BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Eurobasket 2011

Eurobasket 2011

Set priority
Show messages by
This Post:
00
195021.52 in reply to 195021.46
Date: 8/26/2011 2:03:34 AM
Overall Posts Rated:
123123
na kroatai irgi labai nukraujavę. Aišku jų mokyklos niekada negalima nurašyti ir jie bus tas varžovas, kuris gali įkasti bet kam. Vis tik mano nuomone, jie kaip daugeliu pask. metų nepasieks nieko. O gaila, nes po lietuvių turbūt labiausiai juos ir palaikau jau eilę metų :)

From: Kirkas

To: MJO
This Post:
00
195021.53 in reply to 195021.38
Date: 8/26/2011 3:00:54 AM
Overall Posts Rated:
182182
Nes futbolo europos ir pasaulio cempionatus ispanai visada pradeda prastai ir nors tai ir skirtingi dalykai kalbam apie viena sali, Anzelmai. As manau, kad Lietuva bus 1-2 grupej savo kaip ir parasiau pradzioj, priklausys nuo ispanu ir paciu lietuviu taktikos bei racionalumo. Turkai irgi pernai draugisku cikle pratai atrode, bet pasaulio cempionate 2 vieta uzeme ir dabar manau 3 vieta jiems garantuota.

Tegul pjauna ir EČ, ir WČ futbole pradžioj, bet krepšinyje jie beveik visada pradeda labai galingai čempionatus, nekišk to futbolo ne į temą. O tai ko nelygini su ledo rituliu, rankiniu pavyzdžiui? Gi irgi viena šalis tai savaime suprantama, kad visos skirtingų sporto šakų komandos loš vienodai. ;]]]]]]]]]] ............ NOT.

Last edited by Kirkas at 8/26/2011 3:01:24 AM

From: Kirkas

This Post:
00
195021.56 in reply to 195021.54
Date: 8/26/2011 3:51:16 AM
Overall Posts Rated:
182182
Nu tai kokia tu teise turi lyginti krepšinį su futbolu?

From: rShadow

This Post:
00
195021.57 in reply to 195021.54
Date: 8/26/2011 7:43:05 AM
Overall Posts Rated:
1919
Turetum lygint todel, nes lygini su futbolu, kuo futbolas geresnis uz ledo rituli ar rankini? is pradziu sakai viena, paskui kita.

From: JĖGŪNAS

This Post:
11
195021.59 in reply to 195021.58
Date: 8/28/2011 8:36:36 AM
Overall Posts Rated:
44
Ko čia pykstatės? Čia ne kokia „Valanda su Rūta“:D Būkime vieningais ir nesiginčykime!

Dabar mano prognozės...

A grupė

1. Ispanija
2. Lietuva
3. Didžioji Britanija
4. Turkija
5. Lenkija
6. Portugalija

Pilnai tikiu, jog Lietuviai šiame etape dar neįsižais ir duos pirmąją vietą ispanams. Kodėl trečiąją vietą daviau britams? Nors jie neteko Gordono, bet turi kitus žaidėjus. Tokius kaip Loulą Dengą, Joelį Freelandą, Robertą Archibaldą. Turbūt daugelis pasakytų, kad britų sudėtis ne iš toli neprilygsta turkams, bet jau žinome seną tiesą apie šiltųjų kraštų šalį kur atostogauja daug lietuvių - Turkija gerai pasirodo tik namuose. Dėl penktos vietos laužiau galvą, bet ji atiteko Lenkijai. Na pilnai tikiu, jog mūsų kaimynėliai aplenks portugalus. Portugalai pernelyg silpni tokio lygio varžyboms, todėl galvoti, jog čempionate jie surinks bent vieną pergalę... Pernelyg drąsu.

B grupė

1. Serbija
2. Prancūzija
3. Vokietija
4. Italija
5. Izraelis
6. Latvija

Jaunimas. Talentas. Fantastiška krepšinio mokykla. Tokie žodžiai tinka apibūdinti serbus. Neveltui aš jiems duodu pirmąją vietą, bet... Visada yra žodis bet. Šitą grupę pavadinčiau pačią stipriausią iš visų - Italija (Bargnani, Belinelli, Gallinari), Serbija(Teodosic, Krstic, Perovic), Vokietija(Nowitczki, Kamann) ir Prancūzija(Parker, Batum, Noah). Dar prie jų galima būtų priskirt Izraelį, tačiau jiems netekus Omri Caspi, nemanau ar verta. 5 ir 6 vieta atrodo aiškios, bet sudarydamas kitas vietas prakaitavau ir net nesu iki dabar įsitikinęs ar tikrai taip komandos baigs pirmąjį etapą. Manyčiau įnirtingiausia kova vyks dėl 3 vietos. Ten kovos vokiečiai su italais. Abi komandos man yra labai lygiaverčios, todėl net nenumanau kaip viskas įvyks. Žinau tik vieną - ši grupė bus įdomiausia, todėl patariu sekti jos rezultatus ir stebėti rungtynes.

C grupė

1. Graikija
2. Kroatija
3. Juodkalnija
4. Bosnija ir Hercegovina
5. Makedonija
6. Suomija

Patrankų mėsa bus Suomija, o kitos komandos mėgins patekti į kitą etapą. Graikija nors ir nukraujavusi, tačiau turėtų užimt pirmą vietą. Kroatija antroji vieta. Nieko negaliu pasakyti apie ją. Vidutiniokai ir tiek. Štai dėl trečios pasikauti turėtų tris ekipos - Makedonija, Juodkalnija ir bosniai. Realiausius šansus užimt 3 vietą turi juodkalniečiai, antri bosniai ir treti makedonai. Asmeniškai iš šitos grupės mėgstamiausia mano komanda yra Makedonija, bet turiu būti objektyvus. Grįžtant prie suomių... Liūdnos mišios.

D grupė

1. Slovėnija
2. Rusija
3. Gruzija
4. Ukraina
5. Bulgarija
6. Belgija

Pati silpniausia grupė... Ir kokie žmonės ištraukė burtus tokius... Na bet tiek to. Slovėnija pirmi, nes jie norės kovoti ir laimėti. Jų tikslas pasiekti olimpiadą, todėl asmeniškai manau jie pasieks top 4. Jų užsidegimas ir noras nugalės viską. Rusus norėjau išstumti net į trečiąją vietą. Priežastį paaiškinsiu: rusai savo geriausią formą pasiekė pasirengimo ciklo viduryje, o artėjant prie pabaigos jie jos neteko. Štai faktai - rusai vos laimėjo prieš latvius, o paskutinėse draugiškose rungtynėse pralaimėjo Izraeliui. Nenustebčiau jeigu Rusija nukristų į trečią vietą. Kalbant apie skaičių 3, tai ten mano manymu turėsime matyti gruzinus. Mačiau vakarykštes rungtynes. Gruzinai rodė ką moka. Daugelis pasakytų, kad taip lošė tik dėl lietuvių blogo žaidimo, bet aš kitos nuomonės. Jų dvasia ir noras laimėti duoda gruzinams jėgų. Jie taip nori gerai pasirodyti savo pirmajame čempionate, jog manau jie gali kalnus nuversti. Be to šios grupės mėgstamiausia mano komanda yra gruzinai, dėl šio dalyko. Man jie primena praeitais metais žaidusius lietuvius - užsispyrusius, trokštančius laimėti vyrukus. Ketvirta vieta vainikuojama ukrainiečiams. Jų priekinė linija gal ir būtų silpna čempionate, bet šioje grupėje ji yra viena iš stipriausių. Penkta vieta bulgarams. Turistai ir lieka turistais. Šeštoji belgams. Iki šios dienos maniau, jog jie pateks į kitą etapą, bet nuomonė pasikeitė dėl lyderio Hervele traumos.

Last edited by JĖGŪNAS at 8/29/2011 2:36:14 AM

Message deleted
This Post:
11
195021.61 in reply to 195021.59
Date: 8/28/2011 10:53:34 AM
Overall Posts Rated:
11
Tai kad serbai ismete tripkoviciu is 12,o tu sneki kad jis bus vienas lyderiu..

This Post:
00
195021.62 in reply to 195021.61
Date: 8/28/2011 12:20:26 PM
Overall Posts Rated:
44
Fu... Sumaišiau, vietoje Tripkovičiaus norėjau parašyt Krstičių. Mano kaltė

Advertisement