BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > A Milli Takım / NT

A Milli Takım / NT (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: capali

This Post:
00
291940.518 in reply to 291940.517
Date: 11/2/2020 2:17:16 PM
Overall Posts Rated:
13351335
ELENDİK

Türkiye 113-119 Macaristan

Son iki maçtır çz çeken macaristan karşısında %100 galibiyet alırız diye düşünüyordum. 2 isteklilikleriyle çz çekerek bu maçı da kazanabildiler. 1 isteklilikle ikinci turda başarılar. Son maçlarında da çz çıkmasalar normal çıkardım. Unlucky. Rusların bedduaları tuttu, motor da 2 isteklilikli macarlara bir kıyak geçti diyelim.

From: Diego10

This Post:
00
291940.519 in reply to 291940.518
Date: 11/2/2020 2:19:41 PM
GMA Team
ACBB
Overall Posts Rated:
48684868
Second Team:
GMA Súper Team
incredible about Hungary, I can't understand your defeat. Hungary had enthusiasm 2 or 3 ... 😱😱

From: capali

This Post:
00
291940.520 in reply to 291940.519
Date: 11/2/2020 2:27:03 PM
Overall Posts Rated:
13351335
I guess 3-2 zone and shot blocking sucks. If only more people in Turkey trained players like yours...

From: deakdzso

This Post:
22
291940.521 in reply to 291940.518
Date: 11/2/2020 3:21:11 PM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
I was genuinely surprised you taking it easy considering it was a win the group or go home match for both of us, I saw 1% chance for us to win to be honest before seeing that.

But those 45 points in the last quarter scared me a bit .

It was a good run in the season, congratulations, especially on some of your tactic selection!

From: Diego10

This Post:
44
291940.524 in reply to 291940.520
Date: 11/2/2020 3:37:25 PM
GMA Team
ACBB
Overall Posts Rated:
48684868
Second Team:
GMA Súper Team
I guess 3-2 zone and shot blocking sucks. If only more people in Turkey trained players like yours...

I really didnt understand why you put zone 3-2, Turkey was much superior there was no need to risk so much ...

This Post:
33
291940.525 in reply to 291940.517
Date: 11/2/2020 6:11:22 PM
KskAltyapı
TBL
Overall Posts Rated:
106106
Oyuna telefondan giriyorum ve ilk kez uzun yazacağım, yazım yanlışlarım çok olursa kusura bakmayın.

Hocam geçmiş olsun öncelikle. Umarım hatalarından ders çıkartırsın ve mevcut olanın yanında, alternatif bir kadro yapılanmasına girersin.

Bence sezon içi taktiksel olarak en büyük handikapın, önlem alınabilecek tek bir sistemle yola devam etmen oldu. Bence ilk 4 haftadaki rakiplerin kolay oluşu rehavete neden oldu.

Bunlardan da önemlisi, en başa dönersek eğer; bir mt seçimi gerçekleşti. İranlı bir rakip geldi. Adamı topluca aday olduğuna bin pişman ettik. Öyle bir raddeye geldi ki iş, MT sayfasında BBEİ atışmasına döndü olay. Keşke BBEİ'de gösterdiğin taktiksel ters köşeyi MTde de gösterebilseydin.

Dünkü maçtan sonra İspanyol hocaya Türk hocaların yetersizliğinden dert yanmanı da anlayamadım. Mt kadrosundaki oyuncuların ℅20sinden fazlası senin takımında zaten. Kendine mi laf söyledin tüm Türk kullanıcılara mı anlayamadım açıkçası.

Rusya maçındaki etik dışı yazışmalar ve sonrasındaki yapılanlar yazıldı zaten, o yüzden o konuya girmiyorum.

Macaristan son 3 maçına çz çekmiş. Onlardan herhangi birine normal çıksa belki de biz 2.tura çıkacaktık, onlar elenecekti. Onda da adamlar üst tura çıktı diye neredeyse suçlu ilan edeceksin. Biz 10 istekliliği hazırlık maçında kullanacakken, onlar 1 isteklilikle üst tur mücadelesi verecekler. Hangisi daha iyi?

İyi oyunlar.

This Post:
00
291940.526 in reply to 291940.525
Date: 11/2/2020 7:31:38 PM
Afyon Bld Gençlik
TBL
Overall Posts Rated:
7171
Second Team:
BC Ferref
Koç bana kıyasla yaklaşık 40 sezon daha tecrübelisin ancak bana kalırsa milli takımda kendi oyuncularını oynatma hususunda duygusal davranıyorsun ve 3-2 alan bloklu uzun konusunda fazla takıntılısın ayrıca bu kadar istekliliği düşük bir Macaristan’ı yenememek olmadı yakışmadı bize. Ancak başarısızlıktan senin kadar ben dahil diğer aktif koçların da ders çıkarması lazım çünkü piyasaya bakınca Türk oyuncuların 18-19lu yaşlarda başka ülke takımlarına gittiğini ve orada geliştirilmediklerini de çok gördüm. Çoğumuzun hala drafta bakışı edo ya da efsane potlu oyuncu bulup 1 milyon civarına elden çıkarmak yönünde . Öncelikle bu mentaliteden uzaklaşmak gerekiyor sanırsam . Herkese iyi oyunlar .

This Post:
00
291940.528 in reply to 291940.527
Date: 11/3/2020 9:32:03 AM
Overall Posts Rated:
13351335
Ne açıklamama yapmamı bekliyorsun? Son maçta 2 istekliliği olan adamın çz'sine yenilme şansımı %1 olarak gördüğüm için rahat ol çıktım. Şu son maçı yenseydik, gelmiş geçmiş en iyi performanslarından biri olacaktı Türkiye'nin. İspanya'nın olduğu gruptan 1. olarak çıkacaktık. Taktiksel kararlarımla çok önemli iki maç kazanmışım. O maçlardan sonra kim iyi bir yorum yaptı? İspanya gibi Dünya devine yenildikten sonra kaç tane kötü yorum ve aşağılama mesajı geldi? Hepiniz nankör köpeklersiniz. Oynadığım 40 sezonun her sezonunda Türk milli takımına oyuncu yetiştirmişim, antrenman vermediğim bir sezon olmamış. Ütopya'da 140-150 TSP kaç tane oyuncu yetiştirmişim. Benim gibi, hatta benim yetiştirdiğim Türk milli oyuncuların beşte birini yetiştiren yok 51 sezonluk oyunda. Kim bana bir teşekkür etmiş? Duygusal davranıyormuşum, Mert'i oynatıyormuşum. Koskoca ülkede 25-35 yaş aralığında takıma girebilecek içeriden oynayabilecek uzun sayısı 2-3. Rotasyonumuz yok. Üç tane ise bloklu uzun var. Koskoca ülkeden 10 sezonluk draftlardan efsane bir uzun alıp yetiştiren kişi yok, bu yüzden uzunumuz yok. Bu yüzden her hafta 9 formda olan, 140 TSP Mert oynuyor. Ben seçilince gelmedi o takıma. 25 yaşında da takımdaydı ve maçlarda oynadı. Oynamayı da hak ediyor. İçeriden oynayabilmemiz için dışları 3-4 olan 110 TSP'li çöp uzunları kadromuza almam lazım(Cihan da bunu önerdi, ben dışları kötü olan uzunlarla oynamak istemedim) 143 TSP'li Amir oynamamış, neden? Ribauntu 13. Takımın zaten ribaunt sorunu var, uzun yok. Amir'in oynadığı maçlardaki istatistiklerine bak. Uş-iş'si yüksek olmasına rağmen skora pek destek vermemiş, onun yanında çok faul yapıp, hiç ribaunt almamış. Takımdaki rotasyon eksiğinden dolayı 35 yaşa kadar herkese son bir kez daha baktım. Bu adamların hepsinin özellikleri veri tabanında var zaten. Senin oyuncularının özelliklerini öğrenmek istesem zaten orada var, neden tekrar kadroya alayım. Sanki o kadar iyi kadrosu var, bana rakip de; onun oyuncularının özelliklerini bilmesem yenemeyeceğim onu. Buna ihtiyacım var. Önümüzdeki sezon Türk milli takımı gerçekte hak ettiği sonuçları alacak. Bundan sonra da bir tane Türk oyuncu yetiştirmeyeceğim. 10 sezon sonra Türk milli takımının bulunduğu konumu görmek için sabırsızlanıyorum. Türk forumlarını da favorilerimden çıkardım. Başka bir ülkeninkini ekleyip, onlara oyuncu yetiştireceğim büyük ihtimal.

Bye, bitches!

Advertisement