iako smo se par puta svađali na kraju smo se ajmo reć sprijateljili i jednom ostali sami na chatu, tad me pita neke savjete u vezi druge ekipe koju ima (new york), čiji je manager sad verba, čak mi je da username i password da malo pogledam ekipu. al naravno, reggie govori da to nije on priča sa mnom, nego da mu je neko provalija u klub albona globtrotters. posli je on bija izbačen, neznam točno radi čega, al da se razumimo nikad ne bi nikog prijavija, jer je ovo ipak samo igra. također sam njemu reka da ja sad vodim stomorsku jer je cimer odusta. od toga je valjda došlo do osvete, nije moga istrpit šta sam napisa par postova na temi verbine lige.. neka, ako je sritan šta je nekom uspija otet 4-5 godina mučenja i stvaranja ekipe, čak sam i bacija 250 kn na supporter super, drago mi je radi njega (njih). jasno, nije mi svejedno, tužan sam radi ovoga, al šta se može, steka sam tu dosta prijatelja i nekih neprijatelja to mi je bila glavna okupacija u slobodno vrimežaj mi je šta je tako završilo, al valjda je takav život, nekom pokušaš pomoć i evo šta se dogodi, vrati se na takav način. al ajde, to su još mladi dečki, neiživljeni, pa neka im je. šta se tiče reprezentacije nadam se da ce choda bit dobar nasljednik i da neće bit bezvoljan i nemotiviran kako je napisa kad su bili izbori ako napravim novi klub imat ce moju podršku u svakom smislučua sam da smo izgubili od češke i nadam se da je laganica odigrana. latvija mora past eto ljudi, pozdrav svima koji me vole i ne vole, žaj mi je šta je drugi dio ovog posta totalna dječja posla, al eto, mora sam to napisat. nije da se pokušavam opravdat, svjestan sam da nisam smija zadržat stomorsku nakon cimerovog odustajanja, al to je bilo jače od meneispričavam se svima koje sam iznevjerija, iako takvih sigurno nije bilo puno )živili Starosta
Napisao sam lijepo nemoj igrat look inside. obrana 2-3 ? Žalosno........ Choda igrica nije look inside na look inside pa tko koga više look insidea. Česi su puno jači od nas sa look inside. Šta si slijep? Točno se znalo da će oni igrat ovom taktikom i ti nisi mogao ništa pametnije postavit?
- da, pukni run and gun.
[ Šta je pametnije od toga? 1-3-1?
Bilo šta drugo da je odigrao, spušili bi 30 razlike.
Jedinu šansu smo imali tamo gdje smo jači. Pod košem. A da smo tamo jači, svjedoči i izvedba naših maestralnih playeva. Ukupno dva playa 1-15 šut.
Vidim da si tuć dobio, samo mi nije jasno za čega.