BuzzerBeater Forums

BB Hellas > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
231071.53 in reply to 231071.52
Date: 11/30/2012 4:05:10 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Όσο καλός και να είναι ο Νεκτάριος, δεν έχει πείρα της δικής μας Εθνικής, οπότε καλύτερα το τιμ που θα φτιάξει το ερωτηματολόγιο να είναι πρώην εθνικοί προπονητές σε μικρή ή μεγάλη εθνική ΕΛΛΑΔΟΣ. Ίσως και γιαυτό θα μπορούσε να γίνει μια ενδιάμεση ψηφοφορία ανάμεσα σε Εθνικούς προπονητές (αν αποφασιστεί αυτό) ή και σε εμπειρότερους χρήστες αν και είμαι κάθετος να είναι πρώην εθνικοί προπονητές.

Υ.Γ. Άσε που ο Νεκτάριος πίνει και συνέχεια :)

Υ.Γ. Και για να μην μπερδεύεσαι. Δεν είπα να τους έχει από πάνω από το κεφάλι του συνεχώς, διότι έτσι περισσότερα προβλήματα θα δημιουργήσουμε στον νέο εκάστοτε εκλέκτορα. Είπα αυτοί να φτιάξουν μια λίστα με 15-20 ερωτήσεις που θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ όλοι οι υποψήφιοι προπονητές των Εθνικών να απαντούν.

Υ.Γ. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για την υποδοχή της πρότασής μου :)

Last edited by epanastatis79 at 11/30/2012 4:29:40 AM

This Post:
00
231071.55 in reply to 231071.54
Date: 11/30/2012 6:09:36 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
προσωπικα πιστευω οτι η προπονηση του καθε παικτη πρεπει να γινεται ακριβως με το συστημα που θελει να κατεβασει ο εθνικος προπονητης για την εθνικη...αλλη προπονηση απαιτειται για εξωτερικα και αλλη για τα εσωτερικα συστηματα...μαζι με το τιμ μου πιστευω οτι ειμαστε ικανοι να κατευθυνουμε σωστα τους μανατζερ στο θεμα της προπονησης...συνηθως τα εσωτερικα συστηματα ειδικα στις εθνικες νεων ειναι πιο αποδοτικα και αυτο γιατι σε αυτο το χρονικο διαστημα των 3 σεζον ενα ντραφτ ειδικα ο ψηλος προπονειται πολυ πιο γρηγορα...δεν ξερω κατα ποσο θα αποδοσει η νεα τακτικη προπονησης που εφαρμοζει ο σαρηθιν, δηλαδη οι ψηλοι με χαρακτηριστκα αμυντικα ψηλων και επιθετικα κοντων...οταν θα δοκιμαστει θα ειμαστε σε θεση να πουμε περισσοτερα πραγματα.....

This Post:
00
231071.56 in reply to 231071.54
Date: 11/30/2012 8:01:26 AM
Overall Posts Rated:
3636
Γεια σας!!!

Δεν είμαι καθόλου σίγουρη ούτε για το πρώτο (προπόνηση) ούτε για το δεύτερο (καθοδήγηση). Αν ήμουν θα έλεγα είμαι σίγουρη και για διαφήμιση. Η εμπειρία μου περιορίζεται στην πραγματικότητα, και ηλεκτρονικά σε έναν παίκτη που είχα από την U21 της Ιταλίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεχόμουν την καθοδήγηση των Ιταλών στο να τον προπονήσω. (για να είμαι ειλικρινής δεν πέτυχα απόλυτα).

Πολύ ωραία η πρόταση για κατάθεση ερωτημάτων υποχρεωτικών προς απάντηση. Με προβληματίζει λίγο ως προς το ότι κάποιοι/ες δεν έχουν τέτοια άνεση με το γραπτό λόγο (χωρίς να σημαίνει πως δεν ξέρουν να χειριστούν τη θέση και την ομάδα), αλλά μου αρέσει.

Για την ομάδα συνεργατών μου... δεν υπάρχει. Δυστυχώς!! Όσες φορές επιχείρησα (σύνολο 5) να προσεγγίσω άλλους παίκτες με τη μία πήγε στο φλερτ. Θα μπορούσα να κρύψω το φύλο μου αλλά είναι άδικο γιατί εσείς μπορείτε να μην το αναφέρετε αλλά είστε σίγουροι πως σας θεωρούν άντρες.

Από ότι καταλαβαίνω όντως δεν είμαι η κατάλληλη για προπονήτρια. Αλλά, νομίζω ότι καταλληλότερα πρόσωπα είναι αυτοί που έθεσαν ερωτήματα και καμία άλλη υποψηφιότητα. Θα το σκεφτώ και μέχρι το βράδυ θα πάρω απόφαση.

This Post:
00
231071.57 in reply to 231071.50
Date: 11/30/2012 9:56:18 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Φίλε Δημήτρη, αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό σου.

Ομως το κοιτάω το θέμα από διαφορετική οπτική γωνία.
Πρώτον ο χρήστης που ο προπονήσιμος του θα γίνεται 22 και θα θέλει να πάρει καλό ντραφτ, για να συνεχίσει να προπονεί για U21, θα ρίξει κι αυτός ένα σκασμό λεφτά στο σκάουτινγκ.
Δέυτερον, το ντραφτ δεν είναι τελείως random. Μέχρι τώρα επιβραβεύεται η χαμηλότερη θέση. Οχι λανθασμένα, κατά τη γνώμη μου.
Αυτό που λέω είναι ότι ανάμεσα σε αυτόν που τρεις σεζόν, χωρίς σταματημό και πολύ αυστηρά προπονεί για Εθνική και αυτόν που την τελευταία σεζόν βγήκε τελευταίος στον ίδιο όμιλο(κάποιες φορές και εσκεμμένα), ας πάρει ο προπονητής του U21 το νο1 στο ντραφτ και ο τελευταίος του ομίλου το νο2. No big deal.

Βεβαίως θα πρέπει να υπάρχουν προϋποθέσεις για αυτόν που προπονεί παίκτη υπό τις οδηγίες του U21τιμ, ώστε να μπει στο ντραφτ, με προβάδισμα.
a) να έχει προπονήσει τον παίκτη, καθ'όλη τη διάρκεια από την ηλικία των 18 εως 21 ετών.

β) να έχει πιάσει σε αυτή την τριετία, ένα (υψηλό)μίνιμουμ pop ups.
Aν για παράδειγμα, μία επισταμένη προπόνηση τριετίας σε ταλαντούχο 18χρονο μπορεί να αποδώσει 48 pop ups(ενδεικτικό του νούμερο), να χρειάζεται ο παίκτης να έχει πάρει τουλάχιστον 42-43. Υπολογίζουμε δηλαδή και φύρα 4-6(πάλι ενδεικτικό) pop ups, στην λογική ότι μπορεί να έχασε κάποιες προπονήσεις θέσης, λόγω φάουλ στα παιχνίδια ή λόγω προπόνησης αγωνιστικής κατάστασης, για να είναι έτοιμος για παιχνίδι της U21.

Υ.Γ βλέπω τον σαρίθιν στη γωνία, έρχεται να μας πει " καλά ρε σεις, δεν διαβάσατε την στατιστική μου για τα ντραφτ? Το 92% παίρνει την πρώτη του επιλογή στο νταφτ, ανεξαρτήτως θέσης επιλογής." Ουσιαστικά πετάει και των δύο τα επιχειρήματα στον κουβά! Τουλάχιστον να έχουμε δώσει λίγο ...μέλι στους προπονητές ταλαντούχων Ελλήνων. ;)

Y.Γ2 χαίρομαι γιατί ήδη έχουν πέσει αρκετές και αξιολογότατες προτάσεις στο τραπέζι, που καλύπτουν πολλούς από τους προβληματισμούς μας για την Εθνική.

Last edited by maddoghellas at 11/30/2012 10:01:15 AM

This Post:
00
231071.58 in reply to 231071.57
Date: 11/30/2012 10:39:51 AM
Overall Posts Rated:
11
Γεια σας παιδιά δεν είμαι υποψήφιος διότι είναι μεγάλη ευθύνη η εθνική...Τέλος πάντων ας μπω απευθείας στο ψητό....Αυτό που με έχει ενοχλήσει είναι πως μερικοί υποψήφιοι το έχουν δει το θέμα για πλάκα δεν είναι έτσι όμως...Εγώ έχω αποφασίσει ποιο άτομο θα ψηφίσω..Εγώ θα ψηφίσω αυτόν/ην που μπορεί να βάλει τις βάσεις στην εθνική....Τέλος πάντων καλή επιτυχία!!!!

This Post:
11
231071.59 in reply to 231071.56
Date: 11/30/2012 11:29:13 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Αγαπητή Liberta,

Δεν έκρινα το αν είσαι ικανή ή όχι, δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει. Απλά εδώ προσπαθούμε να βρούμε ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ. Και για μένα οι χρήστες που πλαισιώνουν έναν χρηστη είναι πολύ βασικό. Αν λ.χ. μου έλεγες ότι θα είχες τη βοήθεια 2-3 ατόμων ικανών, πολύ πιθανόν να σε ψήφιζα. Πίστεψε με δεν είμαι εναντίον των γυναικών, άλλωστε έχω 2 στη ζωή μου, ούτε και σε βλέπω με καχυποψία. Κρίνω εσένα και μόνο σαν προπονητή και όχι σαν γυναίκα ή άνδρα. Τους άλλους, όπως βλέπεις, δεν μπήκα καν στην διαδικασία να τους κρίνω, δίοτι πλην του tapoutos7, που είναι ένας καλός προπονητής με μεγάλο πλεονέκτημα την ύπαρξη 2 άριστων βοηθών, οι άλλοι δεν μπήκαν καν στον κόπο να αναφέρουν κάποια πράγματα στηριγμένα για την υποψηφιότητά τους.

Δεν με ενδιαφέρει να ακούσω προσωπικά "Γεια σας είμαι ο τάδε, έχω 3 ώρες διαθέσιμες κάθε μέρα και παίζω το παιχνίδι τόσες σεζόν κτλ" . Με ενδιαφέρει το παιδί, που θα αποφασίσω να ψηφίσω να είναι απόλυτα ΨΗΜΕΝΟΣ για την Εθνική.

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω και να απαιτήσω (πρόσεξε πώς το θέτω το ρήμα) να συνεχίσεις την καλή σου προσπάθεια και να αρχίσεις να ψάχνεις παιδιά που να μπορούν να στελεχώσουν το τιμ σου σε κάποια επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Με δυνατό τιμ. να είσαι σίγουρη ότι θα είχες μεγαλύτερη τύχη με την έννοια ότι τις αδυναμίες σου , όπως είπες σε προπόνηση, θα σε βοηθούν να τις καλύπτεις. Άσε που θα έχεις και βοηθούς στην θέσπιση της τακτικής. Μου αρέσει που είσαι φιλόδοξη και θα ήθελα σαν ένας χρήστης που έχω 13 σεζόν στο παιχνίδι, να σε δω να συνεχίζεις να πολεμάς και να εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου στο παιχνίδι. Τότε θα είσαι και πιο "οπλισμένη" με εμπειρία και γνώσεις, θα βελτιώσεις περαιτέρω την ομάδα σου, θα μάθεις μεθόδους προπόνησης και θα ολοκληρώσεις ή θα αναμορφώσεις τις γνώσεις σου στις τακτικές.

Το κυριότερο πράγμα στην μικρή Εθνική είναι η διάκριση του να βλεπεις ποιός χρήστης μπορεί να προπονήσει σωστά έναν παίκτη (αν δεν ξέρει ο ίδιος με την καθοδήγησή σου) και να πείθεις αυτούς που δεν πρόκειται να το κάνουν, τουλάχιστον να πουλήσουν τον παίκτη για να μην πάει χαμένος. Για μένα εκεί είναι η επιστήμη του παιχνιδιού, διότι μου αρέσει κιόλας να προπονώ νεαρούς παίκτες. Η καλή σχέση με τους χρήστες των παικτών, η ορθή γνώση των τακτικών του παιχνιδιού, η προπόνηση, η άκρατη προσπάθεια για συγκράτηση ενθουσιασμού στο καλύτερο επιπεδο είναι τα βασικά πράγματα, που καλείται να διαχειριστεί ένας εθνικός προπονητής, καλύτερα και σε πιο ακραιο βαθμό από την ομάδα του. Δεν ξέρω άλλωστε αν κάποιος μπορεί εύκολα να δεχτεί την μείωση του χρόνου για την ομάδα του για την Εθνική. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν.

Ελπίζω να μην μου κρατήσεις κακία, διότι το περιεχόμενο του μηνύματός μου δεν είναι να σε αποθαρρύνω, αλλά να σε βοηθήσω να γίνεις ακόμα καλύτερη στο παιχνίδι (για μένα και μόνο ότι έχεις τη μαγκιά να μπεις ανάμεσα στους άνδρες είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ) και να είσαι πιο πλήρης γνώσεων μια επόμενη φορά. Ελπίζω να κατανοείς το νόημα του μηνύματος μου

Να είσαι καλά και καλό σκ

Δημήτρης

This Post:
00
231071.60 in reply to 231071.56
Date: 11/30/2012 11:41:06 AM
Overall Posts Rated:
10001000

Από ότι καταλαβαίνω όντως δεν είμαι η κατάλληλη για προπονήτρια. Αλλά, νομίζω ότι καταλληλότερα πρόσωπα είναι αυτοί που έθεσαν ερωτήματα και καμία άλλη υποψηφιότητα. Θα το σκεφτώ και μέχρι το βράδυ θα πάρω απόφαση.

υπάρχουν μειονεκτήματα, υπάρχουν και πλεονεκτήματα. πχ είσαι η υποψηφιότητα που της έχουν τεθεί τα περισσότερα ερωτήματα, ενώ χειρίζεσαι άψογα τον γραπτό λόγο. ένα ενεργό φόρουμ γεμάτο ζωντάνια είναι πάντα ο πρώτος στόχος και ο πιο όμορφος και δεν μπορεί να στο νστερήσει κανείς αφού δεν είναι κάτι στο οποίο διαγωνιζομαστε!

ήδη ζεις μια εμπειρία αυτές τις μέρες και για μένα πρέπει να την ζήσεις ολόκληρη και να μην αποσύρεις την υποψηφιότητά σου.

δεν μπορεί κανείς να μας πει τι να κάνουμε και τι όχι.

μέχρι σήμερα μπορεί να μην έχεις βρει συνεργάτες, αλλά αν εκλεγείς, είμαι σίγουρος ότι θα βρεις πολλούς.

ουσιαστικά ο ρόλος απαιτεί 3 πράγματα

α) γνώσεις
β) επικοινωνία
γ) χρόνο και όρεξη

το β και το γ υάρχουν δεδομένα. θα βοηθηθείς και στο α. δεν υπάρχει περίπτωση.

σε κάθε περίπτωση εγώ διακρίνω όρεξη σε εσένα και αυτή η όρεξη πρέπει να παραμείνει και μετά τις εκλογές.
δεν θέλουμε να χάνουμε άτομα ορεξάτα να ξέρεις.

This Post:
00
231071.61 in reply to 231071.60
Date: 11/30/2012 12:26:17 PM
Overall Posts Rated:
3636
Δε θεώρησα πως με έκρινες!! χιχι
Αλλά εγώ με έκρινα. Και καταλαβαίνω πως δεν το έχω τώρα. Παρεμπιπτόντως ηδη κέρδισα έναν επίσημο συνεργάτη σε περίπτωση επιτυχίας.

Όπως και να έχει σήμερα έχω προπονήσεις αληθινής ομάδας οπότε αύριο πάλι.

Ευχαριστώ κι εσένα και το Στέλιο

This Post:
00
231071.62 in reply to 231071.3
Date: 11/30/2012 3:42:07 PM
Overall Posts Rated:
00
Σας χαιρετώ όλους,

και θα ήθελα να σας ανακοινώσω την υποψηφιοτητά μου. Είμαι 2 σεζόν στο παιχνίδι και ανέβηκα στην IV πέρυσι ενώ φέτος έχασα την άνοδο στην III στον τελικό από ομάδα με 2πλάσιο budget. Προπονώ από την αρχή της καριέρας μου νεαρούς παίχτες στις θέσεις 4-5 και βασίζομαι σε αυτούς. Γενικα έχω μεράκι με το να δημιουργώ παίχτες.Δεν ξέρω αν φτάνει αυτό.
Θα προσπάθώ να παρακολουθώ οόσο περισσότερους παίχτες μπορώ και λόγω της απειρίας μου σε θέματα εθνικής θα χρειαστώ συμβουλές από πιο έμπειρους.
Σας ευχαριστώ.

From: fd97
This Post:
00
231071.63 in reply to 231071.62
Date: 11/30/2012 4:20:00 PM
Overall Posts Rated:
6262
Καλησπερα και απο εμενα...διαβαζα αυτες τις μερες ολα τα ποστ εδω αλλα δεν ειχα χρονο να μιλησω και εγω και τωρα ειπα να πω και εγω κατι!!

Βλεπω αρκετες υποψηφιοτητες και πραγματικα δεν εχω διαλεξει ακομα.Ενα σχολιο για την υποψηφιοτητα που ζωντανεψε το φορουμ "μια γυναικα ολα τα μπορει" στην κυριολεξια ομως.

Βλεποντας λοιπον ολους οσους εχουν βαλει υποψηφιοτητα και εχουν μιλησει (οσοι δεν εχουν γραψει κατι απλα δεν υπαρχουν για μενα) παρατηρω διαφορες αποψεις αλλα ειναι λιγες.Οσο εμπειρος και να ειναι αυτος που θα αναλαβει χωρις καλο υλικο δεν κανει τιποτα.Το μπαλακι λοιπον πεφτει στους χρηστες που ειναι ενεργοι και περισσοτερο σε αυτους που προπονουν.Η χρονια των τωρινων 19χρονων(18χρονοι την προηγουμενη σεζον) ειχε με το ζορι 30 καλες περιπτωσεις.Και αντε να συνεχισουν αυτοι θα μεινουν 20(μακαρι να ειναι τοσοι)...

Η Εθνικη θελει θυσιες και εμεις δεν ειμαστε διατεθειμενοι να τις κανουμε γιατι ειμαστε λιγοι.Μου αρεσε το σκεπτικο της "Ελευθεριας" αλλα οχι για ενα παιχνιδι οπως το ΒΒ.Στην πραγματικοτητα θα ηταν πολυ καλο πιστευω ασχετα αν θα ειχε αποτελεσμα ή οχι.

Η δουλεια του Τζιλαρντινο και της παρεας του ηταν πολυ καλη..αν εχουμε μια παρομοια πορεια χωρις ομως την γκαντεμια μας (θυμηθειτε πολλα θαυματα που εγιναν) εγω θα ειμαι ευχαριστημενος γιατι δεν εχουμε τους παιχτες ωστε να χτυπησουμε την πρωτια.

Τελος κατι ακομα.Χωρις προπονηση δεν υπαρχει εξελιξη του παιχνιδιου καθως οι παιχτες γερνουν.Αυτα, περιμενω με ανυπομονησια να δω ποιος θα αναλαβει!!

Καλη επιτυχια σε ολους τους υποψηφιους!!

Advertisement