Αγαπητή Liberta,
Δεν έκρινα το αν είσαι ικανή ή όχι, δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει. Απλά εδώ προσπαθούμε να βρούμε ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ. Και για μένα οι χρήστες που πλαισιώνουν έναν χρηστη είναι πολύ βασικό. Αν λ.χ. μου έλεγες ότι θα είχες τη βοήθεια 2-3 ατόμων ικανών, πολύ πιθανόν να σε ψήφιζα. Πίστεψε με δεν είμαι εναντίον των γυναικών, άλλωστε έχω 2 στη ζωή μου, ούτε και σε βλέπω με καχυποψία. Κρίνω εσένα και μόνο σαν προπονητή και όχι σαν γυναίκα ή άνδρα. Τους άλλους, όπως βλέπεις, δεν μπήκα καν στην διαδικασία να τους κρίνω, δίοτι πλην του tapoutos7, που είναι ένας καλός προπονητής με μεγάλο πλεονέκτημα την ύπαρξη 2 άριστων βοηθών, οι άλλοι δεν μπήκαν καν στον κόπο να αναφέρουν κάποια πράγματα στηριγμένα για την υποψηφιότητά τους.
Δεν με ενδιαφέρει να ακούσω προσωπικά "Γεια σας είμαι ο τάδε, έχω 3 ώρες διαθέσιμες κάθε μέρα και παίζω το παιχνίδι τόσες σεζόν κτλ" . Με ενδιαφέρει το παιδί, που θα αποφασίσω να ψηφίσω να είναι απόλυτα ΨΗΜΕΝΟΣ για την Εθνική.
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω και να απαιτήσω (πρόσεξε πώς το θέτω το ρήμα) να συνεχίσεις την καλή σου προσπάθεια και να αρχίσεις να ψάχνεις παιδιά που να μπορούν να στελεχώσουν το τιμ σου σε κάποια επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Με δυνατό τιμ. να είσαι σίγουρη ότι θα είχες μεγαλύτερη τύχη με την έννοια ότι τις αδυναμίες σου , όπως είπες σε προπόνηση, θα σε βοηθούν να τις καλύπτεις. Άσε που θα έχεις και βοηθούς στην θέσπιση της τακτικής. Μου αρέσει που είσαι φιλόδοξη και θα ήθελα σαν ένας χρήστης που έχω 13 σεζόν στο παιχνίδι, να σε δω να συνεχίζεις να πολεμάς και να εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου στο παιχνίδι. Τότε θα είσαι και πιο "οπλισμένη" με εμπειρία και γνώσεις, θα βελτιώσεις περαιτέρω την ομάδα σου, θα μάθεις μεθόδους προπόνησης και θα ολοκληρώσεις ή θα αναμορφώσεις τις γνώσεις σου στις τακτικές.
Το κυριότερο πράγμα στην μικρή Εθνική είναι η διάκριση του να βλεπεις ποιός χρήστης μπορεί να προπονήσει σωστά έναν παίκτη (αν δεν ξέρει ο ίδιος με την καθοδήγησή σου) και να πείθεις αυτούς που δεν πρόκειται να το κάνουν, τουλάχιστον να πουλήσουν τον παίκτη για να μην πάει χαμένος. Για μένα εκεί είναι η επιστήμη του παιχνιδιού, διότι μου αρέσει κιόλας να προπονώ νεαρούς παίκτες. Η καλή σχέση με τους χρήστες των παικτών, η ορθή γνώση των τακτικών του παιχνιδιού, η προπόνηση, η άκρατη προσπάθεια για συγκράτηση ενθουσιασμού στο καλύτερο επιπεδο είναι τα βασικά πράγματα, που καλείται να διαχειριστεί ένας εθνικός προπονητής, καλύτερα και σε πιο ακραιο βαθμό από την ομάδα του. Δεν ξέρω άλλωστε αν κάποιος μπορεί εύκολα να δεχτεί την μείωση του χρόνου για την ομάδα του για την Εθνική. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν.
Ελπίζω να μην μου κρατήσεις κακία, διότι το περιεχόμενο του μηνύματός μου δεν είναι να σε αποθαρρύνω, αλλά να σε βοηθήσω να γίνεις ακόμα καλύτερη στο παιχνίδι (για μένα και μόνο ότι έχεις τη μαγκιά να μπεις ανάμεσα στους άνδρες είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ) και να είσαι πιο πλήρης γνώσεων μια επόμενη φορά. Ελπίζω να κατανοείς το νόημα του μηνύματος μου
Να είσαι καλά και καλό σκ
Δημήτρης