Η ώρα έχει περάσει τις 6:15 οπότε δεν μπορούν να γίνουν πλέον αλλαγές στις δηλωμένες τακτικές.
Όποιος παρατηρήσει το παιχνίδι μου με τον Μαμουδιάρη θα δει έναν περήφανο Σιβηριανό αετό να γρονθοκοπεί με μανία ένα μικροσκοπικό ανθρωπάκι από τις Φιλιππίνες.
Για να προλάβω πιθανές αντιδράσεις θα αναλύσω (δεν το οφείλω αλλά κακό δεν κάνει) το σκεπτικό μου μία στιγμή.
Εγώ σε κάθε συνδυασμό αποτελεσμάτων σήμερα καταλάμβανα την 4η θέση του μπλε υποομίλου και θα αντιμετωπίσω στα play-off τον 1ο του υποομίλου με μειονέκτημα έδρας.
Για την πρώτη θέση έχουν πιθανότητες τρεις ομάδες (Στέλιος, Μάνος, Μαμού). Από τις τρεις αυτές ομάδες θεωρώ την πλέον αδύναμη αυτή την στιγμή τον Μαμού και μάλιστα με αρκετή διαφορά δυναμικότητας από τις άλλες δύο. Υπάρχει επιπλέον το ενδεχόμενο να αποδυναμωθεί περαιτέρω αν πουλήσει τους παίχτες που εδώ και καιρό βγάζει στην λίστα.
Η νίκη σε ένα παιχνίδι play-off συνεπάγεται $ 300.000 επιπλέον έσοδα από το extra παιχνίδι και κάποιες λιγοστές είναι η αλήθεια ελπίδες για συμμετοχή μου στους μεγάλους τελικούς.
Χοντρικά υπολογίζω ότι με μειονέκτημα έδρας έχω 30-70 % πιθανότητες νίκης απέναντι στον Μαμού (ανάλογα με το ρόστερ που θα έχει) και το πολύ 10-15 % πιθανότητες απέναντι στον Στέλιο ή τον Μάνο.
Έτσι λοιπόν η τακτική που επέλεξα έχει σαν σκοπό να χάσω με την μέγιστη διαφορά πόντων ώστε να μεγιστοποιήσω τις ελπίδες μου μέσα στα play-off και επιτέλους να υπάρξει κάποια , έστω και μικρή, ροή χρήματος στα δοκιμασμένα από την ανέχεια ταμεία μου
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές