BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > Проект тренування гравців Season 26-29

Проект тренування гравців Season 26-29

Set priority
Show messages by
This Post:
33
249883.52 in reply to 249883.51
Date: 10/17/2013 5:51:32 PM
SUMY DEVILS
III.3
Overall Posts Rated:
13491349
))насмешил
посмотри мой состав и свой, я в отличии от тебя треню 18ку. и посмотри у себя в состав на кучу деградантов)))
и я этого 18ку могу сейчас продать в 3 раза дороже чем купил... а тебе проще будет поувольнять игроков чем продать))) разницу чувствуешь? и у меня в отличии от некоторых всегда были сборники и неважно купил я их или сам тренил... а у некоторых даже руки кривые просто купить и содержать... что ж тут скажешь)

This Post:
33
249883.53 in reply to 249883.52
Date: 10/18/2013 7:11:45 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
864864
Second Team:
Ukrainian Lions
при чому тут мій склад до твого складу в темі ПРОЕКТ ТРЕНУВАННЯ ГРАВЦІВ? яка тобі різниця який у мене склад ?
ну да, для тебе 2а мої лф є деграданти, яких я треную і можу продати їх по 1.5 ляма.... ок ок, нехай буде по твоєму) колись подивишся їх скіли, в років так 30 )
а на рахунок утримки збірників, то звіняй, я у вишці тільки 2ий сезон, на відмінну від твоїх то 20 сезонів) ще не маю достатньо фінансів для купівлі і виплати зарплати

а на рахунок твого 18ки, то маладєц! тренуй далі іноземцям гравців

Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 10/18/2013 7:14:10 AM

This Post:
00
249883.54 in reply to 249883.53
Date: 10/18/2013 10:27:33 AM
Overall Posts Rated:
261261
Ось і ще до одної проблеми добралися...:/
Не так і мало наших беруть молодих з великим потом і витреновують їх для інших збірних.
Не пам’ятаю вже в кого бачив двох польських РЗ-9, що купувалися для цілеспрямованного апання.:(

This Post:
00
249883.55 in reply to 249883.54
Date: 10/18/2013 11:18:54 AM
Overall Posts Rated:
512512
This Post:
11
249883.56 in reply to 249883.55
Date: 10/18/2013 4:39:45 PM
Overall Posts Rated:
261261
Ага. Блин, там еще и турок и того же "помета"... Помню, что в играх попадались.
Нашей молодежке такие бы помешали? Нет, наверное.
Чужие деньги считать не принято, конечно, но ведь не то чтобы случайно халява привалила. 2,1М за троих. Т.е. спокойно можно было бы и своих брать. Если бы было желание (или грамотная координация, тут уж говорить не буду).
А несколько таких "целенаправленных" команд плюс те кто поодинчке подтягивает - вот уже и молодежка по крайней мере конкурентнее.
Вопрос ведь не в том, чтобы всех поголовно пытаться заставить. Но коль уж берутся - то лучше ведь своих поднимать.

Message deleted
This Post:
22
249883.58 in reply to 249883.57
Date: 10/19/2013 2:52:58 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
864864
Second Team:
Ukrainian Lions
повністю з тобою згідний... просто копія мого мислення. І як не дивно, але в цьому і заключається вся суть проблеми.
я так же само задаюся питанням до тих людей, які беруть на трен не наших гравців. ну от по суті розглянемо ситуацію:
Команда "Барабашка полетіла в космос"(фейк назва) має багато грошей, і не має жодних гравців для тренуваня, і тому вона вирішила тренувати гравців з потенціалом 9+ (позиція і кількість не важлива, просто для прикладу беремо нехай АЗ в кількості 2х гравців). Її дії розпишу по пунктах(бачу це добре сприймається):
1) вона йде на ринок українських гравців(якщо якийсь патріотизм має). Дивитися гравців нема, або є, но слабі. Приймає рішення що не купуватиме українських гравців, бо скоро початок сезону і вона не хоче втрачати дорогоцінні тижні тренування.
2) вона йде на іноземний ринок, і купує перших кращих іноземців які їй підходять.
3) спокійно тренує гравців і не париться.

проблема в чому:
багато менеджерів які хочуть тренувати українських гравців забувають про дві прості речі:
1) тренер молодіжки;
2) ББ-пошта.

Розписую в чому суть тих речей:
1) якщо команда хоче тренувати українських гравців, і не знайшла на ринку їй потрібних, вона забуває про людину(тренера молодіжки), який має ЦІЛУ ДЕТАЛЬНУ БАЗУ по усіх українських гравцях. Просто напиши йому і все, можливо твоя проблема вирішиться через 3-5 днів, оскільки в перший же тиждень драфту нормальний тренер молодіжки напише усім власникам 18их гравців і буде знати хто що собою представляє і буде рекомендувати тренувати хороших гравців або ж їх продавати. І якщо власник хорошого гравця не взмозі сам його тренувати - гравець іде на ринок по рекомендаціях тренера молодіжки (вказавши менеджера яких хоче купити його гравця і домовитися з ним про час і дату виставлення на трансфер). І тут "Барабашка полетіла в космос" має вже 1 українського гравця. І команда яка мала хорошого гравця також у плюсі. Всі щасливі.

2)ББ-пошта:
наприклад, ви хочете гравця АЗ 18ку з потенціалом 10 +. У тренера молодіжки є база, де є усі задрафтовані гравці. Пишете тренеру молодіжки, що я хочу купити українського гравця. Чи можеш ти мені надати вирізку з бази по (нехай АЗ) усіх 18их АЗшніках з потенціалом 9+? Цей файл(вирізка з бази) буде у екселі, де буде ссилка на команду, інфа про дані гравця(вік ріст пот) і скіли. І ви на свій вкус і колір вибираєте гравців. І тут почалося найголовніше : використання бб-пошти. Що потрібно робити?
1) складаєте список потрібних вам гравців;
2) пишите власникам всіх вами зацікавлених гравців з проханням продати його вам за певну суму.
3) домовляєтеся і так далі.
На рахунок надання бази тренером молодіжки:
Поки тренер молодіжки тігр, кажу зразу, бо знаю його - ніколи він вам не відкажить в надані бази. НІКОЛИ. Він наоборот афігєє, стукнеться пару раз головою об клаву)))) знову афігєє, і може ще й цілу базу скине, по усіх гравцях, не тільки по АЗніках) Він буде в шоці з того, і похвалить вас в ініціативі, звичайно якщо ви купите гравця того якого шукали. А в іншому випадку це буде просто зловживанням базою, хоча, йому буде пофіг на то )
тому не стидайтеся спілкуватися з тренерами, на то вони і тренери, аби з ними спілкувалися менеджери.

Як показує практика - другий спосіб набагато ефективніший чим 1ий(не одноразово використовував 2ий метод у власних цілях). Знаю по собі, бо був тренером і мене просили про бажання купити укр гравця. Чим зміг я допомагав. Але були менеджери які ігнорували мої рекомендації щодо продажу гравця. НО! нуб-менеджер, який ігнорує "тупі" якісь листи тренера молодіжки, майже ніколи не відмовиться продати свого якогось гравця за чималі кошти. Він дивтися в бб-пошту і бачить два повідомлення:
1) від тренера молодіжки (зазвичай мозго*об).
2) пропозиція продажу гравця за гроші.
Питання: що б ви ігнорували, а на що б погодилися? очевидно, правда ?

п.с продовження далі... невистарчає місця дописати

Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 10/19/2013 5:28:46 AM

Message deleted
This Post:
00
249883.60 in reply to 249883.58
Date: 10/19/2013 5:29:14 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
864864
Second Team:
Ukrainian Lions
Тому глобальні проблеми усіх команд, які хочуть тренувати українців, но на жаль не знаходять собі гравців - є дві:
1) недостатнє бажання тренувати українських гравців;
2) не знання таких двох доволі простих і видних речей як: тренер молодіжки і бб-пошта.
Адже, як говорить українське прислів'я - хто стукає, тому завжди відкриють!

п.с якщо ви осилили ці майже 4500 букв, повірте, менеджери-початківці або середняки, ця інфа вам буде дуже дуже корисною.

Message deleted
Message deleted
Advertisement