tebi ocigedno bas i nije najbolja konekcija sa najvisim delovima tela... cim si ostavio takav komentar a i taj potpis... pa, i mojoj pokojnoj babi da daju budzet kao fergusonu i da joj nacrtaju sta znaci 4-4-2 nije iskljuceno da bi imala bolje rezultete od njega, kao i to da bi 87% igraca bb-a imalo bolje rezultate od tebe da su poceli da igraju pre zilion godina. alo, samo malo realnosti! sta pravite nauku od ove igre kada u njoj imaju da se shvate 4 stvari - da postoji vise verovatno vi najglasniji ne biste bili u mogucnosti da je u potpunosti savladate, jer da imate vece sposobnosti verovatno vam bb ne bi bio glavno merilo vrednosti u zivotu. za moj vecerasnji izgled pobrinulo se jelen pivo...
Decko ti si sve smesniji i smesniji, opet nisi shatio pricu.
Ferguson je 20 godina trener, i napravio je (ili ti u buzzeru istrnirao ) vecunu tih igraca koji igraju za njega, pa tek onda naporavio rezultate.
Tako i ti, javni se za jedno 20 godina, da razmisljamo o tebi.
Ustvari kako te bre nije sramota da lupas takve gluposti, usao si u III ligu botifikacijom i sad si u istoj 2 odpozadi, i ti nama popujes nesto.
Sto se tice nauke, pogledaj proslu utesni turnir reprezentacije, pa ces videti da ima nauke, da nije sve u budzetu i jacini igraca.
Ali mislim da je uzaludno tebi da to objasnjavam, imap ti mislis da je ovo jednostavnije nego sto jeste(tvoji rezultati pokazuju ispravnost pve tvrdnje)