Igen, változatlanul fenntartom, hogy a 13 bv az nem elég u21-re egy 4-5-ös posztú játékosnál. 14 volt a mindenkori minimum egy ecs/c-nél.
Azt nem kifogásoltam egy szóval sem soha, hogy ne lehetne magasabb labdavezetése valakinek az átlagostól.
Hiszen a fiaimnak is azt szándékoztam idén adni a tám.tempó mellé, de te az amúgy alacsony (túl alacsony, ahhoz, hogy érdemben edzzék) passzolással akarsz p....lni.
És nem az a lényeg ki mondta, hanem itt az új trend. Lehet követni. De te még a passzolást is passzolással ennéd idézve a régi filmből "hagymát hagymával..." Túlzásba esel a passz edzéssel és azzal meg pláne, ha már 18 évesen a FŐ skillek helyett is azt akarod adatni. Lásd múltkori bedobós vitát, amikor még a scoutod is normális edzéstervet mondott. Nem, te azt is felül akarod írni és elszarni a játékost, akinek alapból kv+bv-vel kell kezdeni, hogy 19-20 évesen már használható legyen.
És igen! Ezt az amerikait elb..ták, mert 0 védekezése van a korához képest.
Azt írtam fentebb nemrégen, hogy lehet neki technikát, labdvezt adni, de csak 11-12-ig. Túlmultizták, az a baja.
A te embereid is túl lesznek multizva és lószart se fognak érni, ha nem kapnak megfelelő időben fő skilleket a kiegek helyett.
Nem kell Nobel díjasnak lenni, hogy rájöjj. A spanyolviaszt már 1000 éve feltalálták. Van 2-3 lehetőség.
Azok közé viszont nem tartozik az a méretes baromság, hogy 18 évesen felhúzatod a passzolást, hogy már 19-20 évesen is gondban legyen szegény tulaj pü-ileg.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 7/4/2013 12:58:14 PM