Egyet kértem mástól is tegnap, fejezze be a sértegetésemet. Így téged is kérnélek: legyél csendben, ha magadat nagy BB-mágusnak tartva ilyen súlyos kudarcot értél el. Inkább gondolkozz el csendben, menj a sarokba és térdepelj kukoricán vagy ostorozd önmagad, hogy ennyire béna voltál úgy, mint a mentorprogram vezére, úgy, mint a legnagyobb buzzer-bubus a játékban ekkora vereség az súlyos kudarc tőled. Mert okosnak tartod magadat! Fejezd be, hogy gyökérnek, okádnék nevezz! Én veled normális, kulturált hangon beszéltem, eddig. Nem szidtam anyádat, nem gyökereztelek le stb. Igyekeztem szakmai kérdéseket felvetni, amit nem is én indítottam el hanem Mihail: „Miért nem 2-3 volt inkább?" Ezt kérdem ÉN IS! Ez miért baj?
"Az igazi tudás legnagyobb kulcsa ez a kérdés: Miért?" idézet Mika Waltaritól, ezt kérdem én is
Miért b. vegyes? Miért nem 2-3?
Miért nem szakadtunk meg, ha totál esélytelenek voltunk meccs előtt bevallottan?
Miért értékelted túl a csapat célját, ha csak arra képes, amit el is értünk? (Max 1 kanyar pluszban megfeszülve mots-szal, de az sem 100%-os garancia a sikerre)
Ezek a teljesen kulturált kérdéseim, de tudod mit? L.t.om őket. Mellékesek így utólag. De tanulni kéne belőlük, ez nem is kérdés.
Egyre felelj csak:
megismétlem 10000000000000000000-adjára, hogy:
Hibáztál és téged igazol a veretes taktika, amivel elértük ezt a szégyent?
Mert, ha azt mondod : Nem hibáztál és téged igazol a taktika, akkor nincs igazad! Csak azt nem értem miért akadnak itt páran (4-5 fő) akik ezt veled együtt elfogadják? Ők ugyanis becsukják szemüket, homokba dugják fejüket és elfogadják ez a veretes szégyent mintha mi sem történt volna! Nem kell téged senkinek megvédeni a –27 után. Akik védenek, azok nem látnak.
Na, ez az igazán magyaros hozzáállás ellentétben velem vagy Mikhaillal, ,akik kérdezünk az okokról!
Igenis, ha hibáztál, azt be kell ismerni. Én minden vereség után elnézést kértem.
Te azzal jöttél, hogy "senki le sem sz..a csapatot és téged sem. meg hogy "nem mondtunk véleményt" A külső körülményeke hoztad fel, hogy „alig edzenek”
Nesze! Megkaptad a véleményt és jó fej voltam, az eredmény a tény ismeretében mondok véleményt. Volt, mikor előre mondtam, DE akkor is én voltam hibás, mert ugye nem vagyok jós és látnok és nem jött be a tippem. Döntsd már el mi a jó? Ha vki előre okoskodik (szó szerint találgat) vagy utólag, a tények, eredmény ismeretében alkot véleményt?
Az amatőrségről jut eszembe, amit velem szemben használsz! Ha ugyanis így bélyegzel meg nézd már meg csak az elmúlt 2 bajnoki évemet! 40 győzelem és 4 db bukta , azok is mind idegenben jobbtól elszenvedve.
Egy a ligámban 6-8. helyen lévő bérkeretű csapattal. Ha ez neked amatőrség, akkor azt mondom sürgősen orvoshoz kéne fordulnod!
csiliószor ismétlem:
Hibáztál és téged igazol a veretes taktika, amivel elértük ezt a szégyent?
Ha hibáztál, akkor vak aki véd téged, mert nem szorulsz rá ezzel az eredménnyel és ekkora hibával. Ez ugyanis védhetetlen eredmény volt. Gyalázatos szégyenfolt a magyar u21 történetében. és ha ezt QQBenő vagy Noname János éri el , egy rossz szót nem mondok ők tényleg amatőrök ehhez a szinthez. De, hogy TE voltál az "elkövetője", nagy Buzzermágusként fényezve önmagadat. Ez így triplán nagy bukás a részedről.
Befejeztem a parttalan vitát az esetben, ha nem kapok több személyeskedő és sértő hszt-t, más esetben felveszem én is a kesztyűt, mert ez idáig kulturált és békés voltam!