mivel azon gondolkodok, hogy kirúgok mindenki, vagy legalábbis mindenkit eladok azonnal, így nem érdekel.
azt értem, hogy a dh-m dobott, mond meg miért hagyott ki 6 db 3 pontost? mert hogy az ellene védekezőnek nem volt 14-nél több kv-ja az biztos, azt meg illene ilyen tempóval és dobótávval átszórni. szóval ismételten a miért? elrontott az mnf, de ez nem magyarázhatja azt, hogy támadásban a dh és az ir ekkora képesség fizetés és megfelelő forma előnyben miért dobott úgy ahogy! nem a vereségre keresem a választ, a kisembereim nulla teljesítményére. azért vettem egy 100k-s ir-t, hogy ne dobjanak szét ir posztról, illetve hogy tudjam dominálni a meccset ezen a poszton. erre egy fele olyan erős szarabb formában lévő játékos leiskoláz engem ezen a poszton.
az külön pikantériája a dolognak, hogy egy 2k fizetésű center dobott nekem 10 pontot egy 40x erősebb játékoson, és egy alig 3x erősebb játékos hogy dobott egy jobb formában lévő játékoson 38 pontot. na mind1. nem értek ehhez az egészhez azt már látom tisztán!