ואו אחי - אני אמור לקרוא את כל זה?!
:)
או כמו שאתה אוהב לרשום :+) - (קראתי קצת לפחות)
ובלי קשר, הנושא הוא לא סגנון הכתיבה שלך, אבל בכלליות אני אגיד שחבל שנושא שאפשר להתדיין עליו צריך לעבור לסגנון הדיבור.
לא, אתה לא מקלל ואתה לא מזלזל (לפחות לא בי) - אבל בכנות בלי לזלזל בתג של הגי'אם שמודבק לי לשם, אני צריך לקבל לא קצת כסף בשביל להתייחס ברצינות לכל כך הרבה מלל
כמובן שמה שנאמר למעלה נאמר עם נימה של הומור - אבל שוב, אם כמה אנשים מעירים לך על הסגנון אז כניראה שיש פה בעיה.
וכמו שלמדתי כבר, אתה צריך הוכחות, אז ההוכחה שלי, כי לא זה שכמה אומרים שיש פה בעיה לא הספיק לך, אז אני פשוט אשתף בתחושה האישית שלי (מרגיש כמו שיחה עם חברה שלי לפני כמה שנים) - הציטוטים שלך לכל משפט שני שלי, תגובה שלך שדורשת ממני התייחסות נקודתית מציבים אותי במצב שלא רק שלא נעים לי, אני גם לא חייב להיות בו. אני לא מרואיין שלך ביציע העיתונות ואתה לא רון קופמאן. וגם אם זה היה המצב, פשוט הייתי קם מהאולפן.
המשל למה שנרשם פה זה שאין סיבה לענות לך לדעתי כשהסביבה שאתה יוצר פשוט לא נעימה
(כל מה שנאמר מתייחס אלי באופן אישי)
אבל בכל זאת, כמה דברים בכל זאת (שוב, חבל, לא לדיון עצמו)
אני לפעמים מרגיש שיש קצת חוסר התאמה בין המצב במציאות לבין המצב שאנשים רואים.
אז ככה, כג'יאם מישראל אני לא שגריר ישראל באו"ם הבזארביטרי. (למרות שאתה אומר שזה חלק מהתפקיד שלי, נשבע לך שזה לא)
אני מישראל ואני ג'יאם - זה לא בית משפט ואני לא מייצג אף אחד ספציפי. יש מדינות רבות בלי ג'יאמים ויש מדינות שיש בהן הרבה ג'יאמים. האידיאל שיהיו כאלו בכל מדינה בגלל פערי שפות, אבל התפקיד הוא תפקיד גלובלי ואני אמור להתייחס לתלונות על עברות מספרד ולאשר קבוצות חדשות למשחק גם מהפליפינים...
ושוב - אולי נפלת רע על מישהו בפורם (דבר שאני יכול להבין נוכח כל מה שרשום למעלה ולתגובות של אנשים) - אבל זה לא שיש דיון רשעים סביב שולחן עגול של כל הג'יאמים בעולם שרוצים להמשיך להחזיק בהון ולהישאר בליגות הגבוהות בלי שאף אחד יפריע להם. מהניסיון שלי, ואולי הוא לא הניסיון שהכי מתאים לך, המשחק מנוהל על ידי חבר'ה מאוד פתוחים להצעות - הכל
בהגשה.
הייתי רוצה לרשום כמו עידן שאני לא אגיב פה שוב, אבל כניראה שאני אגרר לפה עוד כמה פעמים.
עד אז אני מניח שאתה וניר (זה שיש לו כוח לקרוא ולרשום מספיק פעמים) תמשיכו פה...
בהצלחה!
אהה נו עוד משהו - יש במשחק הזה הרבה מקום לשיפורים, כמו כל אתר שאני יעבור עליו כמעט. הסיבה שהמשחק לא גדל מעבר למספר מסוים לאו דווקא קשור לדברים שרשמת, כמו שאתה אומר, זאת בטח לא עובדה. כשמדובר באתר אינטרנט יש הרבה מאוד שיקולים שונים ומשונים כגון שיווק, עומסים ותקציב. לא אומר שמה שאני אומר נכון אבל אני לא בטוח שהסיבות שלך נכונות...
"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy