Aciu uz palaikyma, tikrai bus nelengvas finalas, kaip ir preita sezona, tik sikart turiu truputi ilgesni atsarginiu suolali. Tiesa, man irgi butu gerai dar pasistiprinti komanda geru gyneju ir butinai taqi padarysiu pries atrankos varzybas, tikiuosi tai bent kazkiek pades laimeti super finale, ar bantjau stipriau jame pasipriesinti varzovams. Si sezona finansiniu bedu neturiu, nes tarpezoni pardaviau brangiausia savo zaideja, Dima. Jis, zinoma buvo vienas is mano komandos lyderiu, taiga be jo si sezona siektiek sunkiau zaisti, bet jis taip pat buvo vienas is komandos vetaranu, taiga reikejo truputi atsijauninti komanda. Bejo, pardaviau dar kelis komandos veteranus, tame tarpe ir savo pagtindini izaideja Canegallo ir tuometini pagtindini ir tuo metu vieninteli tikra centra, Avesio. Bet vietoje ju isigijau kelis jaunu, perspektyvius zaidejus, tarp kuriu ir dabartinis centas, Airoldi, kuris dabar yra vienas is komandos lyderiu, netgi gerokai geresnis uz Avesio ir tai man isdalies kompencavo Dimos netekima. O vietoje Canegallo, neseniai isigijau toki Fill, jis zinoma netoks geras, kaip buvo Canegallo, bet vis geriau ne nieko, beto, su lig kiekvienom rungtynem, jo zaidimas vis gereja.