BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 18

Σεζόν 18

Set priority
Show messages by
From: Kajabbar

To: Thor
This Post:
00
200826.520 in reply to 200826.511
Date: 12/12/2011 8:32:10 AM
Overall Posts Rated:
112112
Έτσι, χώστου τα του προβοκάτορα.

Πήρε κει ένα δύο πρωταθλήματα και κοκορεύεται που ακόμα η υπερομάδα μου δεν είναι σε θέση να τον αποκαθηλώσει.

Αλλά θα δει.

Σιγά μην μου πάρει εμένα 15 σεζόν για να του πάρω τα σκήπτρα.

Και μετά θα ξενερώσει και θα πάει και εκείνος στην Κύπρο να πάρει εκεί το πρωτάθλημα.

Μετά εγώ και πάει λέγοντας.

ΥΓ. Ο Δον δεν μπάινει ποτέ σφήνα. Βάζει έλλους να κάνουν αυτές τις δουλειές.

ΥΓ2. Ο Δον δεν παίρνει πρωτάθλημα, Είναι το πρωτάθλημα.

ΥΓ. Και ένας είναι ο Θεός το ΒΒ. Ο ICI bc της ΙΙ.1 που κανονίζει τα πάντα...

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
11
200826.523 in reply to 200826.522
Date: 12/12/2011 9:34:09 AM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
άσχετο με τα περι καθολικής αποδοχής του Matsas και παρόμοια σχόλια για τα οποία δεν ασχολούμαι...

άλλωστε η Βουγιουκλάκη του ΒΒ είναι και θα είναι ο Don

το έχω ξαναπεί... αν θέλεις να βοηθήσεις το κάνεις και δεν περιμένεις να δείς το όνομα σου λεζάντα...

υπάρχουν πολλοί που ζήτησαν βοήθεια και μετά "πήγαν τα πόδια να βαρέσουν το κεφάλι..."

ο Don προσπάθησε πολλές φορές να με βοηθήσει...και για αυτό τον έστειλα στην Ρόδο...και όχι στο Φαληράκι όπως πολλοί μπορεί να νομίζετε...:)) και όμως ακόμα θέλει να με βοηθήσει...βιτσια είναι αυτά...
ο Fenda με έβαλε στο παιχνίδι και την προηγούμενη σαιζόν του έκλεισα το σπίτι...:))) και θέλει να του βαφτίσω την κόρη...(άλλα βίτσια...)

τι θέλω να πω...οι παραπάνω με βοήθησαν απλά γιατί έτσι γούσταραν(ok o ένας είναι ο κολλητός μου), δεν το έχω αναφέρει ποτέ(εκτός απο τώρα) και ούτε θα το ξανα αναφέρω αλλα το πιο βασικό είναι ότι δεν είχαν ποτέ ανάγκη για δημόσια προβολή. Ξέρω εγώ και αυτοί και αυτό αρκεί...

ο Ασυγκράτητος, σνομπαρίας, αλαζόνας και δεν ξέρω τι άλλο ήταν...αλλα έχει φύγει απο το παιχνίδι κανα 3μηνο τώρα και ακόμα ασχολούμαστε... έλεος...
ο Μάτσας και όλοι εσείς που έχετε ασχοληθεί έστω και στο ελαχιστο να γράψετε 1-2 αράδες με τις οποίες μοιράζονται τις εμπειρίες του το κάνουν επειδή 1) μπορούν (χρόνος) 2) επειδή θέλουν με όποια σειρά επιθυμείτε....
για μένα respect ..και τέλος.

θα πώ κάτι όχι πολύ άσχετο...απο το 2000 στην Αγγλία που ζούσα είχα αποφασίσει ανώνυμα να βάζω κάθε μήνα ένα ποσό στο cancer research uk. εδώ και 4 χρόνια που γύρισα στο Ελλαδιστάν αυτό το μηνιαίο ποσό συνεχίζει να φεύγει. μου πρότειναν αν θέλω απο την τράπεζα να ζητήσω τα χρήματα αυτά να μην φορολούνται..σιγά τα ωα..

στο χωριό το δικό μου λένε...κάνε το καλό και ρίξτο στο .....

This Post:
00
200826.526 in reply to 200826.525
Date: 12/12/2011 11:03:47 AM
Overall Posts Rated:
7676
Λοπόν μέχρι τώρα έχουμε:

Κ Γιάννης=εγώ

Μαμούνι=Mamu

Βουγιουκλάκη=Don

Συνεχίστε παρακαλώ!

From: pazinok

This Post:
00
200826.529 in reply to 200826.528
Date: 12/12/2011 11:29:43 AM
Overall Posts Rated:
335335
μετα απο οοολα αυτα εγω θα πω ενα πραγμα....

http://www.youtube.com/watch?v=wZqbWCH5yq4

και ας ειμαι θαυμαστης των κατσικίων!! :O

Advertisement