... eto ga na .... shepson je planirano ostavio bodove i posla ih put Sinja .... ali naveca stvar je sta je hakler tuka nebodera ... a zasto, zato sta je ispuca entuzijazam, a nema sanse da mu ga je ista ostalo, jer je i onu kontra vucka igra na trgaoni, a kup na normali ... tako da ce bit topovsko meso u utorak ... bar san ja to tako izracuna ... jedina opcija koja ce njemu igrat je da igra laganicu, jer ako ce normal, svakako ce izgubit, pa mu nista ne znaci, osim sta ce onda spusit i sljedecu jer nece imat entuzijazam .... e sad ce bit veselo ... poslije njega iman druga nebodera za protivnika i to ce bit okrsaj miseca .... dakle u subotu budite pripravni ... hm, a sta ako je neboder igra laganicu, hm na to nisan racuna, al nevirujen ... ipak necu nista prepustit slucaju ...
... al nije mi jasno kako je Langova tesko dobio .... pa onaj lik ima skroz bezze momcad, ja san konta da je laganica u pitanju, a vidin isti nivo kod oba ....hm .... lose brate mili ... mora da ti je forma u totalnom kurcu .... Ekipa nastavlja po planu i oni nemaju tih problema ... a Starosta se ka i ja, al doslovno, probudio i gazi sve redon ... jos Siga i Vucko ocekivano, iako se Aguero solidno drza do pred kraj ...
.. u 2. ligi porazi "nasih" ... ali igrali su laganicu sigurno, jer imaju oni paklen plan ... a glavon kroz zid nemos ...