Megérdemlem, végigolvastam

Nyilván kell elhivatottság ahhoz, hogy valaki pedagógusnak, főleg óvónőnek menjen, de azért ne sajnáljuk már pont tőlük a pénzt. Nincsenek túlfizetve és nem 9-től 11-ig dolgoznak. Nyilván más egy docens, vagy egy rektor, de itt is (mint a rendőröknél) egy fejesre jut 50 alacsony beosztású, de őket is a főnök alapján ítélik meg, holott köszönőviszonyban sincsenek a körülményeik.
Egyébként azt olvasnak rám, amit akarnak, megvan a véleményem és ha el akarom mondani, el is fogom, max virágnyelven.
No igen, alezredes (jól tippeltem, hogy őrnagy fölött), az megint más, mint az átlag rendőr. A 170 nyugdíj tényleg nem rossz, nem is azt mondtam, csak azt a tévhitet akartam eloszlatni, hogy minden rendőr elmegy 40 évesen nyugdíjba az átlagkereset másfélszereséért. Édesapám ráadásul nem éppen irodista volt, körzeti megbízott volt a VIII. kerületben közel 20 évig.
Nyugdíjunk nekünk természetesen nem lesz már, amúgy ha jól tudom, most éppen 65 év a korhatár, szerintem mire mi odajutunk, bőven 70 fölött lesz az, ha lesz egyáltalán.