BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým - 1

Národní tým - 1 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
4862.520 in reply to 4862.519
Date: 6/10/2008 6:26:24 AM
Overall Posts Rated:
22
1. Ano.
2. Stale tu istu naladu mate.
3. Reset nalady.
4. To neviem.

This Post:
00
4862.521 in reply to 4862.520
Date: 6/10/2008 7:05:52 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Tak to se mi zdá, že to Wixix trochu prokaučoval, když vzal rovnou maximum 18 hráčů na začátku sezony do NT. Stačilo vzít třeba 10 a doplňovat dle potřeby. Stejně máme v tuhle chvíli 3 hráče, co ve 3 soutěžních zápasech neodehráli ani minutu a další 3 odehráli 1, 2, resp. 8 minut. A ztratili jsme tak možnost doplnit repre kvalitními hráči, kteří by kvalitou přeskočili ty stávající, bez dopadu na náladu v týmu.
Letmo jsem se podíval na jiné repre týmy a dělají to asi tak, jak jsem naznačil. Italové mají 14, Španělové 11, Brazilci a Němci 13 hráčů na soupisce.

From: Wixix

This Post:
00
4862.522 in reply to 4862.521
Date: 6/10/2008 4:27:59 PM
Overall Posts Rated:
3636
Jj, toho s počtem hráčů jsem si taky všimnul, ale to nás nerozhodí. Nemyslím si, že by v národním týmu chyběl některý hráč, který by si reálně mohl zahrát v základní desítce, akorát by možná na lavičce "věčně čekali" 1-3 jiní hráči... jinak ty týmy které jmenuješ jsou natolik kvalitní, že jim nevadí, když má pár hráčů horší formu, protože stejně vyhrají - na druhou stranu my potřebujeme mít v týmu víc na výběr, abych mohl vybírat hráče lépe podle nálady a podle aktuální potřeby typu určitých hráčů, doufám že jsem svůj postup obhájil :) .... mimochodem reset nálady je před "druhou šancí", to znamená pokud vím tak nálada je na začátku mistrovství pro všechny stejná.

From: rwystyrk

This Post:
00
4862.523 in reply to 4862.522
Date: 6/11/2008 4:41:54 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
No, nevím, pořád si myslím, že aspoň jedno dvě místa jsme si mohli nechat.
Ale nemám kompletní přehled o vlastnostech repre hráčů, takže těžko soudit. Ale třeba je na externím foru lidi odhalí a bude větší přehled.
Jestli je reset nálady před druhou šancí a pak až už ne, reps. až po finále MS, tak není úplně pravda, že nálada bude úplně stejná na začátku mistrovství pro všechny. Kdo postoupí přímo "z první šance" bude mít resetnutou, ale kdo postoupí z "druhé šance" může mít vyšší nebo naopak nižší (to bude asi pravděpodobnější).

Každopádně jestli budu příště kandidovat (zatím nejsem 100% rozhodnutý a to hlavně proto, že nevím, jestli tomu chci věnovat tolik času, kolik to vyžaduje), tak budu kandidovat s tím, že na začátek vezmu 10-12 hráčů (ví se už jak je to se získáváním expů za účast v zápasech?). A další budu doplňovat ve chvíli kdy budou potřební pro konkrétní soutěžní zápas. Myslím, že to může mít pozitivní efekt na trénink hráčů, kteří nebudou v repre, ale budou bojovat o to, aby se do ní dodatečně dostali.

This Post:
00
4862.524 in reply to 4862.523
Date: 6/11/2008 8:34:25 AM
Overall Posts Rated:
3636
Jsem uplně zahlcenej zprávama od tebe :D každopádně si myslím, že my vůbec nemusíme o nějaké druhé šanci přemýšlet, protože budeme moc rádi, když se dostaneme přes Polsko do druhé skupiny... co se týče expů, BB´s řekli že za hraní zápasů expy jsou, ale podle většiny repre trenérů je to tak málo, že to ani není znát... jinak taktika přijímání hráčů do repre je na každém trenérovi, já to dělám takhle protože mi to vyhovuje, kdokoli ať si to dělá jak chce.

This Post:
00
4862.525 in reply to 4862.524
Date: 6/11/2008 9:18:39 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Samozřejmě, že je to na každém NT trenérovi, jako spousta jiných věcí. A zbytek manažerů tady je, aby NT trenéra chválil, když si myslí, že si to zaslouží (a tady rovnou napíšu, že celkový dojem z Tvého dosavadního působení u NT je vysoce pozitivní) a naopak, aby kritizoval, když si myslí, že si to zaslouží (když jsem zatím kritizoval, tak to byly jen drobnosti, které by se daly vypiloval, holt se všichni zatím učíme).
Už se moc těším, jestli lidi zveřejní ty skilly hráčů, protože podle dostupných parametrů se mi zdá, že Žácek by v repre mohl být a nebyl by po počtu. Což o to, mně je to jedno, já budu jen rád, když se nebude vysilovat, nebude pořád cestovat do Chorvatska a bude se soustředit na ligu a pohár. Ale Zdeněk (Žácek) každou neděli "brečí v šatně", když se Gustáv (Teplanský) balí na sraz a ptá se, co má dělat více, aby mohl příště taky :-) Už jsem mu vysvětlil, že musí počkat minimálně na novou sezonu, že dříve nemá šanci, pokud nebudeme ze hry venku.
O té druhé šanci apod. jsem to chtěl vědět, abych měl kompletní informace, do budoucna se můžou hodit, i když teď je pro nás druhá skupina asi maximum, čeho reálně můžeme dosáhnout.
Sám si chtěl, aby se lidi více zajímali o repre, tak se snažím :-) I když spíš si asi chtěl, aby se zajímalo více lidí a ne, aby se jeden konkrétní člověk zajímal více :-D

This Post:
00
4862.526 in reply to 4862.525
Date: 6/11/2008 9:40:10 AM
Overall Posts Rated:
22
pokud můžu říct, tak tvé otázky jsou zajímavé i pro mě, takže v podstatě platí - pokud se jeden člověk zajímá více, zajímá se i více lidí:D

This Post:
00
4862.527 in reply to 4862.525
Date: 6/11/2008 12:37:01 PM
Overall Posts Rated:
3636
To je v pohodě, ptej se a já budu objasňovat :) ... za dvě sezóny se dočkáme momentu kdy "žák zvítězí nad učitelem" ve volbách :D ... jinak Žáček je opravdu někde na pomezí repre, i když musím říct, že můj Borovka je ještě o něco lepší a taky v repre není - netroufnul jsem si ho tam dát aby si nikdo nemyslel že do repre protlačuju svoje hráče :)

This Post:
00
4862.528 in reply to 4862.527
Date: 6/12/2008 9:02:35 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Tak jestli ses na začátku sezony rozhodoval mezi několika vyrovnanýma a někoho si upřednostnil jen proto, že druhý kandidát hraje u Tebe, tak nevím, jestli to byl úplně ideální tah. Přece jen nad hráčem u sebe máš absolutní kontrolu ohledně tréninku a případného úpadku formy „z přehřátí“. Ale neznám konkrétní situaci, pokud druhý kandidát hraje u spolehlivého majitele a trénuje minimálně stejně rychle, pak je to asi „jedno“, koho vybrat.

Jinak v seznamu hráčů jsem na externím foru jsem nenašel žádného 18 letého. Jsou tihle taky monitorování?

A nevíš, jestli opravdu budou ty juniorské reprezentace? A případně kdy začnou, jestli od nové sezony a budou mít o sezonu posunutý cyklus oproti NT? A jestli to bude U20 nebo nějaké jiné věkové omezení?

This Post:
00
4862.529 in reply to 4862.528
Date: 6/12/2008 10:26:49 AM
Overall Posts Rated:
3636
Pokud jde o tu juniorskou reprezentaci tak to zatím nikdo neví, snad ani BB´s... jinak Borovka byl na začátku sezóny ještě o malinko horší než naši SG, ale teď üž je asi o trochu lepší :( ... ale to se předem nedá odhadnout...

This Post:
00
4862.530 in reply to 4862.529
Date: 6/12/2008 10:40:16 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Odhadnout ne ... ale dá se tomu předcházet tím, co už jsem neznačoval, ale nechci se k tomu vracet. Uvidíme třeba po znovuzvolení (nebo po nečekaném postupu přes druhou šanci) přece jen změníš názor na to, jestli si nenechat aspoň 2-3 místa volná.

Jinak ještě k tomu co si naznačoval s budoucíma volbama. Myslím, že pokud úspěšně povedeš repre, měl bych to proti Tobě hodně těžké, byť by se mi povedlo vyhrát něco důležitého (liga, pohár) na klubové úrovni.
A myslím, že bude jen dobře, když tady to povědomí, jak fungují jednotlivé věci v repre, se kterýma se lidi v klubu nesetkají, bude co nejširší.

Last edited by rwystyrk at 6/12/2008 10:40:41 AM

Advertisement