To i ja zadam pytanie. Czy sprawdzanie zawodnika w wieku 28 lat
Wiek nie ma znaczenia jak zawodnik jest dobry. A nawet można podejrzewać, że taki zawodnik ma wyższe doświadczenie, więc może być przydatniejszy.
z pensją ponad 30k,
Pensja 30k jest wyższa niż pensja jednego z reprezentantów Chile - Mistrzów Świata. Taka pensja może oznaczać sumę skilli większą lub równą sto (w zależności jak zawodnik jest trenowany - a tego nie wiem). I przede wszystkim pensja zawodnika nie jest wartością stałą, zawodnik może trenować i być jeszcze lepszy.
który ma wypisane Rola: Gracz rotacyjny, czyli nawet w zespole nie jest super filarem,
Rola nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Zawodnik mógł być kontuzjowany albo prezes słabo go wykorzystuje. Sorry, ale nie będę tracił czasu na analizowanie zespołu, w którym jest zawodnik - czy ma prezesa, który zna się bardziej na BB czy mniej. Jakieś 80-90% użytkowników buzzerbeatera nie angażuje się tam mocno w tą grę jak ja, Ty albo nawet chociaż osoby wypowiadające się na forum.
też ma na celu sprawdzenie i szukanie dawno nie odkrytej perełki.
Tak właśnie jest. Skoro poprzednie sposoby średnio zdawały egzamin, to może warto spróbować czegoś nowego.
Nie oszukujmy się, coś takiego nie służy budowaniu kadry.
Masz prawo do swojego zdania, ale ja się z nim nie zgadzam. Jeśli chociaż jeden dobry zawodnik zostanie w ten sposób wyłapany, to ja uważam, że warto było. Poświęciłem swój czas, użyłem swoich czarów.
I bardzo Cię proszę nie pisz mi tu o swoich doświadczeniach zawodowych czy też Twoich ulubionych filmach S-F, bo na mnie to nie działa i oczekuję rzetelnej odpowiedzi.
Użyłem swojego doświadczenia zawodowego oraz Jasnej Strony Mocy, żeby udzielić jak najbardziej rzetelnej odpowiedzi.
Last edited by B.B.King at 1/21/2011 1:27:09 PM