naravno da je sve u vezi sa nomadom sumnjivo, jer si je on sam takvu reputaciju složio , sad evo polako sve izlazi na vidjelo, i organi javnog reda i gonjenja odrađuju svoje poslijednje istražne radnje u svezi sa nečasnim i komprmitirajućim djelima uvaženog kolege Nomada, koji ako bu malo sreće bu na kraju sezone završio u remetincu na obavjesnom razgovoru u svezi sa svim događajima u protekloj sezoni, i sa mitom i korupcijom koja se uvukla u ovu ligu a i vidim da se uvažena jadranka nije logirala od 24.02 pa me ne bi čudilo da je ona već završila iza rešetaka u remetincu.....he,he .. fakat kaj je sa jadrankom, kam je nestala ,valjda je na putu u rusiju kod putina ,a on nema internet da se logira na buzzer...
uvaženi kolege kuki i dino marijoh bu odigrao pošteno do kraja i ja se skromno nadam da bum otišao u drugu ligu samo sa onim jednim porazom od nomada koji mene peće jednako kao i njega ova dva poraza od jadranke, jer u taj susret su se umješale sile zla,mita i korupcije i ja nisam to mogao dobiti ni pod razno, što me jako nervira i zato bum to nastojao zaboraviti svim ostalim pobijedama u redovnom djelu lige i u play offu i u finalu naravno ako do njega dođem,što se skromno nadam......
pozz svima
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!