BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.22 > Season 32

Season 32

Set priority
Show messages by
This Post:
22
271942.53 in reply to 271942.52
Date: 9/18/2015 5:24:53 PM
Overall Posts Rated:
6363
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ - ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
τραγουδάει όλος ο ΙV.22 όμιλος χάρη στην περηφάνεια που μας έδωσες να δούμε μια δικιά μας ομάδα να κατασπαράζει τον μεγάλο της αντίπαλο.

Τίποτα δεν έχω να πω ,πραγματικα χαίρομαι γιατί το παιχνίδι αξίζει να σου δώσει μεγάλες χαρές σαν την σημερινή.Το αξίζεις!!!!

This Post:
11
271942.59 in reply to 271942.58
Date: 10/6/2015 1:43:35 PM
Overall Posts Rated:
3030
Να 'μαι κι εγώ...δεν σας ξέχασα, απλά τον τελευταίο καιρό το έχω ρίξει στις μεταγραφές...συγκεκριμένα από την ΑΕΝΚ κούνησαν μαντήλι οι Pavlović, Butgereit και Marić, ενώ στο ρόστερ της ομάδας προστέθηκαν οι Sobesto και Kertész.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, πολύ σημαντική η αποψινή νίκη απέναντι στους Corfu Seahawks, τόσο ως προς την βαθμολογία, όσο και ως προς την ψυχολογία.
Γενικά η ομάδα δείχνει σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, κάτι που...ανοίγει την όρεξη στον πρόεδρο...

This Post:
11
271942.60 in reply to 271942.59
Date: 10/25/2015 6:20:55 AM
Overall Posts Rated:
3030
Τελείωσε λοιπόν η regular season και επιχειρώ να κάνω έναν γενικό απολογισμό των πραγμάτων μέχρι τώρα...
Ξεκινάω με την ανέλπιστη και απρόσμενη δική μου πρωτιά στον ''κόκκινο'' όμιλο. Κάνοντας ένα πολύ δυνατό finish και ευνοούμενη από διάφορες συγκυρίες (με πρώτη και καλύτερη τον αποκλεισμό του PAO από το πρωτάθλημα), η ομάδα μου σκαρφάλωσε στην κορυφή του ομίλου, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει κάτι παραπάνω.
Με τις Corfu Seahawks και TRIVERPOOL B.C. στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, το έργο της ΑΕΝΚ μόνο εύκολο δεν θα είναι, στην προσπάθεια για την πρόκριση στους τελικούς. Ακόμα υπάρχουν και οι ''καινούριοι'' TheFlying Dunkers, που απότελουν και τον πρώτο μας αντίπαλο στα play off, δεδομένου όμως ότι η συγκεκριμένη ομάδα ιδρύθηκε μόλις πριν απο μερικές μέρες, είναι λογικό να δέχεται τον τίτλο του αουτσάιντερ...αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα πάμε για...τουρισμό σε αυτό τον αγώνα γιατί, όπως είδαμε και στο φετινό πρωτάθλημα, οι εκπλήξεις δεν ήταν λίγες.
Στον ''μπλε'' όμιλο τώρα, (που κατά την ταπεινή μου γνώμη συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να ''βγάλει'' τον φετινό νικητή) η παρουσία των Spartans B.Club στην πρώτη και του Olympiakos Volou BC στην δεύτερη θέση (αμφότεροι αποτελούν φαβορί) ανεβάζει στο μέγιστο την δυσκολία, τόσο των Harlems και ΕLEFSIS OMEGA που θα αντιμετωπίσουν αντίστοιχα στην πρώτη φάση, όσο και της όποιας ομάδας από τον δικό μας όμιλο προκριθεί στους τελικούς.
Αυτά προς το παρών, καλή τυχή σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν σε play off και play out και καλή προετοιμασία για τις ''πέμπτες'' των ομίλων (μην της αφήσουμε παραπονεμένες κι αυτές) :)

Last edited by alex la boba at 10/25/2015 6:47:29 AM

Advertisement