Εγώ ο ίδιος είχα γράψει προ καιρού εδώ και είχα πει ότι δεν πρέπει να τα βάζουμε με τη μηχανή του παιχνιδιού, γιατί το αποτέλεσμα είναι προκαθορισμένο, αλλά μετά το χθεσινό παιχνίδι μου θα αναθεωρήσω.
ΟΚ, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο, αλλά ποιος είπε της μηχανής να μου βγάλει για 3 ολόκληρα λεπτά τους βασικούς μου και να τους ξεχάσει στον πάγκο; Και στο ίδιο διάστημα αφήνει μέσα τους άλλους δύο βασικούς μου που είναι μακράν οι χειρότεροι του γηπέδου.
Για τα τέσσερα επιθετικά σε 4 δευτερόλεπτα δεν θα πω τίποτα, ήταν προκαθορισμένα απο τις 18:15 εξάλλου :D
Παραθέτω το τελευταίο εξάλεπτο και θα παρακαλούσα να λείψουν εξυπνίστικα αστειάκια, γιατί βράζω και δεν ξέρω αν θα συγκρατήσω τα νεύρα μου.
5'45'' πριν το τέλος κερδίζω 65-73 και παίζω με τους πέντε βασικούς μου. Τα ριμπάουντ είναι μοιρασμένα... 57 (με 14 επιθετικά εγώ), 59 (με 14 επιθετικά) ο αντίπαλος.
Απο το 5'30'' έως το 5'26'' η αντίπαλη ομάδα κάνει τέσσερα άστοχα σουτ και παίρνει ισάριθμα επιθετικά.
Στο 3'58'' και ενώ το σκορ είναι 71-73 ο προπονητής βγάζει τρεις βασικούς μου, οι δύο εκ των οποίων είναι οι κορυφαίοι του γηπέδου μέχρι εκείνη την ώρα (PF και CE). Και παράλληλα αφήνει στο τερέν τον χειρότερο παίκτη του γηπέδου, τον PG μου και τον δεύτερο χειρότερο τον SF τον πιτσιρικά που παίζει περίπου 30 λεπτά συνεχώς μέχρι εκείνη τη στιγμή (ο αναπληρωματικός SF παρότι έχει κάνει όργια στα 8 λεπτά που πρόλαβε να παίξει, απολαμβάνει τον πάγκο).
Στο 1'24'' πριν το τέλος βρίσκομαι πίσω με 74-73 και ο προπονητής (ή μάλλον η ρεαλιστική μηχανή του παιχνιδιού) κοιμάται και δεν ξαναβάζει τους βασικούς... το κάνει στα 55'' όταν και χάνω με 76-75.
Και φτάνουμε στα 11'' όταν με τρίποντο περνάω μπροστά με 78-81... η αντίπαλη ομάδα έχει μέχρι εκείνη τη στιγμή 0 στα 11 τρίποντα και όμως στα 7'' ισοφαρίζει σε 81-81... με τη λήξη έχω άστοχο σουτ και πάμε στην παράταση όπου γίνεται το έλα να δεις και χάνω με 13 πόντους με 0 στα 10 τρίποντα.
Αυτά τα ολίγα, δέχομαι κάθε άποψη και όπως έγραψα και παραπάνω απλά δεν θα ήθελα εξυπνάδες... ξέρω ότι αρκετοί απο εσάς έχετε πληρώσει λανθασμένες επιλογές του προπονητή... εγώ θα ήθελα η μηχανή του παιχνιδιού να μας δίνει την ευκαιρία να προκαθορίσουμε εμείς τους χρόνους που θα παίξουν οι παίκτες μας και πότε θα βγαίνουν για αλλαγή οι βασικοί και πότε όχι.