Igen, de ő is azért irt nekem, mert te nem válaszoltál neki, ő pedig tudta hogy magyar vagyok, tehát tudnék kommunikálni veled. Azért illett volna bármiféle dolgot vissza írni, mert szó nélkül csak nem reagálni egy levélre, amiben több kérdőjel van igen csak .... dolog.
Egy szezonnal előtte is írtam neked, amire nem válaszoltál, arra gondolom már nem is emlékszel.
Fogd már fel, nem véletlenül nem írtam vissza neki. Az is egy taktika, ha nem írok vissza neki. Találja ki magától, hogy mit akarok játszani, nincs köze az ellenfélnek ahhoz, hogy mi lesz a taktikánk. Miért illett volna neki bármit is visszaírni, ő az ellenél banyek, mit kell nekem vele társalognom vagy legyőznöm? Kenyret és tejet ne vegyek neki a sarki boltban?
Ő az ellenfél az isten szerelmére, nem az ivócimborám. Belekontárkodtál nekem a válogatott munkába, és csodálkozol, hogy nem foglalkozom veled?
Programként hozod fel a kinti játékosok 2 pontos skilljeit, közben meg bedobót csinálsz egy 183 centis simán multizható DH-ból, amikor a multis DH szezonok óta hiányposzt? Szezonokkal ezelőtt regényt írtam róla neked a fórumba, hogy DH kellene a válogatottnak, és nem bedobó, te meg fogtad magad, és kioktattál. És azt várod, hogy foglalkozzak veled? Azóta sincs normálisan multizható DH, Chalúmov lett kényszerből az, bedobónk meg lesz öt vagy hat, mert előre látható volt, hogy azzal fognak foglalkozni, a DH-val nem. És most komolyan azt vártad tőlem az elmúlt szezonok bármelyikében is, hogy én foglalkozzak veled?
Last edited by kaygee at 8/21/2012 6:41:37 PM