Ne açıklamama yapmamı bekliyorsun? Son maçta 2 istekliliği olan adamın çz'sine yenilme şansımı %1 olarak gördüğüm için rahat ol çıktım. Şu son maçı yenseydik, gelmiş geçmiş en iyi performanslarından biri olacaktı Türkiye'nin. İspanya'nın olduğu gruptan 1. olarak çıkacaktık. Taktiksel kararlarımla çok önemli iki maç kazanmışım. O maçlardan sonra kim iyi bir yorum yaptı? İspanya gibi Dünya devine yenildikten sonra kaç tane kötü yorum ve aşağılama mesajı geldi? Hepiniz nankör köpeklersiniz. Oynadığım 40 sezonun her sezonunda Türk milli takımına oyuncu yetiştirmişim, antrenman vermediğim bir sezon olmamış. Ütopya'da 140-150 TSP kaç tane oyuncu yetiştirmişim. Benim gibi, hatta benim yetiştirdiğim Türk milli oyuncuların beşte birini yetiştiren yok 51 sezonluk oyunda. Kim bana bir teşekkür etmiş? Duygusal davranıyormuşum, Mert'i oynatıyormuşum. Koskoca ülkede 25-35 yaş aralığında takıma girebilecek içeriden oynayabilecek uzun sayısı 2-3. Rotasyonumuz yok. Üç tane ise bloklu uzun var. Koskoca ülkeden 10 sezonluk draftlardan efsane bir uzun alıp yetiştiren kişi yok, bu yüzden uzunumuz yok. Bu yüzden her hafta 9 formda olan, 140 TSP Mert oynuyor. Ben seçilince gelmedi o takıma. 25 yaşında da takımdaydı ve maçlarda oynadı. Oynamayı da hak ediyor. İçeriden oynayabilmemiz için dışları 3-4 olan 110 TSP'li çöp uzunları kadromuza almam lazım(Cihan da bunu önerdi, ben dışları kötü olan uzunlarla oynamak istemedim) 143 TSP'li Amir oynamamış, neden? Ribauntu 13. Takımın zaten ribaunt sorunu var, uzun yok. Amir'in oynadığı maçlardaki istatistiklerine bak. Uş-iş'si yüksek olmasına rağmen skora pek destek vermemiş, onun yanında çok faul yapıp, hiç ribaunt almamış. Takımdaki rotasyon eksiğinden dolayı 35 yaşa kadar herkese son bir kez daha baktım. Bu adamların hepsinin özellikleri veri tabanında var zaten. Senin oyuncularının özelliklerini öğrenmek istesem zaten orada var, neden tekrar kadroya alayım. Sanki o kadar iyi kadrosu var, bana rakip de; onun oyuncularının özelliklerini bilmesem yenemeyeceğim onu. Buna ihtiyacım var. Önümüzdeki sezon Türk milli takımı gerçekte hak ettiği sonuçları alacak. Bundan sonra da bir tane Türk oyuncu yetiştirmeyeceğim. 10 sezon sonra Türk milli takımının bulunduğu konumu görmek için sabırsızlanıyorum. Türk forumlarını da favorilerimden çıkardım. Başka bir ülkeninkini ekleyip, onlara oyuncu yetiştireceğim büyük ihtimal.
Bye, bitches!