Hát szerintem ez túl sok lehetőséget aligha tartogat. Az edzés eleve dög lassú szerintem, úgyhogy az idős korral kapcsolatban sem gondolom, hogy feltétlenül igazatok lenne. A játékosok a tapasztalataim szerint már 23-24 éves korban is nagyon lassan fejlődnek, nem hogy 25-26 éves korban. Ha ezt még lelassítják 30-40%-kal, hogy például egy ECS vagy C is kaphasson kinti edzést, akkor az egész még lassabb lesz. Ráadásul hajlamosabbak lesznek a fiatalokat is máshol edzeni, mint ahol kellene, emiatt a válogatottak edzése még kevésbé lesz hatékony, főleg külföldön, ha jól sejtem. Kb. Cimi közelítette jól a dolgot, válogatott szempontjából értelmetlen volt ezt bevezetni, nagyon nehéz lesz innentől kezdve rávenni valakit arra, hogy a posztjától eltérő edzést adjon bárkinek is, pedig ahhoz, hogy igazán jó játékosokat lehessen csinálni, ahhoz továbbra is váltogatni kell majd a posztokat, mert az edzés nem gyorsult fel összességében. Azt már végiggondolni sem merem, hogy gondolták ezt összevariálni a random edzéssel, mert ugyabár néhány szezonnal ezelőtt bevezették azt, hogy a főskill edzés lelassult, és az a bizonyos 10% tovább szóródik. Persze nyilván meg lehet variálni az algoritmust ismételten, csak már követni nem tudom.
Ez a kódolásos baromság meg micsoda? Bizonytalan a blank taktika akadályozása? A saját meccsmotorjukat sem ismerik?