Nem tudom hol éltek, szerintetek itt tilos véleményt formálni?... És igen, általában a győzelmet nem szokták magyarázni, boncolgatni de a buktákkal ez helyzet: magyarázni, elemezni kell azokat és végül tanulni kéne belőlük.
Tudom pontosan: Kikaptunk volna bármilyen taktikával, de állítom , hogy volt jobb védekezés is a b. vegyesnél az adott meccsen, ami nem okoz ekkora kárt a csapatnak, hogy ennyire megalázzák.
És nincs igazatok, mert a vereség nem igazol titeket (u21 edző és stábja), az arány pláne nem.
Nem szeretném Sobri Jóskát, de Dzsevasznak jobban kéne tűrni kritikát és nem mindenen megsértődni, mint egy óvodás gyerek. Ez volt baj vele, ahogy ismerem őt játékban. Csak az a jó, amit ő mond, más véleménye, az már nem jó, az rossz. Akkor most ki diktátor kettőnk közül, döntsd már el? Én csak a hibára hívom fel figyelmét, amit ő strucc módjára elkendőzne! Ezért miért kell engem szapulni?
Akkor is értek támadások engem, többen hátba szúrtak, csak ezt nem hangoztattam, nem mondtam ki hangosan. Nem akartam ezzel akkor törődni, inkább az eredményességre figyeltem kizárólag.
Nem gondolom, hogy kizárólag én vagyok az oka, mert a felhasználók fele lelépett a játékból.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/16/2015 5:11:28 AM