BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
11
254065.526 in reply to 254065.524
Date: 1/16/2015 6:30:38 AM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
Itt jol latom hogy mar jo dolgodban azt sem tudod merre kapkodj, hogy mindenki irasara tudjal valami boduletes faszsagot irni, majd gondolom hatradolve a cegvezetoi szekedben nagy levegovetellel konstatalod, hogy eeeeegen, megint odatettem magam, jol megmondtam.

De basszus sajat magad kommenjere irtal, impressive.

This Post:
33
254065.527 in reply to 254065.525
Date: 1/16/2015 6:36:33 AM
Overall Posts Rated:
310310
Mit vitatkozol? Igaza van az eggyel feletted lévő posztban. Sőt én messzebb megyek, én a 16. szezontól kezdve néztem és itt vannak ezek a meccsek is:

(15468) -29 pont egy nyolccal hátrébb rangsorolt csapattól. A taktika magáért beszél, 3-2 a gyp ellen.

(15476) -22 pont a tizennyolccal hátrébb rangsorolt csapattól. Tökéletes taktika volt, hiszen megerősítettük a benti védekezésünket és a lepattanónkat a 2-3 zónával. Ja hogy semmit nem ért? Az nem számít.

(15481) -30 pont egy (akkoriban) középcsapattól

Mondjuk, hogy ezek a meccsek, illetve ez a szezon (a 16.) miért nem került be az indoklásba, azt mindenki döntse el maga. Vagy nem voltak annyira szégyenteljesek, vagy valami más okból, pl a kapitány személye miatt.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.528 in reply to 254065.527
Date: 1/16/2015 7:13:42 AM
Overall Posts Rated:
411411
Ki lehetett az a gyökér kapitány, aki:

R&G-re 1:1-et ment úgy, hogy még a pattanózást is bukta. (15481)

Mekkora amatőr lehetett tényleg az is, akit te írtál fentebb:

3:2 a gyp ellen -30 pont! Ez a legszánalmasabb meccs amit mostanában láttam. Köszi a linket! (15468)

Az akkori kötelezően hozandó meccset ellazázza és sima vereséget hoz egy gyengén rangsorolt csapattól. (14821)

De ez viszi a prímet az összes között! Jó kis 2:3 a ranglistán 18. helyezettel hátrébb lévő csapat ellen hatalmas blama és vereség. (15476)

És ez ossza az észt itt mindenkinek. A török meccsem lehet odafér a dobogóra, de van itt 2 olyan, ami verhetetlen taktikai analfabetizmusban. Gratulálok az akkori kapitánynak.

És köszi tényleg Charlie!

This Post:
00
254065.529 in reply to 254065.526
Date: 1/16/2015 7:27:33 AM
Overall Posts Rated:
411411
Leszűrtem a következtetést az eddigiekből. Egy kapitány vagy azt csinálja, amit Remix jónak lát, vagy amatőr tudatlan barom. Ergó, 2 lehetőség maradt.

1. Bárki aki megnyeri és kapitány lesz akkor taktikázik csak jól, ha Remixtől meccs előtt elkéri a tuti taktikát és kizárólag azzal megy (azt mondjuk nem tudom, ő honnan tudja mi a tuti, amikor fingja sincs a keretről, ts-ről, taktikákról, semmiről). Természetesen apelláta nincs, hiszen csak akkor segít, ha mindig az történik amit ő ír. Ez olyan mint a kőbe vésett 10 parancsolat. Még a példa is jó, mindkettőt Istentől kapja egy ember.

2. Ez az egyszerűbb eset. Nem indul el senki sem, csak Remix így megspórolva a heti egy levélváltást. Ennek örülnénk mindannyian a legjobban, hiszen azonnal tökéletes verhetetlen csapatunk lenne, és a taktikából is minden esetben 200% lenne kihozva.

This Post:
00
254065.530 in reply to 254065.528
Date: 1/16/2015 12:24:27 PM
Overall Posts Rated:
350350
Amíg nem tudsz hasonlót felmutatni, addig jobban teszed, ha csendben maradsz!

http://www.kephost.com/images/2015/01/16/vebegyoztes.jpg

100% siker = Magyarország U21 17. szezon

UI: szeretnék gratulálni a "remek" 27 pontos vereséghez, büszke lehetsz taktikádra és, hogy elérted hazánk 2. legszégyenteljesebb eredményét! Köszönjük, "büszke lehetsz" a nagy világraszóló eredményedre! Köszönjük, hogy kapitány voltál, még egyszer gratulálunk a -27 ponthoz!!!

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/16/2015 12:35:16 PM

This Post:
00
254065.531 in reply to 254065.527
Date: 1/16/2015 12:30:12 PM
Overall Posts Rated:
350350
Egyszer már megvitattuk, hogy Trabanttal értem el ezeket. Mo. talán leggyengébb keretével, de még így is Európa top 12 csapatában voltunk ellentétben a mostani az állításod szerint "második ligás" 48. hellyel

Jaj, ne légy már butus, hogy őskori meccseket mutogatsz.. Akkor még más motor volt a játékban, más típusú, erősebb ellenfelek voltak és 2* több felhasználó volt mindenhol. Direkt nem kezdtem az 5-6. szezontól, mert ott is voltak ám nagy bukták, csak annak semmi köze a mostani multis szemlélethez ellentétben azzal, amikor is 10-11 szezonnal ezelőtt beindult a multizás az edzésben. Ennyire légy már figyelemmel a korok változására.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/16/2015 12:48:44 PM

This Post:
00
254065.532 in reply to 254065.531
Date: 1/16/2015 2:01:24 PM
Overall Posts Rated:
310310
Ja hogy most figyelemmel kell lenni, mi? Bezzeg amikor Domihoz akartad magad hasonlítani, akkor nem kellett. Megint kezdődik a szerecsenmosdatás. Csak éppen tavalyhoz képest csak egy évvel idősebb lettél, de okosabb nem. Sőt...

Don't feed the troll
This Post:
33
254065.533 in reply to 254065.532
Date: 1/16/2015 2:09:01 PM
Overall Posts Rated:
411411
Ha ellenem se állít csapatot senki, én is nyertem volna vigaszágit. Vered a nyálad, de nagyon hamar elfelejtetted kiknek köszönhetted a sikert. Ez a leggyökérebb dolog tőled!

Egyszer már megvitattuk, hogy Trabanttal értem el ezeket.

Érdekes, a vereséget trabantra fogod. De a győzelmedet egy ferrarival érted el a trabantok között. Erre nem vered a nyálad igaz? Kinek volt azóta egyszer is ferrarija? És azt nem magadnak köszönheted, hanem az akkori scoutjaidnak. Úgy teszel, mintha ez a te sikered lenne. Emlékszem jól, hetente 50 levelet írtál nekem, hogy milyen taktikát menjél. Segített mindenki. Tökéletes csapatod volt, tökéletes nevelőkkel végig formában. Azóta mindenki trabantot vezet, mégis itt fröcsögsz mind1 ki a kapitány. Bajod volt Cimivel. Bajod volt Domival. Bajod van velem. Csak te vagy Isten igaz? Előre mond meg, ki legyen a kapitány, ki az akinek a játékát nem teszed majd tönkre. Akkor megkérjük, hogy induljon el. Csak örökre hagyd el a fórumot utána, mert senkinek sincs szüksége rád itt! Okádék.

Pár idézet tőled:

Akkor nem érted a gondolatmenetem. Az szerinted hol ér bármit is, ha kikap egy csapat és legyen az akármilyen taktikával "elérve", így a 2-3 is idekapcsolódik. Tehát hol jó az szerinted, ha kikap egy csapat? Erre mondom, h s.t se ér! En bloc. Minden vereség 0 pont hiába csak -1 vagy -50 pont a difi.

2 p tökéletes lett volna, mert a 2-3 s..t sem ér ellene izrael így is jóval gyengébb bv-ét hozott,mint, ami 2 pontosnál bentivel tudunk (12 teteje v 13 alja)

gratulálok az újabb szerencsekupac taktikához, ami megint könnyen halálos lehetett volna, ha nem zónázik

Pontdifi persze, hogy számít, de azt mondom a vereség akkor is 0-1-gyel kerül be és nem 1-0-ás mutatóval. A difi már csak hab a tortán. A torta meg lehet csokiból (ha nyersz) és lehet sz.rból (ha kikapsz). Melyiket szereted jobban?

A saját hozzászólásaidból látszik az, mennyire undorító ember vagy. Ha úgy tartja kedved azt mondod, a pontdifi nem számít csak a vereség. Most meg azt mondod 1 hete, igenis számít a pontdifi. Most mi van akkor? Te tudathasadásos vagy?

Egyszer azt állítod a 2:3 szart se ér a 2 pontos ellen, most meg azt rovod fel nekem, miért nem azt mentem?

Mondjál még okosságokat, 20 percen belül megtaláljuk a múltba az ellenkező állításodat. A szavad és írásaid egy vödör ganékupaccal egyenlő értékűek. Egy nulla vagy és ezt bizonyítod minden megjelenésednél.

This Post:
00
254065.534 in reply to 254065.533
Date: 1/16/2015 2:09:57 PM
Overall Posts Rated:
411411
Köszönöm szépen mindenkinek a kereséseket. Kaptam jó számmal olyan hozzászólásokat a multból amiből tisztán kiderül Remixnek mind1 milyen eredmény milyen taktika, a lényeg az, hogy vitatkozhasson bárkivel. Hétről hétre saját magát hazudtolja meg. Ha van igény rá, teszek be még olyan hozzászólásokat amiből látszik, hogy mennyire inkompetens minden témában. Ezentúl nem kell vitatkoznunk vele, csak a múltból idézünk majd tőle mindig 1-1 szösszenetet.

This Post:
00
254065.535 in reply to 254065.527
Date: 1/17/2015 3:12:50 AM
AndrashidaKK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
5656
Látom te érted miről beszélek.

This Post:
00
254065.536 in reply to 254065.533
Date: 1/17/2015 5:34:21 AM
Overall Posts Rated:
350350
Egyet kértem mástól is tegnap, fejezze be a sértegetésemet. Így téged is kérnélek: legyél csendben, ha magadat nagy BB-mágusnak tartva ilyen súlyos kudarcot értél el. Inkább gondolkozz el csendben, menj a sarokba és térdepelj kukoricán vagy ostorozd önmagad, hogy ennyire béna voltál úgy, mint a mentorprogram vezére, úgy, mint a legnagyobb buzzer-bubus a játékban ekkora vereség az súlyos kudarc tőled. Mert okosnak tartod magadat! Fejezd be, hogy gyökérnek, okádnék nevezz! Én veled normális, kulturált hangon beszéltem, eddig. Nem szidtam anyádat, nem gyökereztelek le stb. Igyekeztem szakmai kérdéseket felvetni, amit nem is én indítottam el hanem Mihail: „Miért nem 2-3 volt inkább?" Ezt kérdem ÉN IS! Ez miért baj?
"Az igazi tudás legnagyobb kulcsa ez a kérdés: Miért?" idézet Mika Waltaritól, ezt kérdem én is
Miért b. vegyes? Miért nem 2-3?
Miért nem szakadtunk meg, ha totál esélytelenek voltunk meccs előtt bevallottan?
Miért értékelted túl a csapat célját, ha csak arra képes, amit el is értünk? (Max 1 kanyar pluszban megfeszülve mots-szal, de az sem 100%-os garancia a sikerre)
Ezek a teljesen kulturált kérdéseim, de tudod mit? L.t.om őket. Mellékesek így utólag. De tanulni kéne belőlük, ez nem is kérdés.

Egyre felelj csak:
megismétlem 10000000000000000000-adjára, hogy:

Hibáztál és téged igazol a veretes taktika, amivel elértük ezt a szégyent?

Mert, ha azt mondod : Nem hibáztál és téged igazol a taktika, akkor nincs igazad! Csak azt nem értem miért akadnak itt páran (4-5 fő) akik ezt veled együtt elfogadják? Ők ugyanis becsukják szemüket, homokba dugják fejüket és elfogadják ez a veretes szégyent mintha mi sem történt volna! Nem kell téged senkinek megvédeni a –27 után. Akik védenek, azok nem látnak.
Na, ez az igazán magyaros hozzáállás ellentétben velem vagy Mikhaillal, ,akik kérdezünk az okokról!

Igenis, ha hibáztál, azt be kell ismerni. Én minden vereség után elnézést kértem.
Te azzal jöttél, hogy "senki le sem sz..a csapatot és téged sem. meg hogy "nem mondtunk véleményt" A külső körülményeke hoztad fel, hogy „alig edzenek”
Nesze! Megkaptad a véleményt és jó fej voltam, az eredmény a tény ismeretében mondok véleményt. Volt, mikor előre mondtam, DE akkor is én voltam hibás, mert ugye nem vagyok jós és látnok és nem jött be a tippem. Döntsd már el mi a jó? Ha vki előre okoskodik (szó szerint találgat) vagy utólag, a tények, eredmény ismeretében alkot véleményt?

Az amatőrségről jut eszembe, amit velem szemben használsz! Ha ugyanis így bélyegzel meg nézd már meg csak az elmúlt 2 bajnoki évemet! 40 győzelem és 4 db bukta , azok is mind idegenben jobbtól elszenvedve.
Egy a ligámban 6-8. helyen lévő bérkeretű csapattal. Ha ez neked amatőrség, akkor azt mondom sürgősen orvoshoz kéne fordulnod!

csiliószor ismétlem:

Hibáztál és téged igazol a veretes taktika, amivel elértük ezt a szégyent?

Ha hibáztál, akkor vak aki véd téged, mert nem szorulsz rá ezzel az eredménnyel és ekkora hibával. Ez ugyanis védhetetlen eredmény volt. Gyalázatos szégyenfolt a magyar u21 történetében. és ha ezt QQBenő vagy Noname János éri el , egy rossz szót nem mondok ők tényleg amatőrök ehhez a szinthez. De, hogy TE voltál az "elkövetője", nagy Buzzermágusként fényezve önmagadat. Ez így triplán nagy bukás a részedről.

Befejeztem a parttalan vitát az esetben, ha nem kapok több személyeskedő és sértő hszt-t, más esetben felveszem én is a kesztyűt, mert ez idáig kulturált és békés voltam!

Advertisement