Jeśli mogę dodać coś od siebie w temacie U-21 to napiszę krótko. Chwała Vinniemu za to jak pracował z kadrą. Moim zdaniem atmosfera wokół kadry U-21 była i jest doskonała. Moim zdaniem powinno być tak dalej, bez względu na to kto będzie kolejnym selekcjonerem. Może będzie nim nadal Vinnie, może ktoś inny. Vinnie zrobił wszystko co jego zdaniem można było zrobić.Przyjmuje to i ok. Inna sprawa to odwieczny problem z U-21 a NT. Poruszaliśmy ten temat wielokrotnie, więc nie będę do tego wracał. Moim zdaniem U-21 i atmosfera w niej zrobiona i dookoła niej jest znakomita i trzeba sie tego trzymać, zaś co do piorytetów cóż - jestem za piorytetem NT i zmianą układów, bez zaburzania atmosfery wokół U-21. Świetna robota, świetna atmosfera, tak trzymać i nie negować klimatu, ale wyników zabrakło i trzeba pomyśleć co dalej z tym fantem zrobić. Bo obrońcy U-21 bez urazy, ale jako kibic interesują mnie wyniki, a tych niestety zabrakło po raz kolejny. I nie uważam, że to wina selekcjonera. Po prostu brak wyników daje do myślenia i skłania bardziej do budowy NT, którą łatwiej zbudować i odnosić sukces niż męczyć się z U-21. Pozdrawiam.