повністю з тобою згідний... просто копія мого мислення. І як не дивно, але в цьому і заключається вся суть проблеми.
я так же само задаюся питанням до тих людей, які беруть на трен не наших гравців. ну от по суті розглянемо ситуацію:
Команда "Барабашка полетіла в космос"(фейк назва) має багато грошей, і не має жодних гравців для тренуваня, і тому вона вирішила тренувати гравців з потенціалом 9+ (позиція і кількість не важлива, просто для прикладу беремо нехай АЗ в кількості 2х гравців). Її дії розпишу по пунктах(бачу це добре сприймається):
1) вона йде на ринок українських гравців(якщо якийсь патріотизм має). Дивитися гравців нема, або є, но слабі. Приймає рішення що не купуватиме українських гравців, бо скоро початок сезону і вона не хоче втрачати дорогоцінні тижні тренування.
2) вона йде на іноземний ринок, і купує перших кращих іноземців які їй підходять.
3) спокійно тренує гравців і не париться.
проблема в чому:
багато менеджерів які хочуть тренувати українських гравців забувають про дві прості речі:
1) тренер молодіжки;
2) ББ-пошта.
Розписую в чому суть тих речей:
1) якщо команда хоче тренувати українських гравців, і не знайшла на ринку їй потрібних, вона забуває про людину(тренера молодіжки), який має ЦІЛУ ДЕТАЛЬНУ БАЗУ по усіх українських гравцях. Просто напиши йому і все, можливо твоя проблема вирішиться через 3-5 днів, оскільки в перший же тиждень драфту нормальний тренер молодіжки напише усім власникам 18их гравців і буде знати хто що собою представляє і буде рекомендувати тренувати хороших гравців або ж їх продавати. І якщо власник хорошого гравця не взмозі сам його тренувати - гравець іде на ринок по рекомендаціях тренера молодіжки (вказавши менеджера яких хоче купити його гравця і домовитися з ним про час і дату виставлення на трансфер). І тут "Барабашка полетіла в космос" має вже 1 українського гравця. І команда яка мала хорошого гравця також у плюсі. Всі щасливі.
2)ББ-пошта:
наприклад, ви хочете гравця АЗ 18ку з потенціалом 10 +. У тренера молодіжки є база, де є усі задрафтовані гравці. Пишете тренеру молодіжки, що я хочу купити українського гравця. Чи можеш ти мені надати вирізку з бази по (нехай АЗ) усіх 18их АЗшніках з потенціалом 9+? Цей файл(вирізка з бази) буде у екселі, де буде ссилка на команду, інфа про дані гравця(вік ріст пот) і скіли. І ви на свій вкус і колір вибираєте гравців. І тут почалося найголовніше : використання бб-пошти. Що потрібно робити?
1) складаєте список потрібних вам гравців;
2) пишите власникам всіх вами зацікавлених гравців з проханням продати його вам за певну суму.
3) домовляєтеся і так далі.
На рахунок надання бази тренером молодіжки:
Поки тренер молодіжки тігр, кажу зразу, бо знаю його - ніколи він вам не відкажить в надані бази. НІКОЛИ. Він наоборот афігєє, стукнеться пару раз головою об клаву)))) знову афігєє, і може ще й цілу базу скине, по усіх гравцях, не тільки по АЗніках) Він буде в шоці з того, і похвалить вас в ініціативі, звичайно якщо ви купите гравця того якого шукали. А в іншому випадку це буде просто зловживанням базою, хоча, йому буде пофіг на то )
тому не стидайтеся спілкуватися з тренерами, на то вони і тренери, аби з ними спілкувалися менеджери.
Як показує практика - другий спосіб набагато ефективніший чим 1ий(не одноразово використовував 2ий метод у власних цілях). Знаю по собі, бо був тренером і мене просили про бажання купити укр гравця. Чим зміг я допомагав. Але були менеджери які ігнорували мої рекомендації щодо продажу гравця. НО! нуб-менеджер, який ігнорує "тупі" якісь листи тренера молодіжки, майже ніколи не відмовиться продати свого якогось гравця за чималі кошти. Він дивтися в бб-пошту і бачить два повідомлення:
1) від тренера молодіжки (зазвичай мозго*об).
2) пропозиція продажу гравця за гроші.
Питання: що б ви ігнорували, а на що б погодилися? очевидно, правда ?
п.с продовження далі... невистарчає місця дописати
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 10/19/2013 5:28:46 AM