ALO, OVO VISE NEMA NIKAKVOG SMISLA, OD POCETKA SEZONE MI JE POSTAVA PO NEKOM GLUPOM RANDOMU. U SVE TRI UTAKMICE (od pocetka sezone) POSTAVA I TAKTIKA NISU NI NALIK ONOME STO SAM JA POSLAO!!! Koja je onda svrha toga sto postavljamo mi taktiku???!?!?!?!?!
ALO, OVO VISE NEMA NIKAKVOG SMISLA, OD POCETKA SEZONE MI JE POSTAVA PO NEKOM GLUPOM RANDOMU. U SVE TRI UTAKMICE (od pocetka sezone) POSTAVA I TAKTIKA NISU NI NALIK ONOME STO SAM JA POSLAO!!! Koja je onda svrha toga sto postavljamo mi taktiku???!?!?!?!?!Proveri da ti ne stoji ukljuceno "LET THE COACH DECIDE" jer u tom slucaju trener ima potpuno odresene ruke da stavlja koga i koliko hoce...raspored igraca koji ti odredis tada skoro da nije bitan...
ALO, OVO VISE NEMA NIKAKVOG SMISLA, OD POCETKA SEZONE MI JE POSTAVA PO NEKOM GLUPOM RANDOMU. U SVE TRI UTAKMICE (od pocetka sezone) POSTAVA I TAKTIKA NISU NI NALIK ONOME STO SAM JA POSLAO!!! Koja je onda svrha toga sto postavljamo mi taktiku???!?!?!?!?!Proveri da ti ne stoji ukljuceno "LET THE COACH DECIDE" jer u tom slucaju trener ima potpuno odresene ruke da stavlja koga i koliko hoce...raspored igraca koji ti odredis tada skoro da nije bitan...ma nije, stavio sam ono STROGO PRATI... , nataknem ih sve na racku(ove gm iz bostona)... samo se nerviram bez veze... jebes BB, ozbiljno razmisljam da batalim ovu glupost!