BuzzerBeater Forums

Srbija - I.1 > Sezona 12

Sezona 12 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
137412.52 in reply to 137412.51
Date: 4/13/2010 6:20:33 PM
Overall Posts Rated:
7676
Jesam li vec rekao da je neophodno promeniti logo repke?

Nisi, što ne reče ranije nego se tek sad javljaš? ;)

From: Ozzy

This Post:
00
137412.53 in reply to 137412.50
Date: 4/13/2010 6:29:00 PM
Overall Posts Rated:
2424
s druge strane ozzy igrac na poziciji SF ti za 40 minuta igre ima rating 10. Kada uzmes u obzir da isti vredi 60+k onda treba da se zapitas o taktici... i zasto sa tako skupim igracima strahujes od dumbe kod kuce...

edit> sada vidim i da ti na sg igra igrac od 30k a ni tamo rejting nije preko 10.

Dobro si primetio... to je cisto zbog treninga. Beka mi je igrao igrac od 201, a krilo mi je bio bek... usput mi je dumbica namestio da cuva beka njegovim najboljim odbranbenim a moj bekic nabusio njegovo krilu :)
Kao sto rekoh postava je bila namestena za trening... i taktika cisto da rizikujem. Ali sam onda pogledao tabelu, pogledao moj mec sa vracarom i shvatio da nema svrhe od stekanja postavio normal u poslednjih pola sata i oterao dedu u penziju ;)

This Post:
00
137412.54 in reply to 137412.51
Date: 4/13/2010 6:34:32 PM
Overall Posts Rated:
2424

S' obzirom da je to moja ideja i da na podrsku nisam naisao ni od jednog selektora od kad oni postoje do sada (cak sam jednom prilikom i napravio 4-5 banera... ali usled tadasnje Bilove mrznje bejahu odbijeni) zelim ti puno srece u sprovodjenju te ideje i imas moju podrsku u istoj :)

From: Laimbeer40

To: Ozzy
This Post:
00
137412.55 in reply to 137412.54
Date: 4/14/2010 1:31:54 AM
Overall Posts Rated:
178178

S' obzirom da je to moja ideja i da na podrsku nisam naisao ni od jednog selektora od kad oni postoje do sada (cak sam jednom prilikom i napravio 4-5 banera... ali usled tadasnje Bilove mrznje bejahu odbijeni) zelim ti puno srece u sprovodjenju te ideje i imas moju podrsku u istoj

Mrav je idealan da lobiras kod njega protiv mene!

Kao i Dumba, Ranko, Jarley, Dzukac, Matori, Deda...izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio... ;)

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos

This Post:
00
137412.56 in reply to 137412.55
Date: 4/14/2010 6:59:38 AM
Overall Posts Rated:
2424
Ma ne brini, ne zalazim ja u tvoje Dorcolce...

Samo bih voleo da se konacno promeni taj baner. Ti si svoju selektorsku dao jos oooooodavno da cekas nekog profy dizajnera da ti zavrsi baner i grb, pa evo posle par godina ne bude nista od toga. Ne brini, necu vise trositi moje vreme na to. Samo sam podrzao covekov predlog da se to promeni :)

From: Laimbeer40

This Post:
00
137412.57 in reply to 137412.56
Date: 4/14/2010 8:22:00 AM
Overall Posts Rated:
178178
Ja sam razumeo da ces to ti da odradis...ti si fonovac/dizajner/it mag/mega car...zar ne?

Ah znam, nemas vremena/necas to da radis za NAS racun/moras tetki da das lek...?

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: Dumbarajko

This Post:
00
137412.58 in reply to 137412.53
Date: 4/14/2010 12:04:05 PM
Overall Posts Rated:
740740
Dobro si primetio... to je cisto zbog treninga. Beka mi je igrao igrac od 201, a krilo mi je bio bek... usput mi je dumbica namestio da cuva beka njegovim najboljim odbranbenim a moj bekic nabusio njegovo krilu
Kao sto rekoh postava je bila namestena za trening... i taktika cisto da rizikujem. Ali sam onda pogledao tabelu, pogledao moj mec sa vracarom i shvatio da nema svrhe od stekanja postavio normal u poslednjih pola sata i oterao dedu u penziju ;)

kao sto ti sto puta rekoh, VISINA nema veze sa pozicijom.

rizik sa taktikom, pa normal bas ne smatram rizikom. ali izgleda da pojam rizika ti drugacije shvatas.

This Post:
00
137412.59 in reply to 137412.58
Date: 4/15/2010 3:01:12 PM
Overall Posts Rated:
2424
Dobro si primetio... to je cisto zbog treninga. Beka mi je igrao igrac od 201, a krilo mi je bio bek... usput mi je dumbica namestio da cuva beka njegovim najboljim odbranbenim a moj bekic nabusio njegovo krilu :)

kao sto ti sto puta rekoh, VISINA nema veze sa pozicijom.

rizik sa taktikom, pa normal bas ne smatram rizikom. ali izgleda da pojam rizika ti drugacije shvatas.

Jbg, ako ti smatras da visina nema veze sa pozicijom ne znam sta da ti kazem... ono pokusaj da procitas game manual, mora da je negde objasnjeno. Ako ni tamo nema onda pogledaj utakmice jos jednom i gejm rejtinge i videces da tamo postoji i neki Offensive Flow... a takodje ako opet ne verujes probaj da stavis igraca od 210 da ti igra na beku pa mi javi koliko je imao izgubljenih lopti ;)

(a taj od "201" je npr. protiv tebe imao duplo vise izgubljenih lopti nego sto inace ima)

Ako usput ni tome ne verujes onda instaliraj neki od onih retardiranih programa (pitaj Matorog on to korisiti) i uporedi tamo koliko ti je svejedno koliko sta igra... U mom slucaju ova dva igraca, moze se reci da sam za citavu klasu bolji ako igraju na njihovim primarnim pozicijama. Ali opet ni to ni rezultati nisu bitni, ne jos, bitan je samo njihov trening i kontinualan razvoj ;)

From: Dumbarajko

This Post:
00
137412.60 in reply to 137412.59
Date: 4/15/2010 3:39:30 PM
Overall Posts Rated:
740740
Jbg, ako ti smatras da visina nema veze sa pozicijom ne znam sta da ti kazem... ono pokusaj da procitas game manual, mora da je negde objasnjeno. Ako ni tamo nema onda pogledaj utakmice jos jednom i gejm rejtinge i videces da tamo postoji i neki Offensive Flow... a takodje ako opet ne verujes probaj da stavis igraca od 210 da ti igra na beku pa mi javi koliko je imao izgubljenih lopti ;)

(a taj od "201" je npr. protiv tebe imao duplo vise izgubljenih lopti nego sto inace ima)

Ako usput ni tome ne verujes onda instaliraj neki od onih retardiranih programa (pitaj Matorog on to korisiti) i uporedi tamo koliko ti je svejedno koliko sta igra... U mom slucaju ova dva igraca, moze se reci da sam za citavu klasu bolji ako igraju na njihovim primarnim pozicijama. Ali opet ni to ni rezultati nisu bitni, ne jos, bitan je samo njihov trening i kontinualan razvoj ;)

znaci stvarno si bolid. moracu ovo da napisem velikim slovima. SVI REJTINZI ZAVISE OD SKILOVA IGRACA, A NE OD VISINE.
probaj centru od 210 da nabudzis bekovske skilove pa ces da vidis kako igra pleja. bez problema. iako je visok.

a to sto je imao duplo vise izgubljenih lopti je zasluga moje odbrane, koja i sa TIE na gostujucem terenu je bolja od tvog NORMAL kod kuce.

ubi me tvoje neznanje. i takvi ljudi zavrsavaju fakultet. e Srbijo propade bez pardona.

From: Maly_mrav

This Post:
00
137412.61 in reply to 137412.59
Date: 4/15/2010 6:23:27 PM
Overall Posts Rated:
5151
Jbga ozzy, silno gresis zaista... evo pogledaj ovog mog igraca... igrao sve utakmice, broj TO od pocetka sezone ukupno 1.

Nemanja Stojšin (3132358)
Point Guard
Owner: Buha Bombers

Weekly salary: $ 18 513

DMI: 185600
Height: 7'1" / 216 cm
Potential: allstar *
Game Shape: proficient

PG i to vrlo dobar od 216 cm

This Post:
00
137412.62 in reply to 137412.61
Date: 4/15/2010 6:44:03 PM
Overall Posts Rated:
740740
Jbga ozzy, silno gresis zaista... evo pogledaj ovog mog igraca... igrao sve utakmice, broj TO od pocetka sezone ukupno 1.

Nemanja Stojšin (3132358)
Point Guard
Owner: Buha Bombers

Weekly salary: $ 18 513

DMI: 185600
Height: 7'1" / 216 cm
Potential: allstar *
Game Shape: proficient

PG i to vrlo dobar od 216 cm

a sad ce on tebi. "a offensive flow", "a 216cm", "a mnogo izgubljenih lopti", "a procitaj game manual".

najgore od svega sto sam ja njemu bio GAME MANUAL kad je pocinjao da igra. ali on brzo zaboravlja ko ga je naucio ovim stvarima. mada kako igra, stidim se mog ucenika))))))

i da ne zaboravim, i pare mi je trazio na zajam, i da pobedim ranka prosle sezone, i jos par stvari koje nisu za javnost.)

Advertisement