Dzsevasz!
Egyreszt nyugi, ne nekem kelljen mar nyugtatni teged mint az egyik legrutinosabb managert. Meg nagyon sok meccs hatra van, inkabb elemezd es probalj talalni infokat mi okozhatta.
Egyetertek idegesito, de nezd meg az en meccsem, szerinted az ellenfelemnek nem ugyanez a velemenye?
En nem is akartam megnyerni a tegnapi meccset, a 19 evesem edzetem C-ben.
4k fizu vs 70k fizus center es 50%-al beramoltam 18 pontot es meg o tobbet is akart kihozni a meccsbol.
Egyebkent amit nalad latok es ez mindenkepp jelzes erteku, hogy ha az utolso 3 meccset nezem Bankanak 39/9 - et dobott es 11/1 et harmasbol.
Faultot viszont utott 11-et 3 meccsen, szoval elegge szenved.
Es igen, idegenben voltal, o tobbet akart kihozni es az MNF is felig melle ment ehhez kepest 7 lett a vege, ami teljesen jo.
Es esetleg meg egy amit latok, de lehet nem jol, nyilvan a tulajnak a megerositese kene, de lehet nem fogja elarulni, az O IR-je #2 az egesz II osztalyt nezve labdaszerzesben es #4 golpasszban ez nekem azt sugallja, hogy eleg magasak lehetnek a masodlagos skilljei, te pedig a tegnapi meccsen legjobb belso ember taktikat mentel amit mar tudunk, hogy gyakorlatlag elzaras, levalas jatek dominal azaz sok az 1v1 benne amit a magas masodlagos skilljeivel es gondolom azert van egy 15 koruli KV tudott tartani.