ROZTOCZAŃSKIE RYSIE/KS Warszawianka-WKS Lakers
.
Coś vinnie nie do końca przeanalizowałeś to co się może wydarzyć w ostatniej kolejce :-) .Tutaj jeszcze do mnie i do KS Warszawianki należy dołożyć al_saida który moim zdaniem ma duże szanse na zagranie z t-mackiem . Może się tak stać jeżeli wygra swój mecz a gra stosunkowo łatwe spotkanie z Piechano który gra o pietruche , a ja z Zajkosem przegramy swoje spotkania . Jest to dość realny scenariusz bo Zajkos gra ze Śląskiem który stanie na głowie aby wygrać swój mecz bo innego wyjścia nie ma ( czyt: możliwe CT ) . Ja gram z Rafalskim i wcale też nie muszę wygrać bo on jest też pod ścianą ( no chyba że chce wybierać pierwszy w drafcie :-) w co raczej wątpie ) i też może wcisnąć CT . Kwestią b.ważną będzie jak ja i Zajkos podejdziemy do swoich spotkań bo być może ktoś woli być 6 a nie 4 :-)) ??
W B8 na samym dole też nie ma jasności w temacie kto spada a kto gra w barażach , znaczy cała kwestia rozchodzi się o to co zrobi Szefciu czy wygra czy nie wygra . Jak przegra to pewnie będzie ostatni bo Leszek nie ma nic do stracenia w ostatnim meczu .
Szykuje się fajna ostatnia kolejka z wieloma możliwymi scenariuszami szczególnie w G8 jest zagmatwanie od miejsca 4 do 8 .