Ha ellenem se állít csapatot senki, én is nyertem volna vigaszágit. Vered a nyálad, de nagyon hamar elfelejtetted kiknek köszönhetted a sikert. Ez a leggyökérebb dolog tőled

!
Egyszer már megvitattuk, hogy Trabanttal értem el ezeket.
Érdekes, a vereséget trabantra fogod. De a győzelmedet egy ferrarival érted el a trabantok között. Erre nem vered a nyálad igaz? Kinek volt azóta egyszer is ferrarija? És azt nem magadnak köszönheted, hanem az akkori scoutjaidnak. Úgy teszel, mintha ez a te sikered lenne. Emlékszem jól, hetente 50 levelet írtál nekem, hogy milyen taktikát menjél. Segített mindenki. Tökéletes csapatod volt, tökéletes nevelőkkel végig formában. Azóta mindenki trabantot vezet, mégis itt fröcsögsz mind1 ki a kapitány. Bajod volt Cimivel. Bajod volt Domival. Bajod van velem. Csak te vagy Isten igaz? Előre mond meg, ki legyen a kapitány, ki az akinek a játékát nem teszed majd tönkre. Akkor megkérjük, hogy induljon el. Csak örökre hagyd el a fórumot utána, mert senkinek sincs szüksége rád itt! Okádék.
Pár idézet tőled:
Akkor nem érted a gondolatmenetem. Az szerinted hol ér bármit is, ha kikap egy csapat és legyen az akármilyen taktikával "elérve", így a 2-3 is idekapcsolódik. Tehát hol jó az szerinted, ha kikap egy csapat? Erre mondom, h s.t se ér! En bloc. Minden vereség 0 pont hiába csak -1 vagy -50 pont a difi.
2 p tökéletes lett volna, mert a 2-3 s..t sem ér ellene izrael így is jóval gyengébb bv-ét hozott,mint, ami 2 pontosnál bentivel tudunk (12 teteje v 13 alja)
gratulálok az újabb szerencsekupac taktikához, ami megint könnyen halálos lehetett volna, ha nem zónázik
Pontdifi persze, hogy számít, de azt mondom a vereség akkor is 0-1-gyel kerül be és nem 1-0-ás mutatóval. A difi már csak hab a tortán. A torta meg lehet csokiból (ha nyersz) és lehet sz.rból (ha kikapsz). Melyiket szereted jobban?
A saját hozzászólásaidból látszik az, mennyire undorító ember vagy. Ha úgy tartja kedved azt mondod, a pontdifi nem számít csak a vereség. Most meg azt mondod 1 hete, igenis számít a pontdifi. Most mi van akkor? Te tudathasadásos vagy?
Egyszer azt állítod a 2:3 szart se ér a 2 pontos ellen, most meg azt rovod fel nekem, miért nem azt mentem?
Mondjál még okosságokat, 20 percen belül megtaláljuk a múltba az ellenkező állításodat. A szavad és írásaid egy vödör ganékupaccal egyenlő értékűek. Egy nulla vagy és ezt bizonyítod minden megjelenésednél.