Interesantno kolo. Masinac dolazi do prve pobede, Atlas se vraca u igru za plej aut, sjajna Dinara, Tetak odlican protiv Insomnie, Apatin prelazi u vodjstvo...
Bice zanimljivo videti ko ce jos u plej aut sa vase strane. Izgleda da je Golub tome najblizi i treba ocekivati da uskoro krene da se pojacava. Licno nikako ne bih voleo black arrows za rivala, bas im je nezgodan tim. Kod nas ce biti zanimljiva borba za poziciju 7 i od 4-6 mesta. Prvi se zna, a i Tetak ce vrvtn biti treci.
Dorcol je dosao do veoma vazne pobede i sada mi, po nekoj mojoj racunici, trebaju jos dva trijumfa kako bih izbegao cak i baraz. Resio sam danas da napadnem spolja i ispostavilo se kao pravi potez. Dugo sam cekao da Korolija proigra, cak se razmisljao da ga stavim na TL, ali je napokon odigrao kako se od njega ocekuje. Samo neka tako nastavi. Bartoloni ponovo dobar sa 16p+15sk i mislim da je, uzimajuci u obzir platu i ono sto pruza na parketu, jedan od najboljih u ligi.
Sledece kolo nas docekuju ranjeni Angelsi i ponovo sledi teska borba. Vidim da je prodao jednog igraca, ne znam da li je to zbog budzeta ili planira neko pojacanje. U svakom slucaju, cuvao je najboljeg igraca za utorak, tako da me ceka tezak posao.
Ziveli!
Last edited by Zvone Kralj at 5/31/2014 7:07:12 PM