Όχι ρε, γιατί να σε δουλεύει; Αυτό για τον Χαρανιώτη πλάκα είναι, αφού έχει φάτσα.
Κατανοώ ότι το εύρος της ήττας μπορεί να σ' εκνευρίσει και να περίμενες πιο ανταγωνιστική εικόνα έχοντας κάνει ωραία τακτική εμφάνιση και νίκη σε αυτό τον τομέα, αλλά ήξερα από τη στιγμή που δώσατε τα ίδια ότι ο άσος δε σπάει.
Αυτή τη στιγμή παίζει να έχει την καλύτερη ομάδα στην Α1. Μπορεί η μεταγραφή του να ήταν φυσιολογική, αλλά αποτελεί μεγάλη ενίσχυση σ' ένα ρόστερ που ήταν 6άρι + τον Πυροβολίκο.
Η έδρα είναι πολύ μεγάλο αβαντάζ. Προσωπικά μου φαίνεται σα να παίζει ακόμη μεγαλύτερο ρόλο απ' ότι παλαιότερα. Κόντεψα να χάσω από τα LuNey_ToOnS! Εννοείται ότι δεν έχω κάτι με την ομάδα της... γιαγιάς. Απλά είχαν τη μισή τους ομάδα αξιοσέβαστη την οποία ομάδα την έφτιαξαν σ' ένα... βράδυ! Κι εγώ τα... υλικά για να διεκδικήσω για πρώτη φορά το πρωτάθλημα με σοβαρό ρόστερ τα μαζεύω πόσες σεζόν.
Πριν λίγες βδομάδες οι S H A R K S με διπλομάντεμα ήταν στο -34 πριν το ξεκίνημα της 4ης περιόδου πριν τη μεταγραφική ενίσχυση της Valencia B.C.. για να δώσω ένα ενδεικτικό παράδειγμα.