Нова сезона тек поче а питања осташе стара..
1. Какви су Вам планови за ову сезону?
а) у првенству
б) у купу
2. Ко ће бити првак у сезони 24?
3. Ко ће се борити за опстанак у сезони 24?
4. Како Вам се чини лига (јачом или слабијом но прошле сезоне)?
5. Како сте прошли на драфту (спрам уложених средстава у њега, скаутовања, надања и очекивања)?
1.
a) Kao i prethodnih, opstanak...
b) E sad, duga prica... posto sam u dugovima odlucio sam da mi ove sezone kup bude prioritet. Zbog ovoga se verovatno necu dobro provesti u prvenstvu, jer sam prethodnih sezona kup zanemarivao u potpunosti, igrao sam ih kao prijateljske i uglavnom (osim prve sezone III lige) sam vec u prvoj polovini sezone obezbedjivao opstanak... i nadam se da cu imati i srece u narednim zrebanjima, pa da oborim rekord iz sezone 20 kada sam bio medju 128 najboljih... Ako ne budem imao srece... eto svih karata na opstanak... ALI, necu dozvoliti da mi pobegnete u ligi, nema brige :D
2. finale:
Milos (100107) vs
Tetak (99915) - pobedice bolji.
3.
ja,
pera (100459),
chelara (100116),
kicaa (100649),
slobodan (100469) i
dizi (100225) - ima tenka ali nema ekipu, morace nesto da promeni, ako misli da ostane sa plavim dzinom.
4. Cini mi se, NE, u stvari... ne cini mi se, nego jeste slabija no kako se cinio pocetk prethodne sezone, jer nema
mikice (100597), i njegovog vinjaka (ko ce sada da deli pice posle pobede/poraza??? ),
hofman (100155) je imao (ima) strasnu ekipu (sasvim zasluzeno pobedio finale), a ne moze ih zameniti ni jedna
dodjoska ekipa...
5. Nisam ulagao, niti cu.
Last edited by nemanjaaaaaa at 6/12/2013 10:46:41 AM