Uradio sam neke analize i podaci su sledeci:
Sa proslogodisnjeg drafta, na pozicijama PF i C, relativno uspesno, uspesno i izuzetno uspesno su trenirala 38 igraca, i sa njima ce se kao 19-godisnjacima nastaviti dalji rad.
24 od njih 38 imaju trenutnu platu preko 10 000 kao pokazateljem kvaliteta.
Preostalih 14 su ili slabije trenirali, ili su neki od njih multiskilovani.
Dobar deo njih ce medjutim naredne sezone biti neupotrebljiv, ali evo pruza im se jos jedna sezona da se dokazu :)
Moja procena je da ce otpasti oko 10-ak igraca dogodine.
Najuspesniji po platama su: Milos Grujin(Vojvodina NS) - 18 695, Vladimir Cvoro(Triper) - 16 502, Bata Zivanov(KK Leskovac) - 15 051, Zeljko Krivokapic(DIF K.K.) - 14 613 i Kosta Antonijevic(kk apatin) - 14 001.
Ovo su podaci iskljucivo za menadzere sa kojima se saradjivalo.
Sa nekim menadzerima nije ostvaren kontakt, medjutim isceprkao sam i njihove igrace negde po spiskovima, ima i tu par interesantno treniranih.
Neki mi igraci fale od tih sa kojima nije ostvaren kontakt i njih cu pregledati kada Kotoor dodje, jer ih on ima sve, kako bi azurirao spisak i napravio konacnu listu cime raspolazemo...pretpostavka je da ovom spisku od 38 imena, fali maksimum 5-6 igraca jos...dakle to je otprilike to sto imamo.
Velika zahvalnost svim menadzerima koji su trenirali igrace po dogovoru, a posebno petorici gore navedenih!