Istumbani tim znaci da mi igrac od 201 igra beka, a 188cm da mi igra krilo... znam, ti u tome ne vidis nikakvu razliku, ali shodno njihovim skilovima bio bi za klasu bolji i mozda na kraju bas pobedio u toj penal zavrsnici
Eh Dumbarajko, eh Dumbarajko... gledaj ti malo vise Ozzijeve utakmice, pa ces mozda i ti nauciti kako da ga uteras Samuraju. Gledaj moje utakmice i vidi da li mozes da nadjes 5 meceva u kojima me je protivnik takticki nadmudrio...
Jbg poterali te randomi. Vec sam ti dao opis da je Metalac protiv Hemofarma odigrao fantasticno takticki a izgubio 50 razlike jer jednostavno ima los tim. E to je slucaj i kod tebe.
I cisto da znas, jer iako igras ovo vec 8-9 sezona, VISINA NE IGRA ULOGU U OVOJ IGRICI U POSTAVCI TAKTIKE. igra samo u brzini treninga a to vec imas opisano u manualu, koji bi izgleda trebao opet da procitas. Toliko o tvom znanju.
A sudeci po tvom prvom pasusu opet si ispao neznalica, jer sto onda nisi stavio tako da budes za klasu bolji. nego si kao fol tumbao tim.
jednostavno, Ranko je za tebe jos uvek tata. iako nema silne trofeje kao ti. a sad kad te i chika otrsi. bolje drzi ti tvoje gace da ih chika ne pocepa.