Včerejší prohru beru částečně na sebe, na pepanovy nápady k zápasu jsem reagoval až v pondělí ráno a nestihli jsme pořádně rozvést diskuzi. Ale je to taky směrem k ostatním, aby se aktivněji zapojili.
Tohle byl vyloženě prokaučovaný zápas, rozhodně jsme mohli jít výhře více naproti. Bohužel to znamená, že medaile pro nás visí hodně vysoko, už bychom nesměli zaváhat.
Největším problémem byla včera 2-3 zona, z té jsem měl obavy a měl jsem být striktnější a říct, že je to blbost ji hrát. Obrana byla tragická, soupeřova střelba 48/74 celkem a trojky 7/11 je nevídaná a při osobce by jistě čísla byla úplně jiná. Dalším problémem byl Antonín, neměl být nejen na 1.SF, ale ani na 2.SF, bohužel díky faulům Bakuly se dostal na hřiště moc brzo a moc často, podle +/- je vidět, jak jsme si vedli s Bakulou a jak s Antonínem. V útoku SF prakticky nepomohli vynikajícímu Hurdovi s Hojdou. A po odchodu Rázla do důchodu nám nejspíše chybí pro tyhle taktiky vhodný hráč i na PF. Vejmola na PF v jiných taktitách je super, ale v téhle by to chtělo vyšší vnější střelecké skilly. Ouřada už je asi definitivně mimo hru? Naději bych v tomhle viděl u Peroutky a snad i Salajka se dostane na zajímavé hodnoty. Brennais se zdá taky použitelný v tomto směru, případně Lux, pokud to na NT dotáhne.