Ratingama jste mě docela překvapili, čekal jsem od vás horší výkon. A to hlavně Matchup Ratings, které jste měli výrazně lepší a považuji je obecně za mnohem důležitější než Team Ratings, kde to bylo tak plus mínus vyrované.
Co se týče těch faulů, tak jsme si schválně prošel naši i vaši první pětku a vypočetl podle statistik této sezony, jak na to jsou. Hráči naší první pětky dělají dohromady v průměru 8,02 faulů na 48 minut, vaši 11,26. A v druhé pětce naši 8,70 a vaši 14,87. Když zapomenu na poslední 2 minuty, tak fauly včera byly 20:6.
Dlouhodobě se jak v klubu tak v U21 snažím mít hráče, kteří málo faulují (v lize mám nejméně faulů z celé ligy, což může být ale trochui tím, že moc nepotřebuji v závěrech zápasů taktické fauly).
Ze všech 10 našich hráčů má nejhorší 2,11 faulů na 48 minut. Ve vaši základní pětce jsou 3 a v druhé další 4 s vyšší statistikou, přeborník je Štvrtok, který má 4,92 a musel díky tomu minulou sezonu odejít z mého klubu (tehdy fauloval snad ještě více).
Podle mne fauly trochu fungují tak, že když hráč v zápase začne faulovat a je taktika Let Them Play, je to dost nebezpečné a hrozí vyfaulování a navíc už tak hráč hůře brání (to že fauluje dál je nakonec možná důsledek té snížené obrany). Zatímco taktika Sit Them ty hráče častěji zklidní.
A taky je důležité, proti komu kdo hraje, zdá se mi, že proti některým hráčům má problém s faulama kdekdo a to i hráči, kteří normálně příliš nefaulují. Je otázkou, jestli to je jen jejich kvalitami nebo jestli hráči mají kromě zkrytého atributu, který ovlivňuje jak často faulují i atribut, který ovlivňuje, jak často jsou faulováni.