Hát én ezzel a 18 kv-val nem értek egyet, a mostani - kizárólag belső támadásra épülő - rendszerben szerintem erősen lecsökkent a fontossága a múlthoz képest és ahogy te is írtad, fizu gyilkos (ráadásul azért Gyurcsány nincs olyan sokkal elmaradva mondjuk a 17 kv-tól). Nem nyilvánítottam ki azt sem, hogy a jelenlegi formájában odaérhet, cimi kikérte róla a véleményem, mondtam, hogy szerintem meglepően hatékony lesz a fizujához képest - eddig be is jött. Ettől függetlenül azt is mondtam ciminek, hogy én bizony még két skillt feljebb edzenék, majd a kinti fórumon kibeszélhetjük a témát, ha a tulaj megengedi, hogy kirajuk oda a skilleket.
Amúgy nem vagyok/vagyunk elalélva Gyurcsánytól, legalábbis nem a skilljeitől. Nekem személy szerint a fizuja tetszik, ami a képességeihez képest igencsak baráti, pont ezt a vonalat szerettem volna én is látni. Örülök neki, hogy ha lesznek nála jobbak, akik szintén ilyen könnyen eltarthatóak, de inkább kivárnám azt az 1-2 szezont. Nehogy magadra vedd, nem neked, vagy a stábnak szól, de gyakorlatilag minden szezonban lejátszódik az, ami most is, hogy elkezdünk beszélgetni egy játékosról, hogy jó-e, meg használható-e és valamelyik stábtag beírja, hogy "nekünk ennél jobb lesz 1-2-5 szezon múlva", aztán mégsem lépünk soha előrébb.Általában pont azért, mert vagy nem edzi végig a tulaj, vagy túledzi és eltarthatatlanná válik. Gyurcsány esetében pont az tetszik, hogy akár tízzres stadionnal is eltartható. Nyilván nem kezdőcsapatba való a válogatottban, de ha a kisebb csapatok be tudnak szállni a cserejátékosok eltartásába, már az is segítség a válogatottnak és sikerélmény nekik.
Don't feed the troll