nas dvojica vec spamujemo....ali pricamo o ljubavi...mislim tvojoj ljubavi,mislim nije obican spam:-))))ljubavne teme ne zakljucavamo u sklopu borbe protiv "bele kuge" u Srbiji...eto popaje vidis...ljubav je ipak pobedila:))))
nas dvojica vec spamujemo....ali pricamo o ljubavi...mislim tvojoj ljubavi,mislim nije obican spam:-))))ljubavne teme ne zakljucavamo u sklopu borbe protiv "bele kuge" u Srbiji...
nas dvojica vec spamujemo....ali pricamo o ljubavi...mislim tvojoj ljubavi,mislim nije obican spam:-))))
ja cu ti kupiti mesecnu kartu za Krusevac ako ce se iz te ljubavi roditi jedan buduci reprezentativac
Ako mogu i ja nesto da kazem za tv dnevnik:))2. Mislim da su Crni psi jaci od mene iako pise da su losiji :P
Ako mogu i ja nesto da kazem za tv dnevnik:))2. Mislim da su Crni psi jaci od mene iako pise da su losiji :PI ja sam isto bolji od tebe a pishe da sam loshiji :)
Ako mogu i ja nesto da kazem za tv dnevnik:))2. Mislim da su Crni psi jaci od mene iako pise da su losijiI ja sam isto bolji od tebe a pishe da sam loshijiI ja:)
Ako mogu i ja nesto da kazem za tv dnevnik:))2. Mislim da su Crni psi jaci od mene iako pise da su losijiI ja sam isto bolji od tebe a pishe da sam loshiji
Ako mogu i ja nesto da kazem za tv dnevnik:))2. Mislim da su Crni psi jaci od mene iako pise da su losiji
Posto je ova tema 100% jednaka onoj koja je zatvorena, ja cu malo da prokomentarisem odluku novog moderatora:"ovde je demokracija uzela mnogo maha :)LOCK"Ovo je po meni totalno nekorektan i neproduktivan potez iz prostog razloga zato sto u postovima koji ne sadrze nista zlonamerno nema mesta zatvaranja temi, svadja nije postojala niti nista slicno.Sve sto ja mogu da uvidim kao razlog za zatvaranje teme, jeste to sto tvoje licno misljenje, ili misljenje GM-a nije u skladu sa korektnim postom koji je postavio korisnik Papilon.Molio bih dakle odgovor, zasto je tema zatvorena?Nemoj mi samo reci da je demokratija zabranjena...hocu konkretan odgovor.
Molio bih dakle odgovor, zasto je tema zatvorena?